בא לי לכתוב "אידיוט". -אבל האידיוטים האמיתיים הם אלו שממשיכים לנהות אחריו. ביציע. ובמשפחת בעלי השליטה. איזה "סגל" הוא צריך כדי לנצח בבית קבוצה ברמה של סרייהB? טוב שלא הפסיד לה על האפס.
לא זוכר מתי היה המשחק האחרון שיובנטוס החזיקה יותר בכדור. המחצית זה קרה, ואנחנו ביתרון ראוי סך הכל. אף אחד לא מבריק, אבל גם לא איומים.
Juventus: Perin; Gatti, Bremer, Danilo; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria; Vlahovic Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko, Lautaro Martinez מתי שקריניאר יהיה כשיר... בפ.ס.ז׳?
שקריניאר עם דלקת בשריר החשק, מניח שלא ישחק כדורגל באינטר יותר. אני לא מאשים אותו, הוא לא רוצה כנראה להיפצע לפני שיקבל כסף גדול, זכותו. אבל שביתה איטלקית היא שביתה איטלקית. אפשר להאשים רק את מארוטה. שחקני כדורגל הם שכירי חרב, ואם הוא לא רוצה שהציפורן שלו תינזק כמו הרגל של קניזארס בשנת 2002, זה מה יש.
יש לו 2 שערים נגד יובה, שניהם בפנדלים. בכלל זה המשחק השלישי ברצף שבו אינטר מקבלת פנדל נגד יובה בגביעים. הפעם הפנדל היה 100% מוצדק. טיפשות של ברמר. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הוא קיבל צהוב על התנועה לקהל וצהוב אחד היה לו לפני זה אבל אני יודע שזה מגלגל לך להגיד את זה על הלשון אז תגיד. . Sent from my SM-N970F using Tapatalk
גם צהוב זה מוגזם. אז עשה להם שוש. ביג פאקינג דיל. דאחילק.. לא נולדנו אתמול. -------------------------------- השאלה היא האם שקריניאר בקיץ האחרון העביר מסר שהוא בכלל רוצה להשאר באינטר (למרות שברור. לכל הצדדים. שיש מקומות שהם הוא ירוויח יותר. -ולא משנה איזו העלאה אינטר תציע לו), או לא? שכירי חרב או לא. יש דיגנטי מינימלי.
גם ללהכנע לדרישות שחקנים להתחפף יש מחיר. מארוטה נלחם כדי לא להפוך את אינטר לפידר קלאב. פערי הכוחות הכלכליים הפכו את צמרת הסרייהa למחוזות שפעם היינו רואים תדיר רק בקבוצות תחתית. הכל מתחיל בבעלים.
CREMONESE (3-5-2): Sarr; Aiwu, Bianchetti, Vasquez; Pickel, Benassi, Castagnetti, Meite, Valeri; Tsadjout, Ciofani. Allenatore: Ballardini. FIORENTINA (4-2-3-1): Terracciano; Dodo, Quarta, Igor, Biraghi; Amrabat, Mandragora; Ikone, Barak, Gonzalez; Cabral. Allenatore: Italiano.