באמת אנשים פה הגזימו... שחקן נהדר שנתן להרבה דברים צדדים להיכנס לחייו. אבל שום דבר מאלו לא הופך אותו לסוס גמור או לשחקן אפס. אני לא אשכח אותו בתקופה שהוא היה במנצ'סטר. קשר ימני הכי טוב שלי אישית זכור.
אין לי ספק שבקהאם עוד יעשה דברים בארצות הברית, אבל למי איכפת? מצד אחד, אני מאוד אוהב את הבחור. מבחינתי הוא ברשימת האגדות של מנצ'סטר יונייטד. גם אם הוא, כהגדרת אבי מלר, "השחקן הבינוני הטוב בעולם", זה וואחד הישג כי הוא בנה את עצמו עם פחות כישרון טבעי מריאן גיגס למשל. מהצד האחר, הוא כל מה שאני שונא בכדורגל, המסחור וכו'. העובדה שכבר בגיל 31 הוא בעצם מכריז על פרישה מהרמות הגבוהות ורץ להוליווד זה משהו שנורא מאפיין אותו ודבר שקשה לי לכבד. שיבקיע שער בכל משחק ב-MLS, זה לא שווה הרבה יותר מהגולים שפיגו ישים בערב הסעודית.
את המושג "השחקן הבינוני הטוב בעולם" העתיק מלר מחיים ברעם שהגה את השטות הזו ראשון, חיים ברעם עדיין חושב שצריך לבטל את הנבדל בכדורגל וחושב שאם משחק נגמר בפחות מ 6 שערים אז המאמנים בונקריסטים,ככה שלשטויות שהוא פלט לא צריך להתייחס יותר מדי. אני כן מכבד את ההחלטה של בקהאם,לא אוהב אותה,לא מבין אותה אבל בהחלט מכבד,אלה החיים שלו,הוא לא כפה על אף אחד שום דבר ולא מכריח אף אחד להמשיך ולעקוב אחריו, לא רוצה לשחק יותר על במות הגבוהות של הכדורגל,חבל אבל יש לו את הסיבות שלו, שיהיה לו בהצלחה. גם אני לא אוהב את כל המיסחור שלו אישית אבל צריך לזכור שגם הקבוצות שבהן שיחק יונייטד וריאל מדריד וגם אנגליה נהנו מזה לא מעט ובמיוחד יונייטד הם אלו הראשונים שידעו לנצל את המראה שלו לצרכים שלהם, ועדיין למרות הכל כשהתאמן,כשיחק הוא היה 100% שחקן כדורגל שנותן הכל על המגרש, ותראו לי כמה כוכבים בסדר הגודל שלו היו סותמים את הפה לו היו מקבלים דקות משחק מועטות כמו שקיבל עד כה העונה במדריד(מישהו שמע אותו רוטן על קאפלו?מלכלך?מפעיל את קשריו בתקשורת?)תראו לי עוד כוכבים בסדר גדול שלו שהיו נכנסים ל 3 דקות אחרונות כמו שהוא ניכנס העונה ורצים כמו מטורפים על כדור אבוד כשהמשחק גמור, אחד הגדולים ביונייטד, אחד הגדולים בנבחרת אנגליה, וגם בריאל מדריד למרות שבתחילה לא שיחק בתפקיד שלו,למרות שחלק נכבד משאר הכוכבים סביבו היו מעבר לשיא ולא תרמו כמו בעונות לפני,עדיין היו לו לא מעט רגעים יפים של כדורגל גם שם,שערים גדולים וכמובן בישולים על ימין ועל שמאל. אה כן,הוא גם בחור יפה תואר,מיליונר,מפורסם ושימותו כל הקנאים!
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ברור שהציעו, ולא לא בגלל שהוא נראה טוב אלא כי זה שחקן שתוך 30 שניות שהוא בקבוצה שלך הוא מחזיר את ההשקעה עליו דרך מרצ'נדייס. מבחינת כדורגל אני בטוח שיש לו מה לתרום לקבוצות מרכז טבלה ומטה ברמת ההרכב, ולהיות שחקן משלים לא רע בקבוצות שאשכרה נלחמות על תארים- מה שהוא עשה בריאל בשנים האחרונות. השחקן הטוב בעולם? באירופה? בספרד? בעשיירה הראשונה? הצחקתם את פפו. הגיע מאמן רציני לריאל, שהוא לא בובה של ההנהלה, ואמר שאת הליצן שמעדיף את החתונה של טום קרוז אני מעדיף על הספסל ולא במגרש למרות בעיטות החופשיות שלו.
לפני קאפלו ובתקופת בקהאם היו כמה מאמנים מכובדים ביותר בכדורגל העולמי שאימנו שם, אתה באמת חושב שהם היו מוכנים לסכן את הרזומה שלהם כמאמנים,לפגוע בשמם הטוב ולפתוח את הרגליים כי ככה ההנהלה רצתה בעניין בקהאם? אם כך אתה חושב שהדברים בריאל מדריד מתנהלים כמו בהפועל באר-שבע והם לא! בשיאו בקהאם היה בהחלט אחד מ 10 הגדולים באירופה,בלתי ניתן לעצירה גם מבלי להיות מהיר,דריבליסט בחסד, שיחק הכי פשוט שבעולם,הכי פשוט לפעמים זה הכי טוב והכי מוצלח. לא אהבתי שהוא הלך לחתונה של טום קרוז אבל צריך לציין שהוא לא היה יכול לשחק או לשבת על הספסל גם ככה כי היה פצוע או מורחק.
אוי נו בחייכם. חבל שיש לכמה אוהדים זיכרון קצר. בקהאם היה עילוי בכל הנוגע ליכולת דיוק בשחרור הכדור, מאז ימיו ביונייטד לא נראה שחקן כל כך קטלני במצבים נייחים, כן - הוא היה שחקן סטטי שלרוב היה צריך מגן שיפנה לו את השטח, אבל לכל שחקן יש איזשהו חיסרון, והיתרונות של בקהאם היו גדולים בהרבה מהחסרונות שלו. אני גם מעולם לא אהבתי את הכינוי "השחקן הבינוני הטוב בעולם". למעשה, מרגע שהחל להתפרסם ההתייחסות אליו הייתה כל כך כאוברייטד שהוא כבר נהיה אנדרייטד. מנהיג שקט על המגרש, יודע לארגן את המשחק ומבחינת הישגים לא נראה לי שיש לו על מה להתלונן, וכל הישג שהגיע אליו היה לו בו חלק עצום. בלופים לא יוצרים שני שערים בגמר הצ'מפיונס ליג. בלופים לא מעלים נבחרת לטורניר גמר כשכולם בטוחים שהיא בפלייאוף. בלופים לא מחזירים נבחרת בפיגור מהאשפתות ברבע גמר יורו 2004. בלוף לא כובש 9 שערים ומבשל כפול בעונה הכי גדולה של הקבוצה שלו. בלוף לא רושם 94 משחקים בנבחרת ששואפת לכל תואר אפשרי. בלופים יש רק בחדרי הלבשה.
לפי דעתי עם הזמן בקהאם יתחיל להיעלם לנו , הוא היה צריך להישאר באירופה , בארה"ב הוא ימחק ולא משנה כמה כסף הוא מקבל כי הרי גם אם עוד שנתיים שלוש הוא היה עובד לאמריקה או לכווית הוא היה גם מקבל סכום דומה
הם אחים,שניהם שמאלנים(במיוחד חיים ברעם שאוהב ערבים במיוחד)ואת שניהם במדינה מתוקנת היו תולים בכיכר העיר,גם בגלל חוסר ההבנה שלהם בכדורגל.