הדרבי הירושלמי היה אחד המשחקים המוזרים שראיתי בזמן האחרון, אשכרה כדורגל בהליכה. מרגיש שהפועל ירושלים עוד לא שם בלבוא פייבוריטים לדרבי, הם נראו על הפנים מול הרכב מזעזע של בית"ר.
המשחק אתמול היה שווה הכל אם ראינו את ענאן חלאילי משחק ומקבל את הבמה. אני חושב שהגול כמה שהוא וירטואוזי זה קצת פוקס, יותר מלהיב אותי הבישול. הדריבל העוצר נשימה שלו - כמה שחקנים בליגה זורקים ככה שחקן הגנה? אולי הישאם לאיוס ועוד 2-3, המסירה החכמה. לא באמת היה לחץ במשחק הזה, זה שלב מתקדם בגביע הטוטו ולא דומה לליגה אבל עדיין טוב ששיחק. מסאי דגו כן ישחק עם צעירים, זה לא גימיק. הוא בחר נכון, גם טוב שליאור רפאלוב שיחק. ממשחק למשחק אפשר להיות עוד יותר אופטימי לגבי מכבי חיפה ולא רק בגלל היריבות שלה. אגב כמה שדין דוד קצת מפוזר, זה כן מפתה לראות אותו בהרכב. אפילו באירופה. כמה חגגו בהפועל תל אביב שעומרי אלטמן סוף סוף היה יכול לעלות מהספסל - אני לא האמנתי שרק במשחק האחרון לפני הליגה הוא ישחק, וכבש פנדל מנצח נגד פאקניג הפועל חדרה וזכינו במקום ה-11 בגביע הטוטו - אליפות. יש ארבעה שחקני התקפה לא רעים בכלל בסגל וזהו-זה. הם לא יכולים לשחק יחד. אף אחד מהם לא חלוץ. אנחנו בכל משחק סופגים שער מאוחר. לא חושב שבליגה יכול להיות הוקוס-פוקוס.
אוי מדמון. שנה שניה ברציפות. אני חושב שהוא מתחיל לאבד את הקריירה. כרגע אין לו מקום בליגת העל. אכזבה עצומה.