הנתון הזה טוב בדיוק כמו הנתונים שהביאו כאן לאורך השנה על ליברפול. בתחילת העונה הסטיסטיסטיקה הראתה שלליברפול יש את ההגנה הכי טובה בליגה (ספגו הכי מעט באותו שלב), אחרי זה הביאו לכאן נתונים התקפים של ליברפול שהיו אמורים להראות שההתקפה של ליברפול היא לא רעה כמו שחושבים, אבל אנשים שוכחים שבכדורגל הסטיסטיסטיקה לא חיה בעצמה והיא רלוונטית רק אם אפשר לחבר אותה למציאות. ואם חזרנו למציאות, לאור ההשוואה שלך בין קיהייל לקלי (לאור התגובה של ריו), מי שנפצע הוא קיהייל (בלם), מי שכעס על אי זימונו הוא ריו (בלם), ועכשיו לשאלה המרכזית, כמה משחקים בקבוצה הבוגרת של ליברפול שיחק מרטין קלי בתור בלם?
קודם כל, מרטין קלי הוא הבלם המוביל של נבחרת אנגליה עד גיל 21. אם דיברתם על הצערת הנבחרת אז זה הצעד ההגיוני המתבקש. מהנבחרת של ה-U21 מקדמים שחקנים. שנית, זאת לא אשמתו שיש שחקנים שמועדפים על פניו ע"י הצוות המקצועי בליברפול בעמדה הטבעית שלו. אני הייתי מצוות את אגר עם קלי, למרות שלסקרטל הייתה עונה טובה מאוד בסטנדרטים שלו. שלישית, מי אמר שהוא בא כמחליף ישיר לקייהיל? למה זה כ"כ קשה לתפוס את הקונספט הזה? עם טרי, ג'ונס, ג'אגיילקה ולסקוט כנראה שהודג'סון מרגיש שיש מספיק בלמים והוא כנראה מעדיף לצרף שחקן על תקן "שחקן סגל" שיכול לכסות על כל העמדות בהגנה ולא רק בלם.
אם הודג'סון רואה בג'ונס אופציה משמעותית במרכז ההגנה, זה גם לא מצביע על בחירה מוצלחת במיוחד. הבחור מוכשר בטירוף, אבל רחוק עדיין מלהיות בלם ברמה מספקת.
אתה זה שערכת השוואה בין קיהייל לקלי בתגובה לדברים של ריו. מהדברים שלך ניתן להבין שלא רק שלקלי מגיע זימון לפני פרדינדד אלא שהוא גם עדיף על פני קיהייל. במציאות, קלי הוא אומנם שחקן כישרוני אבל עדין לא הראה דבר וחצי דבר כדי לזכות לזימון לאליפות אירופה במדי נבחרת אנגליה. אם מחפשים מגן ימני ריצ'רדס עדיף על קלי, אם מחפשים בלמים ריו עדיף על קלי. בשום דרך וצורה קלי לא צריך לקבל זימון לנבחרת, בטח בסגל הנוכחי. להציג את קלי כבלם של הנבחרת הU21 ומכך להסיק שמגיע לו קידום ו/או לרמוז שהוא מסוגל לשחק כבלם זה הכל חוץ מהגיון. שחקן שלא ערך אפילו הופעה אחת כבלם בקבוצה בוגרת לא יכול לעשות את הופעת הבכורה שלו כבלם בנבחרת הבוגרת. נכון, זה לא אשמתו ששחקנים אחרים מועדפים עליו, זה כן צריך לרמוז לכך שכרגע הוא לא מספיק טוב כדי להיות הבלם הפותח של ליברפול האפורה, לא לדבר על נבחרת אנגליה (מה שיכול אולי לקרות אם טרי לא יחלים היטב מהפציעה או אם לסקוט יפצע).
אני חושב שלקלי כן היתה איזה הופעה כבלם,עוד בתקופתו של בניטז.. אבל זה כמובן לא העניין. אם לג'ונס יש מקום, אז גם לקלי יש מקום. הם שניים מהשחקנים שההגנה האנגלית הולכת להיבנות עליהם בשנים הבאות, למרות שכרגע הם לא מוכחים ברמות האלה. הבעיה היא שהוד'גסון מאמן ליצן, אז הוא יצר בעיה. לכולם ברור שפרדיננד לא מזומן בגלל טרי. לא צריך להסתכל על זה כ-קלי זומן במקום פרדיננד. צריך להסתכל על זה כהודג'סון. הודג'סון זה אומר הכל.הזימון של קלי תמוה הרבה פחות מהזימון של דאונינג. אני רק מקווה, שבעקבות ההתרסקות הממשמשת ובאה של הנבחרת, הוא גם זה שיקבל את האש, ולא השחקנים של ליברפול שלא אשמים בסיטואציה שנוצרה.
חבל שאתה ילדותי בגישה שלך. גם אני הייתי יכול להפסיק לקרוא בערך כאן ולזנוח את הדיון. שבוע טוב. ענק: Emile Heskey is as good a striker as Rene higuita and José Luis Chilavert http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522605_453539328008744_249623378400341_1570534_1702951677_n.Xxx
היגיטה וצ'ילאברט היו שוערים. מכאן, אני מניח שתבין לבד באיזה אור מנסים להציג את הסקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
אני עדיין לא מצליח להירגע ממרטנס המלוכלך הזה. הדבר היחיד שבניתי עליו בטורניר הזה הוא ההגנה הסולידית שלנו. לסקוט בלם לא פחות טוב מגארי קייהיל בעיני מבחינת יכולת אישית, אבל התיאום של טרי, קייהיל וקול שהם מביאים איתם מצ'לסי היה פשוט priceless עבורנו. הפציעות הרגו אותנו, וזה לא שהמצב שלנו היה מזהיר לפני כן...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536367_397459266973657_392730010779916_1170215_1585083882_n.Xxx