משהו חייב להשתנות אחרי ההפסקה כי ככה קולומביה תלך הביתה. אם זו פציעתו של חאמס, אם זה משהו אחר, סנגל מצליחה בקלות למנוע כל התקפה קולומביאנית. גם במשחק השני עדיין 0-0. ציפיתי ליותר זיקוקים בשני המשחקים. אני רוצה דרמה
יופי, גם בבית הזו אין תיקו אפס. יירי מינה כובש ועכשיו שולחת את סנגל הביתה. @Abu George המשחקים עדיין לא הסתיימו. תיאורטית זו היתה עזרה, אבל עכשיו קולומביה כבשה והיא עושה את העבודה בעצמה. בכל זאת אני עדיין לא פוסל דרמה נוספת בדקותהסיום. סנגל פתאום התחילה לשחק...
חבל על סנגל, שווים לחלוטין שמינית גמר, חסר קצת שכל במשחק שלהם והם היו לועסים את הבית הזה, הפסידו את זה באיבוד נקודות המיותר סיבוב קודם. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
יפן מתמסרת בינה לבין עצמה ופולין מסתכלים כבר כמה דקות. נוראי. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
חולק עליך בנוגע ללועסים את הבית כי אם קולומביה לא מאבדת שחקן בדקה שלישית היא גומרת את הבית עם 9 נקודות. אבל סנגל כן שווה שמינית. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
בסדר אפשר להתפשר על זה.. יפן מיותרת והסריחה את הדשא , אבל זה ההבדל, לסנגל, בכלל לאפריקאיות, אין את המנטליות והשכל לשחק בחכמה. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
עצוב בשביל סנגל, אבל הם היו צריכים היום לגמור את קולומביה לבד. הם לא עשו את זה, הימרו ובסוף הפסידו. קולומביה? חלשה מאד. ככה הם יפסידו מול בלגיה או אנגליה. הגובה של יירי מינה עשה היום את ההבדל, אבל לא ראיתי היום מהם שום כדורגל. @idans10 , אני מקווה שאתה חולק איתי את הדיעה שלי.