אבל רוסו החטיא אחרי שהוא קם! החטיא!!! אם הוא היה כובש גם היה פנדל???? לא! הוא ביזבז את החוק יתרון ולא מגיע לו פנדל..............
זה כל הקטע של חוק יתרון! היתרון ניתן ברגע שאפשר לנצל אותו, ברגע שלא נוצל ולא עבר יותר מידי זמן מהרגע שהייתה צריכה לבוא שריקה, אז הקבוצה מקבלת את השריקה המקורית... חוץ מזה, וזה לא קשור, אני בכלל לא בטוח שהשריקה באה אחרי שחוק היתרון לא מומש
קלייברט, רוסו ניצל את חוק היתרון ובעט לשער לאחר שקם. לאחר הבעיטה, היתרון נגמר. נקודה (או שאתם רוצים לשאול את יצחק בן-יצחק).
אויש נו... אתם מדברים שטויות... כמה פעמים כבר ראינו שנותנים יתרון באמצע משחק ואחרי כמה שניות שלא מומש באה שריקה לעבירה? זה קורה הרבה פעמים! חוץ מזה, כפי שכבר אמרתי, אני לא בטוח שהשריקה לא באה עוד לפני שרוסו קם ובעט לשער....
זה בדיוק מה שאמרתי!!! אם לא עבר יותר מידי זמן (לפי החוק זה 3 שניות) אז מחזירים את המשחק אחורה, יעני השופט צריך לשרוק על העבירה שהייתה קודם. אז כנראה היה צריך להיות פנדל
אני לא יודע על שום חוק של 3 שניות.... בכל אופן, לשופט יש פה שיקול דעת, עד כמה שאני יודע... אבל בכל מקרה לא עברו 3 שניות
רוסו קיבל את היתרון ולא מימש אותו זה כבר בעיה שלו לא של השופט,זה לא שחטפו לרוסו את הכדור והוא לא ניצל את היתרון.הוא קם ניצל את היתרון ובעט לשער,מה שקרה אח"כ זה כבר לא משנה הוא ניצל את היתרון שלו,בעיה שלו שהוא החטיא. אגב,אני במקומו מתקדם לי עד השער וכובש וחסך מאיתנו את הויכוח הזה..
אבל יש חוק ולפי החוק כן צריך להיות פנדל!!!!! אולי החוק לא מוצא חן בעינכם, גם אני חושב שזה דפוק שנותנים יתרון וחוזרים אחורה, אבל אין מה לעשות והחוק הזה יהיה כל פעם לטובת קבוצה אחרת!
מכבי חיפה 5 - הפועל פ"ת 1 היום נערך המשחק הסוגר של שלב הבתים בגביע הטוטו. מכבי חיפה הגיע לפ"ת, כאשר שתי הקבוצות יודעות שתיקו יספיק לשתיהן לעלות. חיפה פתחה בהרכב החזק כאשר אג'יפור פתח בהגנה במקום חרזי הפצוע. שינוי נוסף הוא הצבתו של ברדה ב11 הפותחים, במקומו של ג'ובאני רוסו. בהפועל פ"ת, עושה רושם, זלזלו משהו במשחק, והשחקן היחיד ששרד מה11 מכפר סבא הוא יוסי רוזן, שגם כבש את השער לפ"ת. חיפה פתחה חזק, ויניב קטן כבש בפתיחה. עד המצחית הוסיפו אג'יפור ועידן טל, בשער בכורה, וקבעו 3-0 בהפסקה. במחצית השניה חיפה עלתה ל4-0, משער של ברדה, וכאמור רוזן כבש לפ"ת וצימק ל4-1, לפני שערן לוי שעלה כמחליף כבש את החמישי. מכבי חיפה ונצרת בשלב הבא.
מכבי חיפה ונצרת עלית בחצי הגמר נצרת עילית שיחקה מוקדם היום בדרבי מול אחי נצרת... אחרי 90 דקות מאופסות ניגשו הקבוצות להארכה, שגם לאחריה לא הובקעו שערים. בפנדלים נצרת עלית ניצחה ועלתה לחצי גמר גביע הטוטו. הקבוצה השניה שהבטיחה את עלייתה לחצי הגמר היא מכבי חיפה. רפי כהן שחזר מפציעה פתח בהרכב ולא איכזב. בדקה ה33 הוא העלה את הירוקים ליתרון 1-0, וכעבור 3 דקות ואליד באדיר כבש את השני של חיפה, וקבע את תוצאת המחצית. במחצית השניה מכבי חיפה עלתה ליתרון של 3-0, שוב רפי כהן שמשלים צמד. בהמשך הצליח גל אלברמן לכבוש ורק לצמק את התוצאה. 3-1 בסיום, מכבי חיפה בחצי הגמר. *במשחק שנערך זה עתה, 0-0 בין אשדוד להפועל ת"א, בשחזור גמר גביע הטוטו משנה שעברה. המשחק כרגע עמוק בתוך הארכה.
גם הפועל ת"א בחצי הגמר,והיום תשחק מכבי ת"א מול צפרירים חולון על המשחק שיקבע מי תעלה לחצי הגמר,מכבי בהרכב השני.
מכבי נצחה 2-0 מצמד שערים של ברוך דגו במחצית השניה. מכבי תשחק בחצי הגמר מול נצרת עילית,הפועל ת"א,או מכבי חיפה.