אני עדיין לא מתלהב מהודג'סון. זה שזה עבד לא אומר שאנגליה לא יכלה להראות, בדיעבד, טוב יותר - למשל עם רידצ'ארס (או ג'ונס) על חשבון ג'ונסון שלא פוגע או את אדם ג'ונסון במקום מילנר באגף. אם אנגליה תודח על ידי איטליה אז יהיה אפשר לשחק ב"מה היה קורה אילו..." בהקשר של השמות הנ"ל. אם היינו מפסידים עם השמות האלו קשה לי להאמין שמישהו היה מרים גבה ושואל: "איפה ג'ונסון" או "למה לא מילנר". הבינגו היחיד שלו עד כה היה ג'רארד.
אז עכשיו, אחרי אתמול, בטח שאנחנו חייבים לנצח את איטליה בראשון. אסור לת לזה לקרות שוב לעולם, שגרמניה תשתלט על אירופה. NEVER AGAIN!
האנטי-גרמני הממוצע דווקא ירצה שאיטליה תעלה, זאת הנבחרת היחידה שכמעט תמיד מנצחת את גרמניה בטורנירים הגדולים.
WE STILL BELIEVE... אני רוצה נקמה. אני רוצה נקמה על 90, על 96... מה יותר מושלם מלנצח אותם בחצי גמר היורו כדי להשיג את אותה נקמה מתוקה? אמנם אני עושה לנקמה רומנטיזציה מסויימת, אבל אני עדיין אוהד יותר את אנגליה מאשר שונא את גרמניה, ואני חושב שהזכייה תהיה הרבה יותר מתוקה אם נדיח את גרמניה בפנדלים. אני יודע שאנחנו מסוגלים.
ועל 2010 המשפיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אם נעבור את האיטלקים, זו אולי לא התקופה הכי טובה לנקמה בגרמנים שהם באמת בשיא פריחתם. עוד נתפוס אותם בתקופות פחות טובות....
קודם שנעבור את איטליה, אח"כ תפנטזו על נקמה בגרמנים. האיטלקים לא פראיירים ויש לי הרגשה שזה ייגמר בהארכה או פנדלים. מול גרמניה נחטוף בראש שוב...
אני חושב שיש משהו מיוחד בנבחרת בטורניר הזה. יותר אחדות, יותר resilience, יותר נחישות, יותר כדורגל(גם אם זה ניסיון לשחק על מתפרצות והברקות של סטיבן ג'רארד), ואני מאמין. זו התקופה בשבילנו לפגוש את גרמניה.
אף פעם לא אמרתי שלא צריך לשחק הגנתי, אבל ללכת ככה עמוק אחורה 95% מהמשחק זה להרגיש כמו נבחרת דרג ז'. גם המעט כבוד וגאווה כבר אבדו לנו. פנדלים בטח שלא נקח, זה לא חדש. נמנענו מתבוסה נוספת מול גרמניה, אם זה מנחם מישהו.
יפה אמרת, אכן בפנדלים ומכאן הסוף היה ידוע מראש... תצוגה ביזיונית. בושה לכדורגל. כל התרמית והסגל העלוב של הודג'סון יצא החוצה היום מול נבחרת שהיא לא מדהימה אבל בהחלט ברמה הגבוה - וטוב שכך כי גרמניה היו משפילים אותנו עד זוב דם וזה היה בכי לדורות, תבוסה חרפה או מה שזה לא יהיה. מחר אני אכתוב יותר ואפרט מה לדעתי צריך לעשות לקמפיין הבא ובכלל איפה היו הכשלונות מהמשחק היום - פירלו למשל, מהמחצית השניה, חוגג חופשי. זה הרי ברור לכל ילד בן 10 שראה כמה משחקים ביורו הזה שפירלו מניע את כל הנבחרת שלהם והוא היה חופשי לחלק לו מסירות לכולם, וכל מסירה פשוט מדהימה יותר מהקודמת.
surprised Hodsgson never played ox-chamberlain against Pirlo, especially after his performance against him when Arsenal played AC
אני לא יודע מה איתכם, אני מרוצה מהדרך שהנבחרת האנגלית עשתה בטורניר הזה, המאמץ היה גבוה מאוד, לא הפסדנו בזמן רגיל, וגם בפנדלים בסך הכל היינו בסדר. זה היה מאצ'אפ מאוד צמוד מול איטליה, ואנגליה נתנה להם משחק לא קל ומעייף, הם היו צריכים לקרוע את עצמם כדי לעבור, אם זה הגיע לפנדלים, אז בסופו של דבר אנגליה הייתה שווה להם, עם משחק הגנה אמיץ. כמו שצריך להעריך את השליטה שלהם בכדור, לא צריך לבטל את העבודה שנעשתה בצד השני למנוע מהם לסיים את המהלכים ברשת. אין מקום לכולם להיות מרוצים, ועוד יגיע הזמן של תהילה לנבחרת האנגלית. ---------- ג'ו הארט היה מצוין עם המון הצלות במהלך כל המשחקים, סטיבן ג'ררארד היה בכושר טוב והצטיין, ו -ןולקוט הראה לאוהדי ארסנל שהראו ספק ביכולת שלו לעשות משהוא חוץ מלרוץ, שיש לו עוד הרבה דברים בלוקר. טרי גם היום עשה המון בלוקים אמיצים, הפעם לא על קו השער,אז אולי פחות שמו לב לעבודה הגדולה שלו. לאנדי קארול היה חלק חשוב מאוד בטקטיטקה של רוי מול שבדיה לנצל את החולשה שלהם מול כדורי גובה, הוא עזר מאוד עם שער איכותי במשחק הזה, קיבל קצת ביטחון והראה שהוא יכול להיות שחקן טוב. היום מול איטליה היו לו השתלטויות יפות על הכדור תחת לחץ רב בחלק הקדמי, זרקו לו כדורים בלתי אפשרים מההגנה, והוא בכל זאת הנחית אותם בטאץ קליל על הקרקע בלי בעיה, ופיתח כמה מהלכים מסוכנים. אני לא הולך לעבור על כל אחד עכשיו, אבל חוץ מיאנג ומילנר שהיו חלשים ולא השפיעו הפעם, לכולם ציון טוב+ מבחינתי. אפילו נהנינו מכמה רגעים של חוזק מנטלי פחות אופיינים, גם יוגי לאו התרשם ואמר שאנחנו נהייה אגוז קשה לפיצוח, לדעתי לא היה מה לדאוג מהתפרקות מול גרמניה. ''טקטטית הרבה יותר טובה ממונדיאל 2010'' לדעתו. אנחנו נוסעים הביתה, אבל לא בתחושה חולה כמו אחרי בלומפנטיין בדרום אפריקה, כמה כתבו פה שזה לא יהיה בושה לעוף מול איטליה, אז אפשר עכשיו גם לעמוד מאחורי הדברים האלה אחרי שזה קרה. אנגליה עמדה על שלה, ולאורך הטורניר זכינו למחמאות גם מכל מיני אוהדים ואנשי מקצוע מנבחרות אחרות. C-ya In Brasil 2014. http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet024.Xxx ------------ מסיים את הפוסט עם התמונה של ג'ו הארט שניסה להוציא את סקוודרה אזורה מריכוז בפנדלים. https://p.twimg.com/AwL3tK5CQAAVsrH.Xxx
עכשיו אני מצפה מה"עיתונות" האנגלית להוציא את כל הגועל על הנבחרת ובעיקר על התנהלות ההתאחדות. קאפלו היה מוציא יותר מהנבחרת הזאת לדעתכם?
קאפלו הוא כישלון אדיר באנגליה ובזבוז כסף לא מוצדק של 6 M כל שנה. לכולם נמאס כבר מחוסר התקשורת שלו, האדישות וכו'. לדעתי הוא לא היה מצליח יותר, במיוחד לא במשחק מול נבחרת איטליה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx