ברצלונה 2021/22: החיים בלי מסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/9/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. RubberSoul Member

רק תיקון, הסקאוטינג הוא לא על שופטים צעירים, אלא על איך להתכונן לשופט של המשחק הבא מבחינת ההתנהגות שלו.

מה גם שקראתי שבכלל השופט הוא שנחקר על אי דיווח. מנפחים את זה יותר מדי, ומי שמפרסם ידיעות תחת הכותרת "ברצלונה חשודה בשוחד שופטים" עשה את זה כי זה מביא מלא לייקים ("בכל יום נתון שקרי").

2. avicii Member

תודה על התיקון.
    בכל מקרה, לא מדובר כרגע בעבירה ספורטיבית, אלא בעבירה פיננסית, מה שההנהלה הקודמת של ברצלונה אהבה לעשות (גם אם כרגע החשד הוא על השופט בלבד).

3. Ever Banega Member

ב2017 זכור לי שברצלונה קופחה הרבה, לכן קשה לי להאמין שקרה משהו כזה.

4. סמואל אטו Member

לפני יומיים פגישה(ככל הנראה ראשונה מאז הרגע הארור...) בין חורחה מסי וז'ואן לאפורטה.
    צעד ראשון לקראת חזרה אפשרית של מסי, שלפי כל הדיווחים רוצה עוד עונה באירופה, אבל כבר לא כל כך מתלהב להמשיך בפריז.

5. Raulito Madridista

- אני לא יכול להגיד שזה כישלון להיות מודח נגד מנצ'סטר יונייטד בליגה האירופית ובטח עם שחקנים טובים כאלה שלא נעדרים, ועדיין, צריך לשים לב למאזן של צ'אבי באירופה, כולל מה שהיה בליגה האירופית בעונה שעברה, נקודה למחשבה.
    - אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. עוסמאן דמבלה שחקן יוצר שעושה הרבה בלאגן אבל אם לא היה נפצע אז ראפינייה היה משחק פחות וברצלונה במשחקים הגדולים עולה עם ארבעה קשרים. ההגנה שלא סופגת אף פעם בליגה לא הייתה מספיק טובה באירופה.

- אנסו פאטי שוב נפצע, אולי יהיה טוב עבורו לעבור לעונה אחת בהשאלה לקבוצה אחרת בספרד, שיהיה עדיין קרוב, אני מדבר על קבוצה בסגנון התקפי ולא איזו חטאפה חלילה. יותר קבוצה כמו סלטה ויגו או בטיס, שיחזור ליהנות מכדורגל.

- ברצלונה כבר הצליחה להתגבר על הדחה מליגת האלופות ועל הפסד בקלאסיקו נגד ריאל, אני רואה אותה חוזרת לנצח בליגה מיד ולריאל מדריד אין הרבה סיכוי במאבק האליפות.

6. סמואל אטו Member

אין לי תלונות משמעותיות לצ'אבי בהתחשב באיכות היריבה, מצב הסגל ונקודת המצב של הקבוצה באותם משחקים.
    מאכזב מאוד, אבל לגיטימי כחלק מתקופת המעבר הזו. בעונה הבאה כנראה תהיה סיטואציה שתאפשר להתקדם יותר.

ספציפית לגבי המשחק האחרון, היינו בסדר גמור אבל יש גבול כמה אתה יכול לעשות מול קבוצה כמו יונייטד כאשר הקישור ההתקפי שלך בנוי מ-2 שחקנים בינוניים עם יכולות התקפיות מאוד נמוכות.
    רוברטו אמנם צבר ביטחון מול קאדיס, אבל גם פראן והוא היה הבחירה הטקטית הנכונה יותר.

בוא נראה איך צ'אבי מגיע לקלאסיקו.

7. Raulito Madridista

האליפות היא התואר הגדול, ברצלונה כנראה תעמוד במשימה, הקופה דל ריי הוא 'בונוס' וגם הזכייה בסופרקופה הייתה מרשימה. שוב, לא אמרתי שצ'אבי הוא כישלון, רחוק מזה! אבל זה (תמיהה\הצגת הרקורד באירופה) זה משהו שכן צריך להגיד. הוא זה שבוחר לשחק עם ארבעה שחקני קישור ולכן פראן טורס לא באמת היווה אופצייה. אני חושב שעיקר הפספוס היה במשחק הבית, גם שם לטעמי ברצלונה לא הייתה טובה מספיק, בהרכב קצת יותר חזק ועם תמיכת הקהל. בארסה 'הייתה צריכה' להגיע לשם עם יתרון של גול או משהו. אני הנחתי, ככה בלי קשר, שהרומן של סרג'י רוברטו עם ברצלונה יסתיים כבר מזמן - ביוזמת המועדון.

8. סמואל אטו Member

לא התכוונתי משהו אלייך בהודעה שלי, רק להציג את דעתי.
    כן הרקורד מאוד מאכזב העונה, אך שוב, לגיטימי בהתחשב בכל הנסיבות.
    אני משער לעצמי שבעונה הבאה נראה תוצאות יותר "מכובדות" אחרי צבירת עוד ניסיון של הצעירים, המשך הטמעה של שיטת המשחק וחיזוק הסגל.

אין ספק שההרכב של צ'אבי במשחק הראשון הייתה טעות קשה. בנוסף, איבדנו את פדרי מאוד מוקדם והבחירה שלו ברוברטו כמחליף הייתה שגויה(למרות שאז בוסקטס לא היה כשיר עדיין ופראן עוד לא הראה את סימני ההתאוששות שלו).
    לגביו באופן ספציפי, אין לי בעיה איתו בתור שחקן סגל שולי וזול. הוא חלק מהמועדון וגם מחליף ורסטילי לא רע בכלל למצבים מסויימים(יש וצריך כאלה בכל קבוצה).
    הסיפור הוא להמשיך להתחזק כדי שלא נצטרך אותו יותר מדי, ובמיוחד במשחקים נגד יריבות חזקות כמו יונייטד.

בהתחשב בהכל(חוסר ההתקדמות של טורה, השימוש בארבעה קשרים, הגילאים והשאיפות) בארסה תצטרך עוד 3-5 שחקנים טובים בקיץ הקרוב כדי לא ליפול בגלל פציעות/חילופים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/23
  9. Raulito Madridista

https://totalfootball.co.il/uploads/default/original/2X/f/f47976a240b1774a596abc6f8b8c79f55e5fa10b.Xxx

במארקה יודעים לפרגן כשצריך, וקצת נתלים באילן גבוה: "מליאו מסי ועד לרונאלד אראוחו" - נכתב שם שאם פעם הארגנטינאי היה השחקן שמטיל אימה על ריאל מדריד, כעת מדובר בשחקן ההגנה האורוגוואי. יחד איתו בהרכב, שכן הוא נעדר מההפסד 3:1 של ברצלונה בקלאסיקו בסנטיאגו ברנבאו העונה, הקלאסיקו הראשון - המאזן של ברצלונה מאז בואו של צ’אבי הרננדס הוא 1:8. קצת מספרים מאתמול: הוא חסם שתי בעיטות בגופו, כמו הקפטן סרחיו בוסקטס, והיה שיאן חילוצי הכדור פרט לקשר - היו לו שבעה. הוא מסתמן כסיוט של ויניסיוס ג’וניור. הוא לא ראה כרטיס צהוב והיה צריך לבצע רק שתי עבירות.

וואלה אני באמת אוהב אותו, אני חושב שהוא אחד משלושת שחקני ההגנה הטובים ביותר בעולם. הוא מהיר ואתלט בצורה בלתי חריגה כמו פפה של פעם אבל יש לו פאסון, הוא קר רוח, שקול, שחקן נשמה אמיתי, לא טועה כמעט אף פעם.

10. סמואל אטו Member

ראפיניה אתמול עם עוד שער ניצחון בזמן שדמבלה נעדר. לא בטוח שאני רוצה להיות צ'אבי כשהצרפתי יהיה כשיר.

11. yonmu Member

הסיפור של גאבי דרמטי באיזושהיא צורה או סתם ברווז תקשורתי?

12. Ever Banega Member

שנייהם דיי מאכזבים העונה. מבחינתי למכור את שנייהם אם מגיעה הצעה טובה.

13. riquelme1 Member

כמו שמכרת, את מיליטאו בעבר אחד הבלמים הטובים בעולם.

ראפינייה בסדר גמור לעונה ראשונה.

14. סמואל אטו Member

סתם מאבקי אגו.
    הוא לא יעזוב או משהו כזה, החוזה שלו רשום בליגה. אם הרישום יבוטל(אחרי הליך משפטי) אז ירשמו אותו בקיץ.

15. Ever Banega Member

מילטאו עשה שיפור מדהים אחרי כמה משחקי נפל קשים מאוד שגרמו גם לזידאן לאבד בו אמון זמנית.
    ראפינייה אולי סביר אבל בארסה צריכה לשאוף ליותר

מצב נושא:
הנושא נעול.