ברוך דגו ללה קורוניה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ליהי, ‏18/5/03.

1. Ilan Member

זה בגלל שסאנטנדאר מחפשת שוער מחליף- אז ישר הסיקו מזה שהם רוצים את אוואט...
    והם בחיים לא יקחו שוער זר (דוידוביץ') כשוער מחליף, מקסימום הם יקחו את אוואט בעל האזרחות הצרפתית, וגם את זה קשה לי להאמין.

2. Rossoneri Member

איכס הגעלת אותי בהדועה הזאת, שים לב. בספרד ובאירופה בכלל, פציעות כאלה כמו של דגו הם לא עניין של מה בכך, זה בערך כמו שנימני שבר את הצפורן, הם יודעים שזה עובר, הם יודעים לטפל בזה, וזה בכלל לא סיפור אצלהם. חוץ מזה, יכולת לא נמדדת ע"י שערים ובישולים. דגו סחב את הקבוצה במו ידיו ואין על זה ויכוח. וגם הוא, אולי לא יביא למכבי אליפות, אבל לפחות הביא אותה עד למצב שהיא נאבקת עד לדקה האחרונה, לראושנה מזה 7 שנים (דומה קצת לבניון לא?).

3. Ilan Member

ממש לא דומה לבניון.
    בניון ניצח לחיפה בעונת האליפות הראשונה אחרי 7 שנים אינספור משחקים,בניון היה ברגעים החשובים. בניון סיים את העונה הזאת עם המון בישולים ושערים, כל שער יותר יפה מהשני. בניון בעונה הזאת שיפר את השחקנים שמסביבו (ראה יעקובו בסוף אותה עונה). בקיצור בניון בעונה הזאת היה בלתי ניתן לעצירה, דגו העונה ? ממש לא כזה, לדעתי אם מכבי תיקח זה לא יהיה אך ורק בגללו- כמו שאמרו על בניון בזמנו, שאם הוא לא היה ללא ספק לא היה לחיפה אליפות באותה עונה.

4. Rossoneri Member

שמע זה כבר חולני מה שאתה עושה פה. בוא נגמור את העונה של מכבי ונדבר? וד"א, דגו כן עושה את החברים שלו טובים יותר, ע"ע מכבי עד לפציעה, ומכבי עם נמני.

יש הבדל מהותי בשיטת משחק עם דגו ובלי. תשים לב לזה, ותחזור להתווכח איתי.

5. שגיא Guest

תמיר פה צודק, זה ברור.
    אילן, אתה מנסה להמעיט בערכו של דגו, וחבל, הוא כשרון עצום.
    דגו, גם אם זה לא התבטא ביותר מידי שערים ובישולים, בהחלט סחב את מכבי ת"א. כשקלינגר החליט לספסל את אבי נימני, ברוך דגו קיבל את המושכות, ועשה זאת בצורה נהדרת, ניהל את המשחק של מכבי בצורה הטובה ביותר, ואם תסתכל על מכבי ת"א, תשים לב שהתקופה הכי טובה שלה, היה ברגע שדגו הפך להיות בעל הבית במרכז המגרש, המשחק של מכבי פשוט זרם, רץ מהר, ולא נשאר תקוע, והרבה צריכים להודות לדגו, שהוא אחראיי אולי הכי גדול, למקום שמכבי ת"א נמצאת בו כרגע.
    גם ראינו שמרגע הפציעה שלו, מכבי נלחשה משהו. אז אולי בסטטיסטיות זה פחות נראה, אבל דגו עושה המון דברים שלא כתובים בסטטיסטיקה היבשה. ואין כאן עניין של השוואות בכלל. הם שני שחקנים, כל אחד שחקן לכשעצמו, ואין טעם להשוות את היכולת או את התרומה שלהם, בעונה כזו או אחרת.

שוב אני אגיד, דגו עוד ישחק באירופה זה ברור. אולי לא בשנה הקרובה, אבל אני מאמין שעוד שנתיים אנחנו כבר נראה אותו משחק בקבוצה אירופאית, אולי אפילו מול בניון.

6. ליהי Member

שמעו אין ספק שדגו הוא כישרון גדול ושהוא נתן עונה גדולה במכבי ת"א אבל עדיין לא נראה לי שהוא מוכשר כמו יוסי בניון או משופשף כמו יוסי בניון ואולי עוד עונה בארץ באמת תעשה לו רק טוב.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכחו שיוסי הביא שתי אליפויות..אבל דגו שחקן מצויין שיכול בקלות לצאת לאירופה ואם הוא ייצא ללה קורוניה הוא לא ישחק בה עונה ראשונה אלא יילך להשתפשף קצת בקבוצה קטנה יותר
    דרך אגב גם קראתי ששסלטה מעוניינת בו

8. Ilan Member

טוב נכון, דגו מעולה, מצויין- אני מתערב איתכם שהוא יעבור לאירופה עוד שנתיים- ויברח תוך עונה לארץ אחרי שהוא קיבל 7 דקות במקרה הטוב. אין לו סיכוי להצליח באירופה- למרות שאני רוצה שהוא יצליח.

9. ליהי Member

עם הכישרון של דגו הכל תלוי במזל ואופי.
    הוא יכול תיאורתית אם ירצה להצליח באירופה אבל הוא יצטרך לעבוד קשה.
    אצלי הוא יהנה מחמת הספק.

10. Fernando Cavenaghi Member

ברגע שאמרתם שהם מעוניינים בדקו הפסקתם להתייחס אליו ולא בצדק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ראיתם איזה שחקן ענק? אני מציע שמכבי יעשו טרייד עם פורטו שילשח להם את דגו ויביא לנו את דקו.

אבל ברצינות, שחקן מעולה שהוכיח העונה במכבי מה הוא יודע לעות אם נותנים לו את האופציה.

אילן, אל תשפוט לפי הציונים, תסתכל על המשחקים, ותראה איך הוא משפיע, רץ בלי הפסקה 90 דקות, תכונה מאוד חשובה לשחקן באירופה, אבל בניגוד לבלילי למשל, הוא גם קשור למשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    הוא משפיע מאוד על המשחק של מכבי, ובעל דריבלים מעולים, ואני מניח שכל סקאוטר שראה אותו העונה היה ממליץ עליו בפה מלא למנהלים של הקבוצה שלו.

11. ליהי Member

כל סקאוטר? הנה בנצור התחיל עם ההגזמות הפרועות שלו...

12. Fernando Cavenaghi Member

אולי הסקאוטרים של לידס לא, אבל במשחקים הטובים שלו העונה, אני מעריך שכל קבוצה הייתה רוצה אותו במחיר שלו

13. ליהי Member

היי אני שמעתי את זה!!!

(עדיין לא מסכימה איתך).

14. Fernando Cavenaghi Member

שחקן צעיר וזול (אם הוא היה אנגלי הוא היה שווה כמה מיליונים בקלות), שנראה רגוע ועם ביטחון על המגרש זה דבר שלא הולך ברגל.

15. ליהי Member

כן, רגוע ומלא ביטחון בבלומפילד
    לא באלנד רואד

....
    אין כאן אפילו מה להשוות