בהחלט באנגליה זו רמה אחרת. גם היחס למשחקים הוא שונה בתכלית. משפחות מגיעות למשחקים כבילוי של סופשבוע וכד'. אתם יכולים לתאר לעצמכם דבר כזה בארץ...?
כן, ברור. אני רואה את הפליירים שיחולקו לאנשים: "בואו לבלות סופ"ש בגן החיות ב******* (אני מעדיף להמנע משמות האצטדיונים)". או "גם אתה, גם אשתך וגם הילדים - כולם יהנו בקומפלקס המושקע בטדי". ממש.... בחלומות.
בשבת וראשון יערכו משחקי רבע הגמר שכמובן במוקד ארסנל מארחת את צ'לסי ביום שבת. שאר המשחקים הם ביום ראשון: שפילד יונייטד- לידס ווטפורד- ברנלי סהות'המפטון- וולבס
הנה מגיעים הפנסיונרים... מצד אחד, זה שכל הסגל עומד לרשות ראניירי אמור להיות דבר טוב. מצד שני, זה אומר שיש לו יותר שחקנים הגנתיים לבחור מביניהם. פטי, דסאי, לה-סו וזולה חוזרים מפציעות וסביר מאוד להניח שישולבו ב-11... כמו תמיד ראניירי ישחק בונקר. לה-סו ובאביארו ישחקו בצד שמאל. הציפיות שלי מאוד גבוהות (למרות ההרכב שמסמל רק רעות). אני מאוד מקווה שאידור יקבל קרדיט לפני האסלביינק ושאיזו מתפרצת תשלח את צ'לסי לשלב הבא...
מה שבטוח, אם ארסנל מנצחת את המשחק הזה, בגמר היא תהיה. אני מקווה שזה יהיה מול ברנלי או ווטפורד. מלבד העובדה שזה משחק חשוב מאד שיכול להבטיח אולי תואר יוקרתי ולהשפיל את מנצ'סטר עם דאבל שלישי תוך 5 שנים, זה גם דרבי חשוב מאד. אני מקווה שג'ימי בוי יכניע היום את קודיצ'יני ממש כמו במשחק הקודם...
א) זה לא היום. ב) השער שלו היה נדיר בצורה שלא תיאמן. אתה יודע כמה זמן קודוצ'יני לא ראה אותו כל כך קרוב אליו? עברו משהו כמו שנתיים מאז הפעם האחרונה שג'ימי ירד להגנה - עכשיו גם יש לו תירוץ טוב, כל פעם שהוא יורד יש גול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אחלה משחק מבחינת בידור, ארסנל עם מספר שחקנים מחליפים שהיו ההבדל(ג'פרס,פארלור,אדו) יהיה קשה ומעניין ב25/3 בסטמפורד ברידג'.
2-2! איזה משחק היה לנו היום בהייבורי, כן ירבו. זה התחיל עם טרי, ונראה היה שהנרי יהפוך להיות הגיבור הטראגי כשקודיצ'יני עצר את הפנדל שלו (הצלה מדהימה), אבל השער של הנרי הוא אחד השערים הכי יפים שראיתי אי פעם. ובסוף מגיע למפארד כהרגלו, שחקן של מאני טיים. ולפרשנות: יסלחו לי לירן, קירק ושאר אוהדי צ'לסי, אבל לצ'לסי יש המון מזל. המון מזל ושוער טוב. ארסנל שוטפת את המגרש ומשחקת את המשחק הנהדר שלה, זה שאני כל כך אוהב לראות, וצ'לסי נותנת שני שערים מ3 מטר שבאו אחרי הרמה לרחבה. לפי דעתי התוצאה בהחלט משקרת כי ארסנל שיחקה הרבה יותר טוב מצ'לסי. שתי טעויות בהגנה - יציאה גרועה לנבדל ואי הצלחה להרחיק הביאו משחק חוזר. חוץ מזה ארסנל פשוט הייתה אדירה כתמיד. השער של הנרי ייכנס לספרים כאחד השערים המדהימים ביותר, אין לי מילים לתאר אותו.... לפי דעתי בגומלין בסטאמפורד ברידג' ארסנל תנצח למרות שזה משחק חוץ.
צ'לסי פשוט לא נראית כמו קבוצה שיכולה לנצח את ארסנל בשום משחק ובשום מגרש. לדעתי רק בפנדלים תוכל להדיח את ארסנל. בכל מקרה, גביע לארסנל העונה הוא בונוס, חשובה האליפות והגעה לפחות לרבע גמר האלופות.
מישהו יודע אם יש משמעות לשערים בגביע? כלומר אם בסטמפורד ברידג' המשחק יסתיים ב 1-1, יהיו פנדלים או שצ'לסי תעלה בזכות שני שערי החוץ?
אין משמעות לשערי חוץ בגביע האנגלי, מה שהופך את זה ליותר מרתק... כי ככה תמיד יש מצב של הארכה, ואין מצב של טוב המשחק בטוח ייגמר. http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/empics/20030308/18/3901608891.Xxx הנרי עם השער הנהדר שלו.
ארסנל היו יותר טובים אבל.... התוצאה קובעת. אני גאה בשחקנים האלו שהצליחו להוציא תיקו מהייבורי. והשער הראשון זה מטעות חמורה של בבאיירו אם הוא לא היה טועה... לכו תדעו איך זה היה נגמר.
כמה לוזרים - ככה ווינרים... יסלחו לי כל אוהדי ארסנל אבל הפרשנות שלי למשחק טיפה שונה משלהם. הגול של טרי היה פשוט מעולה וזה בכלל לא משנה אם הוא הגיע משלושה או משתיים-עשרה מטר, מסירה גדולה של גרונקיאר ושער ממצב שלא הרבה בלמים היו כובשים. השער שינה לגמרי את המומנטום ובעשרים הדקות הראשונות ארסנל בכלל לא היו על המגרש, אבל צ'לסי כמו צ'לסי לא ידעה לנצל את זה. שתי הזדמנויות טובות היו לצ'לסי לעשות 2-0 לפני הפנדל ותהיו בטוחים ששער של הכחולים היה סוגר עניין... ואז הגיע "דמבו החלוץ המעופף" - פרנסיס ג'פרס השתמש ביתרון הענק שאוזני הפיל שלו מעניקות לו וריחף בתוך הרחבה בלי שום עזרה של מישהו משחקני ההגנה של צ'לסי. לא פעם ראשונה שדמבו קופץ ברחבה ומטעה שופטים, עוד במדים של הטופי בויז הוא היה ידוע בעניין. למרות ההחמצה של הנרי מהנקודה, והעובדה שהתוצאה נשארה 1-0, זה בערך היה סוף הסיפור של צ'לסי במשחק. ארסנל התעוררה וכשזה קורה אין יותר מדי קבוצות כרגע באירופה שמסוגלות להתמודד איתה. זו גם העת למסור ד"ש לאדון אוחיון שטוען בתוקף שקארלו קודוצ'יני לא יותר טוב מבארטז, אם לא האיטלקי המדהים צ'לסי הייתה יורדת עם 4-5 חתיכות ברשת. ודרך אגב, גם השיוויון של התותחנים לא היה מהלך כזה מבריק, טעות פטאלית של באבא שלא הסתדר עם כדור פשוט ונתן לדמבו לתקוע לצ'לסי עוד סכין בגב... אבל שער זה שער וככה לוקחים אליפות/גביע. השער של הנרי היה פשוט גאוני, סיבוב מושלם על המקום, לא רואים הרבה חלוצים שבאחד על אחד כל כך גורלי הולכים על מהלך כזה, שיש הרבה יותר סיכוי שישתבש מאשר סתם מעבר פשוט של השוער... ואם אתם דיברתם על מזל, תרשו לי לדבר קצת על שכל, או יותר נכון המחסור בו בראש של ראניירי. כל פעם מחדש האיש הזה מצליח להפתיע אותי ברמות הטימטום שלו. אם בצ'לסי של אחרי הפנדל יש מישהו שאפשר להזכיר בקשר של פעולה חיובית (מלבד קודוצ'יני כמובן) אז זה קודם כל גרונקיאר וזולה. אז מה עשה הגאון, לא רק שהוא הוציא את זולה הוא גם הכניס במקומו את בולו = חילוף הגנתי בפיגור במשחק גביע?!? מה בדיוק אתה מסניף בחדר הלבשה?!? ואחר כך, עוד חילוף הגנתי, עדיין בפיגור למי ששכח, גרונקיאר (שברגע שילמד איך להרים כדור כמו בן אדם יהיה אחד הטובים בפרמייר ליג, פשוט אין לו מתחרים על הקו, עושה מה שבא לו, מגיע כל פעם למצב אידיאלי להגבהה למרכז ובועט ליציע שמעבר לשער) יוצא קיקה דה-לוקאס נכנס, מה אני אגיד לכם, מוזר. אם למישהו הגיע להיות מוחלף זה רק לשחקן אחד - להאסלביינק. תהרגו אותי אני לא מבין מה אנשים תופסים ממנו. 3(!!!) פעמים הזבל הזה עמד במשחק לבד מול סימן וכל פעם הוא מצא דרך חדשה ומקורית להעיף את הכדור למקום אחר, העיקר שלא בכיוון של השער. אנשים יכולים להגיד שסימן נתן משחק טוב, אני טוען שחלוץ שמחטיא לבד מול שוער שלוש פעמים לא צריך להיות על הדשא. וזה לא שעל הספסל יושב איזה איאן דאווי - פאקינג אידור גודיונסן!!! אהה כן - אני מוריד את הכובע בפני עימנואל פטי שהפתיע אותי היום במשחק ממש טוב. אני כמעט בטוח שזה המשחק הטוב ביותר שלו במדים הכחולים. בסופו של דבר ארסנל נרגעה ו12-13 הדקות האחרונות היו כולן בשליטה כחולה. השער של למפארד לא היה יפה, ממש לא - אבל את מי זה מעניין.