ברצלונה 2016/17 - המסע להגנה על התואר:: מסי מפרק את פפ, סוארס זוכה בנעל הזהב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Civil, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סיונרה Member

נכון, לקרוא לדברים של אדם אחר ערימה של שטויות זה לא לרדת נמוך. או שאתה בגובה 1.20 או שאתה צריך לעבוד על הצורה שבה אתה מדבר לאנשים.
    חלוקת תפקידים זה לא מעמדות. אתה טוען שניימאר לא השחקן השלישי הכי טוב בברצלונה? אחלה. אני טוען שכן. זה מה שטענתי. אתה רוצה לטעון שכשעושים חילופי זוגות עם הנשים של השלישייה ניימאר לא זה שבוחר אחרון? זה לא תשובה למה שאמרתי, זאת טענה חדשה שלך.
    יכל לעבור דרכו יותר בקבוצה אחרת? כן. לא מפריך את מה שאמרתי.
    וולאק. נותנים לו מדי פעם לבעוט חופשיות. היו נותנים לו לבעוט יותר בקבוצה אחרת. לא מפריך.
    לך הייתה תחושה כזאת. גם לאלכסיס אף אחד לא הפריע, פשוט הוא היה צריך תפקיד מרכזי יותר בקבוצה.

2. oFiRzZz Member

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא מדובר בבן אדם שאוהד מועדון שמתנהלת נגדו חקירה על אותן טענות בדיוק?
    כל הגדולות בעולם חוטאות בזה, גם ליברפול וגם ברצלונה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

3. Civil Anti Madridista

אתה צריך להבין שירידה לפסים אישיים על מנת לחזק את האנג'ה שלך לא מוציאה אותך חכם. תחסוך ממני את העקיצות הילדותיות האלה.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d9/18/89/d91889ae4cfc892326e6a4ccb13da462.Xxx

zivmay אוהב/ת את זה.
  4. Esomech Member

שוב פעם מפספסים את הנקודה. לא מדבר איתך על טאפינג אפ, מדבר איתך על הזלזול שהמועדון משפריץ מכל צד בשביל לגרום לשחקן לעבור ולהקטין את המועדון הקודם שלו כמה שיותר, שוב תראה את הדוגמאות מקווה שהפעם תצליח לראות את ההבדלים בין הדברים..

יש הבדל בין ״בארסה רוצה את ווראטי״ לבין ״בארסה רוצה את ווראטי שגדול על המועדון הנוכחי שלו בכמה מידות אבל פריז מסרבים לשחרר כי הם מועדון מגעיל״
    הגזמתי בכוונה בשביל להבהיר נקודה

5. Civil Anti Madridista

וזאת הצהרה של גורם מתוך ברצלונה? אתה לוקח את התקשורת יותר מדי ברצינות.

6. Esomech Member

כשזה מפורסם בעיתון חצר של בארסה בכותרת הראשית, כן זה האמא אמא של עבודה של מועדון,
    וכשצאבי היה מתראיין בזמן שהיה שחקן, זה לא גורם מועדון? ופיקה? ואלבס?

זה רק התקשורת

7. Civil Anti Madridista

לא מבין לאן אתה חותר בחיי. מישהו הצמיד אקדח לרכה של פברגאס ואמר לו לעבור? במעמד החתימה שוחררה המשפחה שלו? תהיה רציני נו.
    כמה פעמים קישרו את הזארד ודה-חאה לריאל מדריד? זה אומר שצ'לסי ויונייטד מועדונים סוג ז' שמחזיקים אותם בניגוד לרצונם כמו שבויים?

זה הכדורגל ידידי, שחקנים שואפים להתקדם בקריירה שלהם לרמות הכי גבוהות ולזכות בתארים. מה לעשות שבנקודת הזמן הנוכחית ברצלונה וריאל מדריד קוסמות יותר מכולם? זה גם עונה לך מה הסיבה שכל סופרסטאר עולה (וראטי, דיבאלה, אמבפה) מקושר אליהם מידית אפילו אם על העמדה שלו כבר נמצאים שלושה שחקנים.
    * חשוב גם לציין שחלק מהמקרים נועדו רק בשביל לנפח לשחקן את הערך שלו בשוק ע"י התעניינות שקרית מצד הספרדיות.

איך כל זה קשור להצעה של פריז על ניימאר אני עדיין לא מבין, אבל אם נצא מנקודת הנחה שהעסקה נסגרת ובארסה מקבלת עבורו 222 מיליון יורו - תכין את עצמך לגשם של דיווחים ובורסת שמות כ"כ ארוכה שלא תצליח לעקוב אחריה.

8. Esomech Member

לא חותר לשום מקום אתה כל פעם מתעלם מאותה נקודה ונצמד לדברים שאני לא מדבר עליהם בכלל.

אז שוב כי אני כבר לא יודע עם אתה בכוונה לא מתייחס לנקודה שאני מעלה או שזה סתם

יש הבדל בין פאקינג להיות מקושר לשחקן, לבין ללכלך על המועדון של השחקן שבארסה רוצה ולגרום לזה להראות כאילו השחקן מבזבז את עצמו.

שריאל הלכו אחרי דה חאה לא הייתה שם כתבה שלכלכה על יונייטד באס או במארקה, כנ"ל עם רונאלדו, בייל, מודריץ', ועכשיו עם אמבפה.

עכשיו אני אגיד את זה שוב, כי כנראה ששוב תענה לי על דברים לא קשורים, עם השחקן מקושר בתקשורת זה בסדר, אבל עם המועדון שלכם משתמש בתקשרות בשביל להוציא את השחקן מדעתו ולצייר בעולם איזה מועדון מסריח יש לו ואיזה מסכן השחקן זה לא בסדר (תקרא את זה שוב את שתבין את ההבדלים)

רוצה דוגמה? באחת התגובות הקודמות שלי תמצא שם

ואיך זה מתקשר לניימאר? גם על זה עניתי אבל אני אענה לך שוב, ניסיתם לעשות לפסז קטע כזה עם וראטי במקום פשוט לנהל איתם מומ רגיל, בלי לבלבל את המוח בתקשורת על כמה הוא מתאים ובלה בלה בלה, הוצאתם אותם החארות בעניין, אז הם החזירו לכם, פשוט לכם אין ברירה חוץ מלעמוד ולהתסכל איך מועדון קטן כמו פסז לוקח לבארסה הגדולה את אחד הסופרסטארים הכי גדולים שלה.

אם עדיין לא הבנת, אז או שאתה מתכחש לזה או שנוח לך להתעלם כי זה משחק לטובתך, אז אם זה אחד מהתנאיים האלה פשוא אל תענה כי נמאס לי לחזור על עצמי

9. DRORIKO Member

צודק,הייתי צריך לסייג ולאמר שזאת דעתי האישית. אין שום הגיון בלמכור את דיבאלה.

10. Civil Anti Madridista

אתה מושפע מהתקשורת יותר מדי וזה כנראה ההבדל בנינו. "ברצלונה מנצלת את התקשורת בשביל להעביר אליה שחקן ממועדון אחר בתוספת מסע הכפשות ולכלוכים" בחייאת, אתה מאמין לעצמך? מאיפה ההסתה הזאת? אני אפילו לא יודע איך להתייחס לטענות הזויות כאלה ברצינות.

לגביי ניימאר - הוא החלום הרטוב של פריז כבר שנתיים. "ניסיתם לעשות לפריז קטע עם וראטי אז הם החזירו לכם", יאללה נו שחרר אותי.

11. Raulito Madridista

אני דווקא חושב שניימאר הוא 'השחקן השני' בבארסה, כביכול המעמד שלו גבוה משל לואיס סוארס. אם היה מועמד לקבוצה בליגה האנגלית שהיא אטרקטיבית יותר, נניח למנצ'סטר סיטי אפילו שגם תיאורטית יכולה לשלם את הסכומים האלה - עוד הייתי מבין. פאריס תישאר כמו שהיא הרבה זמן. צריך לזכור שבעונת הבכורה הוא איכזב ואולי התקשורת הקטלונית הייתה נגדו אבל במועדון הוא קיבל את כל הזמן שבעולם כדי להצליח ולהראות את הכדורגל הטוב שלו. אני חושב שבארסה מתאימה לו כמו כפפה ליד, הנבחרת לא רלוונטית וזה לא שאם הוא עובר לפאריס הוא משלש את המספרים שלו.

אגב לגבי תחליפים, בתקשורת בהחלט מדברים על דיבאלה. לדעתי אלכסיס הוא המשימה הקלה יותר, ודיבאלה יהיה רכש נכון יותר מאשר דמבלה. לא מזלזל בדורטמונד אבל הארגנטינאי(נו, געגועים לשיתוף פעולה של מסי עם שחקן ארגנטינאי?) הצליח להוביל קבוצה כמו יובה.

12. Esomech Member

מעניין שדווקא עכשיו אחרי כלכך הרבה זמן הם החליטו להפעיל את הסעיף שחרור.
    קשה לך לעכל שמחזירים לכם באותו מטבע.

ולוקח את התקשורת יותר מידי ברצינות, כשזה מגיע משחקן מתוך המועדון שלכם אז כן אני לוקח את זה ברצינות.
    צ׳אבי על טורס ב2011, פיקה על פאברגס, ניימאר על קוטיניו, ויש עוד הרבה

13. Civil Anti Madridista

כן, "העזנו" להגיש הצעה רשמית על וראטי כמו על טיאגו סילבה ומרקיניוס לפני שנה ושנתיים. ועכשיו בתור עונש פריז הולכת על ניימאר בכל הכוח.

לעסקה המתגבשת התייחסתי לפני כמה עמודים - אין לי בעיה להפסיד את ניימאר בעבור סכום כזה. מה שמדאיג אותי זה שמערך הרכש שלנו כ"כ גרוע שסכום נכבד מהמכירה עשוי להתבזבז על פאקינג פאוליניו. מעבר לזה, כל קבוצה תחזיק אותנו בביצים אחרי הכנסה של 222 מיליון יורו והדרישות לכל שחקן שנרצה יהיו אסטרונומיות עוד יותר ממה שהם כרגע.

ולגביי התקשורת בפעם האחרונה - אני לא רואה שום פסול בזה ששחקן X טוען ששחקן Y מתאים אופטימלית לקבוצה Z
    אבל אם אתה חושב שצירוף שחקנים (ועוד ברמות האלה) מונעים קודם כל מיחסים חברתיים בין השחקנים אז שיהיה לך לבריאות.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניימאר שם הכל בצד וחוגג ורוקד מול יובה

15. oFiRzZz Member

הוא שיחק כאילו זה גמר צ'מפיונס מבחינתו. מחצית כמעט מושלמת מהצד שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.