בני יהודה והעונש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י makak, ‏24/10/02.

1. Roy Member

ניצן, את חוסר האובייקטיביות שלך תשמור בצד

תעשה לי טובה ופשוט אל תגיב אם אתה קורא למה שהם זרקו שם "חצץ"
    לא מעניין אותי איך הם הגיעו עם המיני סלעים האלה ליציע הגבוה, מה שחשוב זה שהיה גשם של כאלה אבנים שאח"כ ראינו ביד של שדרן הקווים

זה מסכן חיים של בני אדם... חיים... אבן כזאת בראש של מישהו וחבל על אותו אחד... פשוט לא יהיה קיים יותר...
    בגלל שהחליט ללכת למשחק כדורגל...

האוהדים האלה הם סכנה לציבור, והעונש הזה הוא המינימום שהגיע להם

בקשר לחיפה- נכון שגם להם מגיע עונש חמור מאוד, אבל ההבדל הוא שבתור "שבט" של אוהדי מכבי חיפה הם סיכנו את עצמם ואנשים שהגיעו לתוך היציע הזה מתוך בחירה לשבת עם "חבריהם", ועשו זאת מתוך שמחה.
    אוהדי בני יהודה פעלו מתוך שנאה והתלהמות, ואוהדי הפועל בטח לא בחרו להיות קרובים אליהם...

2. Ronaldo Member

אבל אוהדי חיפה לא באו במטרה לפגוע אחד בשני לעומתם אוהדי בני-יהודה כן!!!

3. לירן-ביתר Member

זה נכון שהמטרה של האוהדים של חיפה לא הייתה לפגוע אחד בשני, אבל זה בכלל לא משנה כי
    הם ידעו מה תהיה התוצאה.

4. יוגב אסולין Guest

אם חיפה היו מקבלים עונש של סגירת יציע ג' ל5 משחקים ובני יהודה היו מקבלים רדיוס מ4 משחקים ללא קהל והפחתת 3 נקודות. זה היה צודק לחלוטין.

מה שאני מנסה להגיד שבשני המקרים היתה הקלה גדולה בעונש. אבל ברגע שמענישים אז אוהדי בני יהודה צריכים להענש בצורה יותר חמורה.

נגד זה שמחצו את אוהדי חיפה היה מה לעשות פשוט לא לשבת ביציע הזה או לא ליצמד לגדר..

נגד האבנים היה רק דבר אחד לעשות.. פשוט לא לבוא למשחק... ואם אוהדי בני יהודה באים במטרה להבריח צופים מהמגרשים אז ההתאחדות צריכה להשאיר את בני יהודה בבית... ואולי גם בליגה השניה.

בכל מיקרה "מחסני תאורה" היתה אמורה לאמץ את בני יהודה אבל בגלל המיקרה הזה של האלימות. הם לא רוצים לאמץ אותם. עם הם יעמדו על שלהם זאת תיהיה פגיעה לבני יהודה שבנוסף להפסד מהכנסות הקהל יקבלו גם הפסד של חוסר מאמץ או של מאמץ פחות טוב.

5. Ronaldo Member

לא ממש נראה לי שהם ידעו...
    כי אחרי הכל הם אוהדים את אותה קבוצה והם ממש לא רוצים לפגוע אחד בשני.......

6. AFC Member

אני מתנצל, חשבתי שהוא אמר זאת ללירן.
    אני מסכים איתכם לחלוטין, רונאלדו ורוי.

7. עידו פרלמוטר Member

לצערי מר מקק אתה לא יודע בדיוק על מה אתה מדבר.
    קודם כל מציק לי המשפט "בני יהודה הוציאו הרסו פשוט הרסו מחזור ליגה יפה עם הרבה שערים ולקחו את כל הכותרות במעשה מכוער. הם ממש היו עלובי נפש כאשר זרקו אבנים מעל חומה פשוט ביזו את עצמם". "בני יהודה הוציאו..." - למה להכליל? אפילו לא טרחת להגיד "אוהדי בני-יהודה", פשוט מאוד "בני-יהודה" - האוהדים והקבוצה.
    המשכת במשפט "אם אלה הם העונשים ודרכי הטיפול של המשטורה והתאחדות בתופעה מה הפלא שהתופעה הזאת לא נגמרת וממשיכה." אתה רציני? דרכי הטיפול של המשטרה?! מה הקשר בכלל?! האם המשטרה קשורה לענישת הקבוצה? האם ההתאחדות היא זאת שמענישה את המתפרעים ובכלל אמורה להעניש אותם? האם הענשת בני-יהודה היא אשר תמנע התפרעויות עתידיות של אותם אנשים? לא. כמובן שלא. אני מסכים איתך אומנם שאין שום סיכוי שבמדינה המחורבנת הזאת יעשו משהו כדי שמעשים מגעילים שכאלה לא יחזרו על עצמם. זהו תפקידה של המשטרה לתפוס את המתפרעים ולהכניס אותם לבית-הכלא. לא תפקידה של שום התאחדות. אחר-כך אמרת ש"העונש המתאים ביותר בעניי היה הורדת נקודות בפועל". עכשיו אומר שוב, האם זה מה שיימנע הישנות מקרים כאלה? האם בגלל זה יבואו אותם חמומי מוח בפעם הבאה שיפי הנפש מהפועל ת"א יגיעו לשכונה ויאמרו לעצמם "לא, לא ניגע בהם, יורידו לנו נקודות"?! ברור שלא. ענישתם של אותם מתפרעים היא היחידה שתמנע מקרים כאלה בעתיד.

בנוסף לכך עולה נושא סגירת המגרש בשכונה (לא בהודעה שלך). שמעתי בקרב אוהדי הפועל ת"א שיש לסגור את המגרש בשכונה מכיוון שלא ניתן לשלוט על הקהל בו. אותם אוהדים בדיוק אמרו גם שהיה מחדל גדול של המשטרה שיכלה למנוע את ההתפרעות אבל לא עשתה כך. אבל רגע, איך יכול להיות שהמשטרה יכלה למנוע את זה?! הרי אותם אוהדים אמרו רק 5 דקות קודם לכן שאי אפשר להשתלט על האוהדים, ובגלל זה צריך לסגור את המגרש! זוהי הצביעות שלכם. הרי אתם לא מחפשים למנוע מקרים כאלה בעתיד (כמובן אבל שאתם לא מעוניינים שדברים כאלה יחזרו, אבל לא לזה אתם חותרים), אלא פשוט מחפשים להיכנס בבני-יהודה.
    לסגור את המגרש בשכונה? רעיון אינפנטילי. אולי תסבירו לי מה ימנע מאותם פראי-אדם שהתפרעו בשכונה לזרוק אבנים באיצטדיון ר"ג? או לדרוס ילדים בקרית-אליעזר? שום דבר. וזוהי הסיבה היחידה שאין לסגור את המגרש, אלא לבדוק את מצב כל המגרשים בארץ.

ולגבי ההתאחדות? אני מסכים איתך. היא מושחתת, גברי לוי מושחת, וצריך לעשות משהו כדי להעיף את גברי לוי מן ההתאחדות. בנוסף לכך יש להיפטר מיעקב שחר (אני לא מתכוון פיזית, אז אל תנסו להוציא אותי רוצח), שכולם יודעים שהוא בעצם זה שמחליט את ההחלטות של ההתאחדות. אפילו לגברי אין מילה.

http://www.bnei-yehoda.co.il/eyal/no_more.Xxx

8. The Eagle Member

אמנם זה אמור להיות ככה, אבל פועל - זה לא..
    כי אם העונש היה מיוחס למעשה - אוהדי כל קבוצה שזכתה באליפות ב10 השנים האחרונות ונכנסו למגרש היו צריכים לקבל אותו עונש כמו שחיפה קיבלה אחרי המקרה של אמיר רנד...

9. ראול המלך Member

העונש לא אפקטיבי בכלל ולא ירציע שזה בעצם המטרה של עונש בין השאר
    יכל להיות אסון ואין שום קשר לאוהדים של הפועל תל אביב
    ואני בתור אוהד הרצלייה אומר לכם שראיתי את אוהדי הרצלייה לא פעם שנה שעברה והם הלכו מכות וזרקו אבנים ואף אחד בהתאחדות לה הסכל על זה אבל שזה היה מול הפועל ונציגים של לידס אז הם סוף סוף נזכרים
    מגיד לשכונת התקווה קבוצה אבל לא לקהל הזה
    תי אפשרויות או שיעברו לשחק ברמת גן או משהו כזה
    אני לא רואה אבא שלוקח את הבן שלו למשחק נגד בני יהודה והרבה אוהדים יפחדו לסוע לשם
    להתאחדות היתה הזדמנות להפסיק את האלימות הזאת אם היו נותנים להם עונה שלמה בלי מגרש ביתי או עונש מאוד כבד על תנאי אבל כמו תמיד גברי וחבורתו פישלו