אוזיל על המגרש? בדיחה. אוזיל משחק בתור קשר אחורי? בדיחה עצובה. שחקן מת כבר שנתיים. טימו וורנר חלוץ העתיד? לא יודע להשתלט על כדור. לא אגיד מילה על הומלס, חדירה ומולר. לא מגיע למקסיקו להיות בחוץ בשביל נבחרת כזאת. ובפועל ד.קוריאה עשו להם טובה ענקית כי ברזיל כבר הכינה פסטיבל שלם בשביל הנקמה.
מי ששכנע את עצמו שאת הבית הזה גרמניה שכולנו ראינו לפני המונדיאל ובלי השחקן הכי טוב שלה שנשאר בבית( כי הוא צעיר ולא הוכיח את עצמו עדיין) גרמניה עוברת באהלן אהלן ועם מספיק אוויר כדי לא להבעט לפני החצי... וול שיבושם לו בוחרים להקשיב לאלעד שמדלג בין ספסלים ברוטשילד.
צריך לדעת לפרוש בשיא ואיזה שיא גדול יותר מלקחת מונדיאל יש עבור מאמן נבחרת? בטח כשאז כבר היה 8 שנים בתפקיד. בכדורגל של היום כמעט בלתי אפשרי לעשות בק טו בק במונדיאל. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
זה היה רגע חסר כל משמעות, אבל היציאה קדימה של נוייר הייתה לא קשורה בעליל. איזה בית זונות. סאנה היה רע מאוד, אולי רע יותר מכל שחקן בהכנה של הנבחרת הגרמנית. בסה"כ אמרתי שאני מבין את ההחלטה של יוגי במקרה הנ"ל. התלהבתי ממנו מהרגע הראשון שראיתי אותו בשאלקה, אבל הבעיות של גרמניה לא מתחילות ונגמרות בחיסרון של אינדיבידואל כלשהוא.
אם הייתי אוהד גרמני בקהל שלא מעניין אותו הפוליטיקה הייתי רוצה את החולצה של אוזיל. יבשה לגמרי הוא לא הזיע בכלל!
כל הטורניר הזה של גרמניה הוא בית זונות. בכל משחק היריבה הגיעה אלף פעם למצבים מסוכנים ולא ניצלה, היא סיימה עם 4 ספיגות והייתה ראויה לפי 2 בערך. כשההחלטות המקצועיות הופכות למקובעות והזויות זה כמעט תמיד נגמר בכישלון. גרמניה זקוקה דחוף לריענון עם מאמן חדש. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הגיע הזמן לשינוי דור בגרמניה. שחקנים כמו מולר, הומלס, או גומז לא יחזרו למדי הנבחרת. שחקן כמו אוזיל גם גמור. המופע שלו אצל ארדואן גרם להמון נזק. סביר להניח שגם גונדוגאן לא ישחק יותר בשביל המאנשאפט. מכסיקו ניצלה היום, אבל היא קיבלה מתנה אדירה מדרום קוריאה. שבדיה? נבחרת בינונית ביותר, אבל קשה מאד לנצח אותה.
רע איפה? במשחקי ידידות כשהוא משחק ליד סמרטוטים כמו אוזיל? רע ממש? אז היה צריך להעיף את לאב לפני הטורניר, סורי. לא מקבל את ההנחות האלה שלך. גם זיינת לי את המוח שאגוורו רע כמו היגוואין(לא נכון) ובעצם כולם בארגנטינה רעים אז סבבה לעלות עם מצה ופאבון(שלא מוסיפים כלום, רק כבדות). אם מאמן מקבל שחקני על(וסאנה של העונה הוא כזה) ולא מוציא מהם/ממנו כלום , זה אחלה רמיזה שהגיע הזמן להפרד.
בארגנטינה המאמן לא מזמן את החלוץ מהטובים בעולם מטעמים לא מקצועיים, כש2 החלוצים האחרים שלו לא הביאו הישג אחד בנבחרת ב150 הופעות מצטברות, והם נותנים שלב בתים מביש. באיטליה המאמן לא משתף ב2 משחקי פלייאוף על עלייה למונדיאל את הסופרסטאר היחיד שיש לו בכל המדינה, השחקן היחיד שמשלב יצירתיות ויכולת גבוהה באמת. סליחה, מעלה אותו מהספסל בדקה ה85 של המשחק השני. ובגרמניה, המאמן לא מזמן שחקן שמעבר ליכולת האדירה שלו, גם כל כך ברור מהסתכלות על הסגל כמה הוא בדיוק מה שחסר להם. שלושת הדוגמאות האלה מוכיחות את הטענה המאוד פשוטה - לזמן ולהרכיב את השחקנים הכי טובים, זה 80% מלהיות מאמן נבחרות מוצלח. כל השאר נכנס ב20% הנותרים.