נו אז אמרו....... אתה הורג אותי... טוב אין מה להתווכח איתך אתה הולך עם הראש בקיר. אתה חושב שסביולה לא מתאים לרמות האלה? סבבה לך.
עדיין לא מתאים, לא אמרתי שהוא לא יהיה, אבל אני אישית רוצה לראות כבר ברצלונה מצליחה ולא ברצלונה בונה. אולי אם ימכרו אותו יעשו טעות נוראית ותוך שלוש שנים הוא יהפוך להיות החלוץ הכי טוב בעולם, אבל לי כבר נמאס מלראות את בארסה לא נאבקת על האליפות
עזבו..הויכוח מיותר וגם בנצור כבר אמר שזה לא אשמתו של סביולה.. עכשיו כולם לקום ולקוד קידה למגלי הכישרונות של המנג'ר..עוד שחקן שנחשב כוכב צעיר של המנג'ר הולך לשחק בקבוצה גדולה באירופה. כמו שכבר אמרו פה.פיטר צ'ך הצכ'י מועמד רציני ללבוש את אפודת השוער של בארסה עונה הבאה..ומי יודע..אולי לא רק בעונה הבאה סוף סוף..מדובר בשחקן שנתן עונה מצויינת במדי ראן וכבר בגיל צעיר מאוד יש לו לא מעט הופעות בנבחרת.
לא בגלל שהוא הביא את סאביולה אלא בגלל כל שאר הדברים. ועל הכישרון של האנשים של מנג'ר אין בכלל מה לדבר, ב00/01 חיפשתי את פרננדו קאבאנגי, אז בן 15 לדעתי, הוא גדל להיות כוכב. מה לעשות שגם להם יש נפילות (סת' גונסון מזכיר משהו למישהו?)
גאספרט שילם על מעשיו הטיפשיים והתפטר , הוא ייזכר כאחד הנשיאים הגרועים ביותר של ברצלונה. ובקשר למנג'ר..הם פשוט מדהימים ..אתה יכול לגלות שחקן כלשהו ואחרי שנה פתאום הוא יופיע לך במציאות כשחקן מצויין..
נו באמת, יש להם את התגליות, אבל אתה חייב להודות שאם היית מחובר רק למג'ר אז היית בטוח שהארצות הסקנדינביות הן אלופות העולם בכל טורניר כדורגל.
גם לארה"ב ב cm4 יש כשרונות תותחים! יחד עם ביילארוס (ציגלקו) אבל דיי עם המנג'ר! דבו על בארסה! אני חושב שהיא זקוקה לבלם טוב.. כנראה צ'יבו ג'ון טרי או לוסיו! בתור מגינים יש לה מצד ימין את פויול שיחזור לשם מהר!!!! ואת נאבארו בצד שמאל... שחקן תותח וצעיר שעוד ידבר בכדורגל האירופאי.. בלמים יש את דה בור ויתחזקו בעוד בלם...
בנצור - אני אפילו לא הולך להתחיל להתווכח איתך אם סביולה מתאים או לא (אז אתה תהיה היחיד בעולם שחושב שלא... סבבה לך...). אני רק אעיר ואגיד שאפילו המספרים הנתתי עם בלבול מוח. השנה סביולה הכניס 18 גולים (ליגת האלופות שמעת?). שנה שעברה 21. אם הוא היה משחק כל משחק 90 דקות הוא היה גם מגיע ל - 30 בקלות. קלייברט הכניס העונה 20 (ובשבילך בנצור, ההבדל הוא 2 גולים בלבד, וקלייברט שיחק פי 2 זמן) גולים. ביחד - 38. אם היה מי שימסור להם כדורים - 60 בלי בעיות בכלל. איך יש לברסה בעיות עם חלוצים? איך הגעת למסקנה הגאונית הזאת?
נו אז ברצלונה? מה אני חושב? הזמן יעשה את שלו, שנה הבאה בארסה תחזור ליהיות קבוצת צמרת מובילה, כמובן שבארסה צריכה גם לעזור לזמן: א. להעיף את בונאנו ולהביא שוער יותר טוב (מרקוס או שוער אחר...) ב. לפנות כמה שחקנים בהגנה ולאמן קשה את פויול (בהחלט הטוב באירופה) ג. להביא חיזוק קטן בקישור. ד. לא לגעת בהתקפה!!! ובהחלט לא לשחרר אף חלוץ!!! לדעתי זה יהיה ביזבוז לבארסה להגיע לאופ"א... סה"כ עדיף להם להתרכז בליגה ולא בשטויות...
ברצלונה הכריזה רשמית שהיא מעוניינת בפטר צ'ך שוער ראן ואחרי הבחירות לנשיאות ברצלונה הם יגישו הצעה פיינורד למה גביע אופ"א זה ביזבוז? לא מובן לי הזלזול הזה במפעל הזה..תואר זה תואר..