יכולנו להכריע את המשחק ולא עשינו זאת, חבל על ההחמצה של צ'יבוטה וברור שהמשחק שלנו צנח בלי לאיוס. מקווה שטעויות השיפוט נגדנו יהיו בגביע הטוטו. אני גם מאוד רוצה שנחליף מערך. אבל עזבו. שמעתי שאיתי שכטר התלונן על מבול הקללות נגדו - לא יודע, לא הייתי במשחק וזה. בכל מקרה, אני רק רוצה להזכיר לו שבפוסט הפרידה שלו באינסטגרם לכבוד הפרישה של גילי ורמוט הוא לא כתב את המילה "הפועל תל אביב" (מילא לא שם תמונה שלהם באדום כשהיה שחקן מכבי תל אביב), הקבוצה בה רשם את העונה הכי גדולה בקריירה שלך. הוא גם חגג שער במדי בית"ר שכמעט הוריד אותנו ליגה ב-2017 ובסוף ירדנו. לא מגיע לך כבוד.
לא עשו לשכטר שום דבר חריג חוץ מאיתי שכטר מת, ובוז. בכל אופן שכטר לא עשה מעבר ישיר מהפועל למכבי או התגרה מתישהו בקבוצה. אם כי יש את העונה ההיא שהעלו את המנויים בשביל לממן הגעתו.
למה שנראה בכיוון? עלינו עם שוער מחליף בן 20, מגן ימני מחליף (אופק אושר), בלם מחליף (פלג במקום טישיירה), כל הקישור שלנו זה מחליפים (רוי נאווי, בר נאווי ועידן ורד), חלוץ מחליף (שכטר) וזה אחרי שהקבוצה שיחקה ביום שלישי מול הפועל תל אביב שלא שיחקה מיום שבת. עופר טסלפפה מאמן טוב, לא טקטיקן גדול אבל שקורא את המשחק טוב ויודע לעשות חילופים נכונים, שיודע לבנות קבוצות עם הרבה אופי ואתה תגלה את זה בהמשך העונה.
לכן הופתעתי שהוא נשאל על כך, והופתעתי שאמר מה שאמר - כביכול זה שורף לו. אבל זה שורף לו כשהוא בסוף הקריירה כמובן כי כשהיה שחקן מכבי תל אביב או הפועל באר שבע...ככה זה הקהל בכדורגל. דווקא מה שאתה אומר לא נכון - איתי שכטר לא אשם ביוזמה העקומה של הפועל תל אביב ב-2013. הוא לא אמר לאוהדים לממן את הגעתו. הוא כן היה די כבוי וחלש באותו הזמן, עשה הכל כדי לברוח, והסברתי לך איזה אירוע הפריע לי. שכטר גם לא היה מהסס לעבור ישירות למכבי בניגוד לעומר דמארי. אני כמעט משוכנע שהוא ערך את הפוסט. לא יכול להיות שהוא מתעלם מקיומה של הפועל, מילא בתמונה אבל במילים? הוא ו-ורמוט עשו עונה של מסי-רונאלדו ב-2010.
נשבע לך שרציתי לתייג אותך ושכחתי מזה. אשכרה אנחנו חיים בליגה עם היצע כל כך עלוב, ואף קבוצה עוד לא ראתה את מה שאני ואתה קלטנו אחרי משחק וחצי שלו. הוא שווה הרכב ב-14 קבוצות מליגת העל בערך. בשתיים האחרות הייתי לוקח אותו באהבה לספסל במקום איזה דין דוד כזה.
אני חושב שהוא ישחק בהרכב העונה. בעיקר בגלל המאמן ופחות בגלל ההנהלה. יש לי תחושה טובה לגביו. @Melikson24 לא יודע האמת, אבל סביר להניח שזו הסיבה. חוגי בכלל הברקה וטוב שהצליחו להשאיר אותו לעוד עונה.
מה זה חושב, אוי ואבוי אם לא. שחקן כזה צריך לצבור כל דקה אפשרית. העובדה שהוא משחק בליגה הזו מגבילה מספיק את התקרה שלו.
@Clock End Stand לצערי כדי שזה יקרה צריך מאמן שיאמין בו. רוב המאמנים בליגה יעדיפו חלוץ וותיק ומוכר, אבל אולי מדרפיץ' תבוא הישועה. בינתיים לא נראה שנתחזק בחלוץ רציני אז הסיכויים שלו טובים.
אם זה לא היה די סמוך למשחק פתיחת הליגה של ריאל מדריד אז מניח שהייתי מגיע היום לבלומפילד וכביכול מתבאס. עדיין לא מאוחר לתת גז בימים שנותרו לחלון ההעברות גם אם זה לא יעזור למחזור הראשון - ולחזק את הפועל תל אביב כמו שצריך. חלוץ אמיתי, קשר, מגן ימני. רק כשטל בן חיים נכנס וגירד לו באזניים (גדול, יורם), אפשר היה להוציא את הקהל מהאדישות שלו. הפועל אפילו לא הייתה כביכול 'מסודרת' כמו בשניים וחצי המשחקים הקודמים. ההתלהבות של מאוויס צ'יבוטה לא מספיקה והאמת שלא האמנתי שעד עכשיו עומרי אלטמן לא ישחק דקה באדום. זה לא נראה טוב, זה רק גביע הטוטו אבל צריך להפיק לקחים והליגה מתחילה. ובואו, לא התמודדנו עם יריבות חזקות. שתי עולות חדשות שמחפשות את עצמן, אחת מוכנה יותר כמו היום ואחת פחות, בין היתר.