בשירות הוד מלכותה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/5/12.

1. Christian Dailly Member

אם היה קצת היגיון,פארקר-בארי וקאריק היו צריכים לפתוח ביחד אחרי העונה שהייתה.

אבל במקומם ישחקו ג'רארד שהשיא שלו היה עם בניון וטורס ב2009 ולמפארד שבלי ראמירז היה גומר עוד עונה אפורה.

כנראה רק ששניהם יחליטו לפרוש הם לא יזומנו יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12
  2. פול סקולס Member

כן, קאריק ואדם ג'ונסון צריכים להיות בפנים.
    כמה ווילשייר היה מוסיף לנבחרת הזאת...

3. Eric Cantona Member

בזמן שאנחנו מדברים על קשר, הודסון בכלל מזמן בלם לסגל (פיל גאקיילקה של אברטון). WTF?!

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב לציין שזה בלם כלבויניק, שגם שיחק בעבר בעמדת הקשר האחורי, ושבסגל יש לנו כלבויניק נוסף באותו סגנון בדמותו של פיל ג'ונס, שגם כן שיחק לא מעט בעבר בעמדת הקשר האחורי. ועדיין גם אני ציפיתי לראות קשר טבעי בסגל במקום בארי. קיוויתי שזה יהיה אדם ג'ונסון, פשוט כי אני משתגע מזה שהוא לא בסגל, אבל גם קשר מרכזי כמו הנדרסון היה מספק אותי. עכשיו יש לנו עוד פחות אופציות במרכז המגרש הבעייתי שלנו.

הפציעה של בארי היא עוד מכה קשה. אין לנו מספיק שחקנים עם נסיון בינלאומי בסגל הנוכחי, והיינו זקוקים לנסיון שלו, גם אם הוא לא היה מיועד להיות שחקן הרכב קבוע.

זה לא נראה טוב...

5. AronB Member

זה גם לא היה נראה טוב כל כך איתו......... :aaa12:

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, ואני עדיין לא שוכח לו את השוטטות המביכה ב4-1 נגד הגרמנים, ובכל זאת אנחנו צריכים את הנסיון שלו במרכז המגרש. ומה האופציות שלנו במרכז המגרש בסגל הנוכחי בהיעדרו? פארקר, למפארד, סטיבי ג'י ו? ג'יימס מילנר שלא ברור איזו עמדה הודג'סון מייעד לו וצמד הבלמים המחלטרים ג'ונס וג'גיילקה?

בואו נקווה שהודג'סון יעשה מעשה מייק באסט. יש יותר מדי דמיון בין הסרט לבין מה שמתרחש בימים אלה :aaa12:

7. AronB Member

מסכים איתך לחלוטין, אבל העובדה שבארי נפצע עוד עלולה להיות התירוץ לכישלון הנבחרת (אלא אם כן תהיה הפתעה) ביחד עם הזימון של סטיוארט דאונינג. זה כל כך מתאים לאנגלים, בדיוק כמו שזה כל כך מתאים לישראלים. אז סתם אני אומר, שעם בארי, או בלעדיו, אנגליה צריכה נס, או הודג'סון שאנחנו לא מכירים...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האובדן של בארי הוא כמובן לא אסון גדול, אין שום בעיה שפארקר ישחק בתפקיד הזה. הקטסטרופה היא בזימון המחליף. לא שיש בעיה עם יגיאלקה, הוא בלם ראוי, אבל זה מדכדך שזה התחליף שלך לקשר. בכלל, זה מראה כמה אנגליה המאיסה את עצמה על שחקנים. רובינסון ופוסטר פרשו, קאריק וריצ'רדס לא רוצים להיות בסטנד ביי. לא שמישהו מהם היה הופך את הנבחרת מהקצה אל הקצה, אבל זה עדיין היה נראה קצת יותר טוב אם היית יכול להזמין את שני האחרונים לסגל, אם היה לך את פוסטר כשוער שלישי במקום ילד בן 19 שלא שיחק בשתי הליגות הראשונות.

פעם אנגליה היתה נבחרת עם שחקנים איכותיים, שלא הצליחה להוציא מהם את המקסימום ולחבר ביניהם כמו שצריך. עכשיו אני רואה סגל אפור ביותר, כשהסיכוי של מאמן חדש לחבר אותו ליותר מסך חלקיו נמוך מאוד בזמן שנותר. לא ינצחו את צרפת, לא ינצחו את אוקראינה עם התמיכה הביתית. מריח כמו תיקו נגד שבדיה, והדחה בסיבוב הראשון.

9. ARSI Member

מה עם ג'ואי בארטון כמחליף לבארי? נכון, הוא שמוק גדול אבל עם טרי בסגל, ועוד כשחקן הרכב, אז גם היצור הזה יכול להוסיף.
    ג'אגיאלקה לא רק ששיחק כבלם באברטון, אלא שגם לקראת סוף העונה הוא אפילו לא פתח. אני מעריך אותו (כבלמית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אבל זאת טעות של הודג'סון.

10. golding מנהלים

בארטון? אתה צוחק עליי. אני מעדיף את הנדרסון, רודוול ואפילו את מארק נובל על פניו.

11. skyday20 Member

אולי היו מזמינים את רודוול, אבל גם הוא פצוע עכשיו.
    בארטון יקבל כרטיס אדום, זה מסוכן מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/12
  12. AW forever Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מסכם בצורה נהדרת את התחושות החמוצות שלי לקראת הטורניר הזה. מנבחרת מלהיבה ומרגשת הכל נראה אפור ומשעמם. רבע גמר יהיה הפתעה גדולה מבחינתי.

13. Wazza Member

עם יכולת כמו שהציגו נגד נורבגיה, הם לא יעברו את הבתים. צרפת הולכת לחגוג עליהם.

14. skyday20 Member

מצד שני צרפת הראתה שהיא פלופרית, גם מול נבחרות יותר חלשות מאנגליה.

15. ARSI Member

מתי אנגליה כנבחרת לא הייתה אפורה? עכשיו עושים ממנה כזאת בגלל שהציפיות ירדו, אבל לא זכורה הרבה זמן נבחרת מלהיבה שלה.
    הנדרסון, על שום מה? היה יותר גרוע מדאונינג העונה. רודוול שחקן טוב, אבל הוא גם כן היה בינוני העונה כמדומני. ג'ואי עולה עליו התקפית וגם יכול לשחק ביותר עמדות על המגרש. כרטיס אדום הוא לא מקבל כל משחק, קטנים הסיכויים לכך כשזה בתור חילוף מהספסל.