בית 7 - בלגיה, אנגליה, תוניסיה, פנמה

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2018' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/6/18.

1. one united Member

סתם ככה בשולי הבית הזה, אנגליה ובלגיה משחקים עם 3 בלמים אבלללללל בקבוצה אחת משחקים בצדדים טריפייר ואשלי יאנג ובקבוצה השנייה מונייר וקאראסקו

2. DRORIKO Member

מתנה לדנה פאן לוזון

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לשכנים שלי מדרום אני חושב שפנמה וטוניסיה לא בדיוק היריבות הכי קשות בעולם. בשביל המוראל השדים האדומים פתחו בצורה טובה מאד, אבל אני ממש לא מכתיר אותם לאלופים.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  4. Clichy COYG

כן זה רק טוניסיה, אבל בינתיים שאר הנבחרות מזייפות נגד נבחרות לא כאלה גדולות.

בלגיה נהנית לא רק מאיכות מטורפת בחלק הקדמי, אלא גם בצירוף מקרים שבו דה בריינה, הזאר, לוקאקו ומרטנס משחקים בדיוק במיקום שמתאים להם ולא דורכים אחד על השני (בניגוד נניח לארגנטינה).
    מה שכן, מרטינז חייב להכניס את דמבלה להרכב, ויטסל זה נחמד אבל מול נבחרות עם מרכז שדה פיזי אין לו הרבה מה למכור.

Civil אוהב/ת את זה.
  5. Sturridge Member

דה וויקנד יכל לסיים פה עם רביעייה.
    ואחרי זה אתם שואלים מה הבעיה שהוא מכניס את פלאיני ראשון. גם ת'ורגן או דמבלה יכלו לקבל דקות חשובות.

6. DRORIKO Member

טוניסיה גרועה במיוחד. ההחלטה לנסות להניע כדור מאחור עלתה להם ביוקר, זה הביא לאינספור איבודי כדור בחצי שלהם.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמן לי, עדיף להתחיל את הטורניר גרוע ולנצח מאשר לתת כאלו הצגות מול נבחרות חלשות. אני זוכר היטב לפני עשור איך אנחנו פירקנו את איטליה, צרפת ורומניה בבית המוקדם ואחר כך עפנו מול הרוסים...לבלגיה יש פוטנציאל, אבל למשל מול צרפת או ספרד אני לא הולך עם הבלגים. בטורניר שכזה לא חשוב איך משחקים אלא בעיקר החוזק המנטלי ברגעים מכריעים. בלגיה עוד לא הוכיחה דבר.

8. Clichy COYG

מה צרפת הוכיחה (ואני אומר את זה בצער)? חירבנו במכנסיים בבית בגמר היורו מול נבחרת בינונית.

אין קשר בין היכולת עכשיו לשלבים המאוחרים, גרמניה ב2014 פתחה גם בצורה מרשימה.
    מה שכן, כמו שכבר ציינתי, למרטינז אסור להסתנוור ולחשוב שויטסל זה מספיק מול נבחרות חזקות (למרות שהוא כנראה סומך עליו), וגם הייתי במקומו מוותר על מרטנס לטובת שחקן עם אוריינטציה יותר הגנתית.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Clichy
    אני מאד אשמח אם בלגיה תזכה ככה בגביע, אבל רב האלופות לא נותנות הצגות בטורניר. האם לפני שנתיים פורטוגל הרשימה במהלך הטורניר? אם אני זוכר היטב רונאלדו וחבריו עברו את רב שלב הנוקאאוט דרך סדרות פנדלים. ספרד לקחה ב-2010 את הגביע, אבל כבשה משהו כמו 10 שערי זכות בכל הטורניר.

אם לא יקרו הפתעות מרעישות בלגיה עוד תתמודד עוד מול נבחרות לא פחות חזקות ממנה. נבחרות עם ניסיון בשלבים מתקדמים. שים אותם מחר מול פורטוגל ואני הולך עם רונאלדו.

אני מוכן להמר כבר עכשיו. צרפת ופורטוגל ינצחו בכל מקרה את הבלגים. כנראה גם ספרד. גרמניה נראה הערב, אבל אם היא תתאושש מול השבדים אל תהמר נגדם. ברזיל גם עוד יכולה לאיים על הכתר.

במהלך טורניר אתה גם צריך לדעת להתמודד עם רגעים קשים. רגעים בהם החבל מונח על הגרון. אם אתה מנצח למשל בדקות האחרונות זה יכול להכניס אותך למומנטום. בגלל שהטורניר הוא רק חודש אתה צריך לקחת ברצינות נבחרות שמתקשות, אבל מנצחות.

אם אני צריך עכשיו לשים כסף על זוכה בטורניר אני הולך על צרפת. גם פורטוגל מאד מאד מסוכנת.

10. סמואל אטו Member

נגד פנמה אחרי השער הראשון שהגיע בפתיחת המחצית השנייה, וגם היום נגד טוניסיה, בלגיה שיחקה נגד קבוצות שמשחקות פתוח ומשאירות שטחים מאחורה.
    לשחקנים סופר מוכשרים כמו אלה של בלגיה זה קלי קלות.
    לא חכמה להשוות את זה לשוויץ נגד ברזיל או אירן נגד ספרד עם הסגנון הסגור והצפוף.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. גלץ Member

תוניסייה עשתה חיים קשים לאנגליה ועשתה במשחקי הכנה 2:2 נגד פורטוגל, 1:1 נגד שוויץ והפסידה 1:0 לספרד. היא מדורגת 21 בעולם.
    אז נכון יש נבחרות הרבה יותר טובות אבל לתת 5:2 במשחק כזה זה לא מובן מאליו, אני די בטוח שפורטוגל, ספרד וצרפת היו יותר מתקשות.

12. סמואל אטו Member

אנגליה הייתה בקלות יכולה להוביל 4-0 כבר במחצית. אחרי זה תוניסיה הגיבה עם מעבר למערך סגור הרבה יותר.

13. cazzo Il Capocuoco

בלגיה אוהבת לתת ליריבות שלה את השליטה בכדור ולחכות שהן תאבדנה את הכדור ככה הרביעיה הקדמית שלא עוזרת תמיד בהגנה פנויה להתקפה מתפרצת מהירה. גם היום תוניסיה החזיקה הרבה בכדור אבל חלק מהשערים של הבלגים הגיעו מהתקפת מעבר בה ההגנה התוניסאית הייתה די דלילה. במשחק נגד אלג'יריה במונדיאל הקודם אני זוכר שככה הגיעו השערים של בלגיה (ואלג'יריה של לפני 4 שנים נבחרת הרבה יותר טובה מזו התוניסאית).

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא ברזיל, לא גרמניה, לא צרפת ואפילו לא ארגנטינה פגשו נמושות כמו טוניסיה ופנמה, די כבר עם ההאדרה הזאת. אני במקום הבלגים מסתכל על איך הם ספגו שני שערים מול נבחרת כזו ופחות על חמישייה.

de Middenweg, סמואל אטו ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. גלץ Member

זה העניין. לאנגליה בהתקפה אין שחקנים עם מחץ כמו לבלגים חוץ מהארי קיין.
    ראשפורד, לינגארד וסטרלינג לא ברמה של לוקאקו, הזארד, מרטנס, ביטשוואי, דמבלה וכו.
    זו רשימת התקפה שיכולה להתגבר על כל נבחרת במונדיאל הזה, בטח ביכולת שאנחנו רואים מהגדולות