בקהאם עובר ל-LA גלאקסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏11/1/07.

1. THE STRETFORD END Member

אני לא התייחסתי בכלל לחזרה לנבחרת כן או לא,אלא לכל אלו שילזלו בו,בשחקן שבו.

ואם כבר נבחרת,
    ויתור סרט הקפטן לא צריך היה להוות בעיה של כן או לא להשאיר אותו בסגל.
    דבר שני,שלושה משחקים מאז החזרה שלו והוא המצטיין בשדה,פעמיים בליגה והיום באירופה,
    התנופה הזו שלו אישית ושריאל מדריד גם בגללו זה לא דבר רע,
    גם הנבחרת ולפחות עוד כמה משחקים קריטים בקמפיין יכולה להרוויח זאת,עד סוף העונה שלו באירופה,
    הרכב לא חייב,חזרה לסגל ל 2 המשחקים הקרובים,בכושר שלו כרגע,למה לא?
    זה לא שלנון או רייט פיליפס מככבים מי יודע מה בנבחרת או בליגה.

להתקדם הלאה אבל בשכל,לא ללכת עם הראש בקיר,אם אפשר להנות מהכושר שבו הוא נמצא אין בזה רע,
    קאפלו הבין זאת וידע להתקפל לטובת הקבוצה,
    אין סיבה למקלארן לא לעשות זאת גם.

אם היה בוקיס אנגלי קרוב לביתי בישראל הייתי שם כסף שבקהאם יוזמן לסגל נגד ישראל.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/07
  2. KirkH Member

אתה מתייחס לבקהאם כאילו שהוא אחרון השחקנים בליגה. כאילו שהשאלה אם יזמינו אותו שקולה לזימון של גארת' בארי שאם יקבל זימון אף אחד לא ירים גבה ואם לא יקבל זימון גם אף אחד לא ירים גבה.

תרצה או לא תרצה, לבקהאם יש מוניטין, מעמד ואישיות מסויימת - אני לא חושב שהוא עצמו וגם הנבחרת באופן כללי, היו יכולים להסתגל למצב שדיוויד בקהאם נמצא בחדר ההלבשה אבל הוא לא הקפטן.

בקשר לריאל מדריד והכושר הנוכחי שלו - הניפנוף של בקהאם ליציע היא רק אחת בשרשרת של החלטות של קאפלו שלא בדיוק קשורות למציאות או לטובת המועדון והשחקנים שלו.

3. THE STRETFORD END Member

לבקהאם יש מוניטין,מעמד ואישיות וזה לא מנע ממנו לשבת בשקט ולהמשיך להתאמן כאילו היה שחקן הרכב בשבועות שקאפלו העיף אותו ליציע,
    זו הגדולה של בקהאם,
    סרט הקפטן!זה מה שאתה חושב שיהיה בעיה לו או לאחרים בחדר ההלבשה?ממש לא נראה לי,
    באישיות שלו הוא גדול מקטנוניות שכזו,סרט קפטן לא הופך או מוריד מהמנהיגות האישית של שחקן,בטח לא של בקהאם.

4. sagiv Member

לא קראתי מה כתבו כאן לפני כי אני חייב לרוץ. רק רציתי להגיד מדהים-מדהים-מדהים. "ויקטוריה, כסף, פפראצי וכו'", שמענו כל כך הרבה. אני יודע דבר אחד, כשאני אזריק לילדים שלי כדורגל מגיל 3, דייויד בקהאם יהיה אחד מהשמות הראשונים אותם הם ילמדו. אין לי זמן וכוח לפרט וגם אם הייתי עושה את זה לא הייתי מחדש כלום. כדורגלן ענק, אישיות כובשת לפחות על הדשא, פשוט אגדה.

5. KirkH Member

אני לא מסכים איתך (סטראטפורד). אפשר להקטין ראש ולהגיד שמע, זו כולה חתיכת גומייה על היד.

אבל סרט הקפטן מסמל משהו. העובדה שדיוויד בקהאם בא אחרי הכישלון בגרמניה והחזיר את המפתחות לא הייתה בדיוק סתמית ופורמאלית (לטעמי לפחות).

אם בקהאם מוחזר לנבחרת מה בדיוק אמורים להרגיש השחקנים שמקלארן נתן להם את הג'וב שלו כשבקס יכנס לחדר ההלבשה באימון הראשון? מה אמורים להרגיש השחקנים באופן כללי כשמחזירים להם מהקפאה את בקהאם? טוב לביטחון שלהם, זה בטח שלא יעשה.

צריך גם לזכור שאם מקלארן מחזיר את בקהאם לנבחרת הוא יצטרך למצוא לעצמו מישהו שיאסוף עבורו מהריצפה את שאריות הכבוד העצמי שנשאר לו. הוא לא סתם השאיר את בקהאם בחוץ כי בקס לא היה טוב - הוא החליט שבקהאם בחוץ כמהלך טאקטי. להחזיר אותו זה כמו עוד מסמר בארון הקבורה שלו.

6. cantona#7 Member

כבוד או לא,טובת הנבחרת מעל הכל,ואם לבקהאם יש את היכולת לעשות את השינוי,ונכון לעכשיו יש לו,אין סיבה שבעולם שהוא לא יוחזר לנבחרת.

7. THE STRETFORD END Member

דבר ראשון בקהאם במסיבת העיתונאים כשהודיע על פרישה מתפקיד הקפטן אמר שהוא ישמח להמשיך לשחק בנבחרת.

דבר שני,איזו סיבה לג'ון טרי יש להיכנס מלחץ לו בקהאם יוזמן בחזרה?הוא ישאר הקפטן,
    הוא ימשיך להיות מנהיג כי זה האופי שלו,בדיוק כמו שנוויל מנהיג בלי להיות קפטן והוא הוותיק בנבחרת,
    בדיוק כמו שגרארד בדרכו שלו תורם מהאישיות שלו.

דבר שלישי,השחקנים יכנסו ללחץ מחזרה של בקהאם....בעיה שלהם!הם אלו שלא מספקים את הסחורה,
    הם צריכים להיות בלחץ מזה שהסיכויים של אנגליה להגיע לאליפות אירופה נפגעו בגלל היכולת שלהם ואי סיפוק הסחורה.

משחקי אגו לא צריכים לשחק תפקיד כשטובת הנבחרת מונחת על הכף.
    אם זימון מחודש של בקהאם יפגע בביטחון של שחקן זה או אחר אז שלאותו השחקן יש בעיה ואני לא חושב שהוא קורץ מהחומר שיעמוד בלחץ במבחנים אחרים.

אם קאפלו הגדול(והוא גדול)על שלל התארים והמעמד שלו ידע להדות בטעות ולחזור בו מהחלטתו,גם מקלארן יכול.
    כבוד...לא מדובר פה על כבוד,מדובר פה על נבחרת שצריכה לנצח ולעלות לאליפות אירופה.

8. KirkH Member

מן הסתם טובת הנבחרת קובעת - כל האישיו כאן זה האם החזרה של בקהאם לנבחרת יתרום.

אנחנו לא עוסקים כאן באיזה משחק פאנטזי שכל שחקן בא עם הנתונים החיוביים שלו והוא מעלה או מוריד מערך הקבוצה. השלכות מנטליות בטווח הקרוב והרחוק צריכות להילקח בחשבון.

אגב, זו אחלה קביעה שלבקהאם יש את היכולת לעשות את השינוי (כמו בטורנירים האחרונים?) - חבל שהיא לא מחזיקה מים.

9. KirkH Member

אני משוכנע שאם בקהאם חוזר ג'וני מחזיר לו גם את הסרט. מנהיג ג'וני יהיה גם בגיל 70 עם הנכדים בפארק... אופי זה אופי - ותפקיד זה תפקיד.

10. THE STRETFORD END Member

גם הטיעון הזה שלך שכישלון הנבחרת בטורנירים האחרונים בגלל שבקהאם לא הביא את השינוי לא מחזיק מים,לא מדובר פה בטניס,
    בקהאם גם במשחקים הפחות טובים שלו עדיין תרם בישולים ושערים מה שאחרים לא עשו.

אופי זה אופי,אופי של נהיג זה אופי של מנהיג,עם או בלי סרט הקפטן,
    סוף סוף אתה מבין את הנקודה שלי.

11. KirkH Member

לא, מה שאני אומר הוא שזה לא רציני לקבוע שבקהאם יכול להביא שינוי על סמך מה שהוא עושה בריאל.

אני לא הפלתי את הכישלונות בטורנירים הקודמים על בקס, רק ציינתי שהוא היה שותף להם.

אני חושב שהנבחרת הייתה צריכה שינוי אחרי המונדיאל. אני חושב שמה שנעשה כבר נעשה (אגב, בראייה לאחור, אני גם בטוח שזה היה הצעד הנכון) - אני לא משוכנע כמוכם שהחזרה של בקהאם לנבחרת תביא לשינוי ששלושת האריות זקוקים לו.

להבין אני תמיד מבין - להסכים זה כבר משהו אחר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

12. THE STRETFORD END Member

בהחלט הוא היה שותף לכישלונות של הנבחרת.

אני לא טוען שהוא בטוח יביא שינוי לנבחרת או בטוח יביא ניצחון נגד ישראל אם יוחזר,
    אני כן טוען שלא צריך להיות עיוורים,לא צריך ללכת עם הראש בקיר,
    הנבחרת תפסיד הרבה יותר לו לא תעפיל לאליפות אירופה לכן,
    לא בושה להחזיר שחקן שיכול לתרום,לעזור,שחקן שנמצא בכושר מצויין בעוד ששחקנים אחרים לא בכושר טוב,לא בנבחרת,לא בקבוצות שלהם.

אין פה בטוח אבל גם אין מה להפסיד,רק להרוויח.

13. raanana4ever Member

לך תדע מה יקרה מחר בריאל... קאפלו יכול ללכת הביתה ובקהאם יכול לשבת על הספסל עד סוף העונה. קפאלו גם יכול להישאר בריאל ולשנות את דעתו כמו שעשה לא פעם העונה ושוב פעם בקהאם לא יראה מגרש.
    ואז מה? זימנת את בקהאם למשחק אחד? מביך קצת לא?

14. THE STRETFORD END Member

שוב כמו במקרה של יונייטד והשער של גיגס אתה משחק בנדמה לי,מה אם ואם ואם,
    נכון לעכשיו קאפלו בריאל ואין סיבה שיפטרו אותו,מקום שני או שלישי בליגה ועם סיכוי טוב לעבור שלב בליגת האלופות,
    נכון לעכשיו בקהאם משחק טוב,
    המשחק נגד ישראל הוא בעוד חודש,
    מה יהיה אחרי זה אם בכלל...אני לא נביא,
    ואם יזמנו אותו למשחק אחד והוא יתרום לניצחון מה רע בזה?

אם בקהאם יוזמן אני מאמין שזה יהיה כל עוד הוא משחק באירופה,
    ברגע שיעבור לארה'ב גם הוא יודע שלעקוב אחריו יהיה בלתי אפשרי ושהאינדקציה של משחקים שם הם לא ברמה נאותה ושהסיפור שלו בנבחרת גמור באמת ובצדק.

15. Claret&Blue Member

קירק, בתגובה מאוחרת להערה של מה בקהאם עושה לצידם של למפארד, סטיבי ושות', בוא נגיד שהוא תורם במשחק אחד שלו פי שמונים על למפארד. וגם על ג'רארד, במשחקים שהנ"ל נתקעים אחד לשני ברגליים.