ברצלונה 2016/17 - המסע להגנה על התואר:: מסי מפרק את פפ, סוארס זוכה בנעל הזהב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Civil, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

אתה סתם יוצר היררכיה שלא קיימת. לוותר על מה? הוא "פטור" ממשימות הגנתיות כמו מסי, הרבה מאוד מהמשחק של ברצלונה עובר דרכו, יש לו סיי במצבים הנייחים, ולאורך כל הקדנציה שלו בברצלונה לא הייתה תחושה שמישהו בקבוצה מונע ממנו להתפתח ולבוא לידי ביטוי.

אלכסיס זאת לא השוואה נכונה מהסיבה הפשוטה שהוא לעולם לא היה במעמד שיש לניימאר היום. הצ'יליאני היה סוס עבודה, עשה הגנה-התקפה כמו אנרג'ייזר אנושי אבל גם מחמיצן סדרתי ברמה בלתי נתפסת.

2. Ohad_Glr Member

אם הרעיון של "לתת את הכסף לצד שלישי והוא ישלם את סעיף השחרור" באמת חוקי זה רק מראה כמה הפייר-פליי לא שווה כלום.
    אופציה נוספת שאני שמעתי היא שפריז יכולה לחתום הסכם חסות חדש עם איזשהו שייח, חבר של הבעלים (ואז היא כביכול יצרה עוד הכנסות) ושהכסף שיועבר יגיע בעצם ישר מהכיס של הבעלים.

עוד לא ראיתי משהו טוב שיצא מהתקנות האלה ונראה שכל הקבוצות עוקפות אותן בקלות.

3. VAR Member

אם במקום ניימאר יגיע איזה אלכסיס/דיבאלה ובנוסף עוד חיזוק להגנה העקומה שלכם אז זה פחות או יותר הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לברצלונה בקיץ הזה.

4. Civil Anti Madridista

אתה ממש יוצא מפרופורציות. תקשורת זאת תקשורת, המהות שלה זה לעשות רעש ובלאגן עם כותרות מפוצצות - כמה מתוך הנאמר באמת נכון?
    בכל מקום בעולם (אפילו אצלנו בארץ) התקשורת ממנפת את היחסים החברתיים בין שחקנים ככאלה שעשויים להשפיע על מעבר כזה או אחר - אני לפחות לא קונה את השטויות האלה. "צ'אבי אמר, אלבס אמר" בחייאת נו, זה לא רציני חוץ מלמשוך כמה כניסות ולייקים. ובשביל הפרספקטיבה תראה בעצמך כמה בארסה התקשתה בקיץ שעבר להביא שחקן התקפה הולם (ניימאר היה אמור "לשכנע" את ז'סוס להצטרף) ובסוף אלקאסר הגיע.

מבחינה מקצועית ברצלונה בעידן הנוכחי היא הטופ, ושחקנים מה לעשות שואפים להגיע לטופ. אם ניקח לדוגמא את קוטיניו שהזכרת אז ראה ערך לואיס סוארס שבשביל לזכות בתארים היה צריך לעשות את קפיצת המדרגה הזאת. חשוב להבהיר שהתהליך הזה קיים בכל מקום בעולם.

לגביי וראטי - זאת עבודה של עיתונאים. בדיוק כמו הטענה האינפנטילית שעכשיו ניימאר יפרח כי מסי לא יפריע לו - עושים הכל בשביל להצדיק את הכותרת ולא חשוב כמה זה תלוש מהמציאות. פריז ממש לא מועדון דרג ז', יש להם את הפריבילגיה לפזר כספים ואף גורם בברצלונה לא בא אליהם בטענות שהם הולכים על ניימאר בכל הכוח.

5. סיונרה Member

אתה ממשיך להתעקש על שטויות כאילו העובדה שניימאר יכול להצליח יותר בקבוצה אחרת תפגע בהילה שיצרת על הMSN שלא מספיק שחברים על המגרש גם נוהגים להחליף נשים פעם בשבועיים רק כי הם אוהבים אחד את השני כל כך. לא אמרתי שיש היררכיה, אבל שיש 3 שחקנים שרוצים את הכדור, אחד מהם זה מסי שמקבל בצדק מה שהוא רוצה, ועוד שחקן נהדר אחר, אז השחקן השלישי (מבין שווים) יכל לקבל יותר חופש על המגרש או יותר פעמים את הכדור לרגל אם לא היו את השניים העדיפים עליו בהרכב, זה הכל. אתה טוען שלא, זכותך.

אלכסיס אותו שחקן, הוא פשוט היה צריך להיות האלפא דוג כדי לפרוח. בברצלונה הוא היה שחקן סבבה, בארסנל אחד מהטובים בעולם.

הפייר פליי הזה מראה כיצד טיפשים עם כוונות טובות יכולים ליצור הרבה נזק. הוא בינתיים דופק רק קבוצות שאין להן היסטוריה מפוארת או בעלים עשיר במיוחד. בדיוק ההיפך ממה שניסה לעשות.

6. Civil Anti Madridista

אני כבר בהתייחסות הראשונה שלי לכל העניין הזה אמרתי שלדעתי זה ערמה של שטויות.

לגביי התאוריה "שיש רק כדור אחד" - אז נתחיל מזה שהשלישייה מחליפה בניהם מקומות כל הזמן, התיאום על עיוור והנוכחות של שחקנים כ"כ דומיננטיים כמו מסי וסוארס לצידו מאפשרת לניימאר הרבה יותר חופש (יחסי) ממה שיהיה לו בכל מקום אחר כי אז השמירה תתרכז בו בעיקר.

7. Esomech Member

שמע Civil, כשגורמים מתוך המועדון מתייחסים בזלזול למועדונים אחרים בתקשורת כשנושא העברת השחקן באוויר, בשביל להנחית שחקן שלהם זה מגעיל ומלוכלך, תעשו את זה מתחת לשטיח ואין בעיה, אבל הם מפעילים מניפולציות בתקשורת וזה כבר משהו אחר..

אבל אני בטוח שאתה לא תראה את זה באותו עין כמוני, כי אתה נהנה מזה

8. DRORIKO Member

האמת שעברתי על כל הדיון כדי לראות מי יהיה הראשון שיזרוק את השם הזה. אז הקיצר הוא לא למכירה.

9. תומר1989 Member

ב120 מיליון ומעלה (ללא ראיולות למינהם לשלם להם עמלות מפוצצות) מארוטה מוכר כמו גדול

10. DRORIKO Member

אולי תמורת טרייד עם ניימאר....
    יובה הכניסה בשנים האחרונות מספיק כסף כדי לעשות טוטנהאם ולהשאיר את דיבאלה אצלה. יכול להיות שזה משאלת לב כי אני לא באמת יודע מה עובר בראש של הפוזל, אבל למכור את דיבאלה,לא משנה באיזה סכום,יהיה צעד ממש מפגר,בטח בעונה שבה כבר איבדת את בונוצ'י ודני אלבס(ואובדן של דיבאלה יהיה אפילו יותר משמעותי מהאובדן של שניהם,עם כל החשיבות הגדולה שהיתה להם ביובה)

11. סיונרה Member

זה שרשמת לא אומר שזה נכון.
    השאר זו דעתך, אתה זכאי לה. אתה לא זכאי לקרוא לדיעות של אנשים אחרים, מבוססות בדיוק כמו הדעות שלך, ערימה של שטויות. א. כי זו לא הייתה ערימה. וב. כי אתה לא מלך היקום עם הידע האינסופי.
    לצערי נמחקה לי הודעת תגובה קודמת על ידי המנהלים, אבל אתה חייב להוציא את הראש מהתחת על עצמך.

12. VAR Member

כי דרוריקו מפורום אייסוקר בישראל אמר?

אלעד ו-golding אוהבים את זה.
  13. Civil Anti Madridista

אתה סתם מעצבן ויורד נמוך. מיותר.

טענת שניימאר "מספר 3" בברצלונה ואחרי שקיבלת התייחסות מורחבת לעניין - גם התנערת מהמילה היררכיה ובעצמך קראת לזה "להתעקש על שטויות" כשענו לך. אז על מה אתה משתולל? בסוף ענית לעצמך במילים שאיתם פתחתי.
    נכון שמתווה העסקה שונה, אבל גם ברצלונה לא העמידה את ניימאר על הכביש עם שלט למכירה.

14. סיונרה Member

שטויות זה להמציא דברים שאמרתי ואז להתווכח איתם. אני מעולם לא דיברתי על היררכיה או על כינור שלישי, אלא על איכות יחסית. ניימאר לדעתי שחקן פחות טוב ממסי וסוארז בפער די גדול, הפער לא היה כזה גדול אילו היו נותנים לו להוביל קבוצה.
    כמו שאני מכיר אותך, אתה תצטט את ההודעה הנוכחית ותגיד "הנה אמרת היררכיה", ובכן, לא אמרתי. אופס, רשמתי פה כבר פעמיים.
    הבעיה איתך שאתה לוקח אישי כל פעם שמתווכחים איתך בפורום. אני לא מכיר אותך ואתה לא מעניין אותי, תדבר בכבוד אתה תקבל כבוד.

15. Civil Anti Madridista

זרקת לאוויר כותרת מפוצצת "עכשיו ניימאר יעשה קפיצת מּדרגה ולא יהיה מספר 3".

"ניימאר הוא השחקן השלישי הכי טוב בבארסה, וככזה הוא צריך לוותר" - אתה מתאר מציאות של מעמדות. בוא תסביר על מה הוא צריך לוותר?
    עד כמה שאני יודע ניימאר "פטור" ממשימות הגנתיות כמו מסי, הרבה מאוד מהמשחק של ברצלונה עובר דרכו, יש לו סיי במצבים הנייחים, ולאורך כל הקדנציה שלו בברצלונה לא הייתה תחושה שמישהו בקבוצה מונע ממנו להתפתח ולבוא לידי ביטוי.

"הבעיה איתך שאתה לוקח אישי כל פעם שמתווכחים איתך בפורום. אני לא מכיר אותך ואתה לא מעניין אותי, תדבר בכבוד אתה תקבל כבוד"
    אין לי עניין להתנגח בך ואני לא לוקח כלום ברמה האישית. תתרכז בעצמך. מבין שנינו אתה זה שירד נמוך עם ההודעה הראשונה בעמוד הזה, וזה עוד עריכה מאחר שההודעה המקורית נמחקה ובוודאי הייתה עשירה יותר עם ברכות אליי.

מצב נושא:
הנושא נעול.