מכבי חיפה בהחלט צריכה להיות מעודדת יותר, הרבה חיסורים, כל כך הרבה אילתורים ועדיין מכבי ת"א לא הצליחה משמעותית להתעלות פה, לחיפה יש סיבות טובות ליכולת הזאת. את מכבי ת"א זה יכול להרים מנטאלית, מבחינת כדורגל זה עוד מהלא מספיק שהם מראים כבר המון זמן.
לא היה באפשרותי לראות הערב את המשחק לכן אגיב בקצרה. גביע הטוטו זה למעשה התואר הכי פחות משמעותי שיש. אני כאוהד תמיד רוצה לזכות בכל תואר אפשרי, אבל מבחינת חשיבות עדיף לנצח בקרוב את אותה קבוצה בליגה. אני מעריך שאוהדי מכבי ת"א יסכימו איתי. מה שכן, מתי לקחנו פעם סדרת פנדלים? איכשהו אני מרגיש שאנחנו תמיד מפסידים...
זה גמר גביע הטוטו היחיד שיגרום לאוהד הנייטראלי לצפות בו, לדעתי חבל ששתי הקבוצות קצת קרסו בתוך כל העומס המטורף הזה וקיבלנו משחק דל אירועים, שתיהן סוחבות פציעות וכדומה. את הפרידה האמיתית שלו קיבל צ'רון שרי בסמי עופר, חבל אמנם שהוא החמיץ את הפנדל אבל בחיים שום דבר לא מושלם, הוא ייזכר לעד ועוד יגיע לסיבוב להניף אולי את הצלחת בחודש מאי. גביע הטוטו אחד יותר לא ישנה את המורשת המדהימה שלו. אצל מכבי תל אביב הרבה מאוד שחקנים כרגע בדעיכה ורובי קין לא ממש מוצא פתרונות לטעמי. קראתי כמה כותרות כבר על המאזן של מכבי חיפה בפנדלים, "ידוע" לדעתי הגרוע ביותר מבין "הקבוצות הגדולות", אבל ביום שבת יש גביע יותר חשוב. אני גם רואה את חיפה רעבה בחלון ההעברות להתחזק בצורה רצינית, קצת יותר מהצהובים.