אופס, שכחתי שאתה גר ליד טדי, ולכן אתה מגיע לכל משחקי החוץ.... חוץ מזה אתה הרי נורא ותיק, והיית כבר במאות משחקים, עוד בתקופת ימק"א. בכלל, אתה "אוהד" : עסוק בדגלים של השתנות על סימלי קבוצות אחרות, ואיסוף תמונות של שריפות, ניפוצי שמשות, הפיכת מכוניות, ומה לא.
ולר ובית"רי, תפסיקו את הויכוח הזה לאלתר ולצמיתות או ששניכם תעופו כמו טיל. חבל ששני כותבים כמוכם נגררים לרמה מביישת כזאת.
הפועל ממשיכה לשקוע 2-0 לבני יהודה אלי אברבנל עם השני בדקה ה-55 עריכה:3-0 של משה ביטון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
משחקי חצי הגמר לליגה הלאומית נערכים בשעה זו בנס-ציונה במחצית עדיין 0-0 בין הפועל כפר סבא להפועל רעננה בסיום המשחק הראשון ייערך חצי הגמר השני בין מכבי נתניה לצפרירים חולון.
לא הייתי במשחק... אבל חבר שלי היה והוא אוהד כפר סבא... כפר סבא אמנם ניצחו אבל 3 השערים היו בהתקפות מתפרצות... אני קצת מאוכזב מהתוצאה... אבל לא נורא... נחזיר להם כבר בסוף העונה כאשר הם ירצו לעלות ליגה.. חחח יאללה רעננה לקרוע לנתניה את הצורה !!!
שי דהאן אחד האנשים הכי מסכנים בארץ חחח כל היום הוא נוסע באוטו לבד עושה טיולים לעצמו ומתחיל עם בנות 14... ראיתי אותו יום שני בשוק בקירית אתא בן אדם כל כך מפגר לא ראיתי בחיים לא יודע איך הוא נותן כל כך הרבה גולים
כמה גולים הוא כבר נתן העונה? 5 עם השתיים של היום? עריכה:מכת הפסקות החשמל מגיעה גם לנס ציונה המשחק הופסק בדקה ה-70 במצב של 1-0 לנתניה משער של עזיז בדקה ה-49
מישהו חשב שההפסד של חיפה למכבי ת"א לא מלמד על כלום התעורר היום והבין שאכן אפשר לדבר על משבר במכבי חיפה: YNET - במחזור האחרון נוצחה מכבי חיפה, לראשונה העונה בליגה, בידי מכבי תל אביב. הערב (ד') כבר נראה כאילו האלופה שבדרך עומדת בפיתחו של משבר. הירוקים נראו רע מאד והובסו באיצטדיון רמת גן, על ידי החבורה הלוחמת של דרור קשטן והפועל פתח תקווה, 1:5 בחצי גמר גביע הטוטו. ביום ראשון יאלץ רוני לוי להתמודד שוב מול קשטן, הפעם במסגרת הליגה. איל ברקוביץ' צפה במשחק, ובמהלך המחצית הראשונה קראו אוהדי מכבי חיפה בשמו. במהלך ההפסקה ניגש ברקוביץ' ליציע של אוהדי חיפה, ושוחח עימם. לפחות על פי 90 הדקות הללו, ברקוביץ' בהחלט יכול להועיל לירוקים. מהלך המשחק - בדקה התשיעית שלח יניב קטן את אליניב ברדה באגף שמאל. ברדה עקף את דוריצ'יץ', ומזווית קשה הכניע את רפי כהן - 0:1 לחיפה. חיפה המשיכה להחזיק בכדור יותר, אך בדקה ה-20 השיגה פתח תקווה את השיוויון: זאב חיימוביץ' נותר לא מכוסה בתוך הרחבה של חיפה, ודחק פנימה הרמה מנקודת הקרן - 1:1. שלוש דקות לאחר מכן נתגלתה פירצה נוספת בהגנה החיפנית, כששחקני פתח תקווה התמסרו בתוך הרחבה של תום אלמדון. שלומי ארבייטמן לא השתלט על הכדור שהגיע אליו סמוך לפינת רחבת החמש, והירוקים ניצלו מספיגה. אך המומנטום של פתח תקווה נמשך. בדקה ה-40 הגביה מנור חסן כדר חופשי לרחבה מאגף ימין. איליה יבוריאן נגח מקרוב - 2:1 לפ"ת. הירוקים נראו בהלם גם בתחילת המחצית השנייה. בדקה ה-51 שלח חסן כדור עומק ליבוריאן, והארמני כבש את השני שלו - 3:1. מכבי חיפה ויתרה לחלוטין על המשחק, ובדקה ה-73 הפך ההפסד לתבוסה - חסן בישל, בפעם השלישית במשחק, לארבייטמן, שמקרוב הכניע את אלמדון - 4:1. קשטן זעם על שחקניו כשהאטו את קצב המשחק, ודחק בהם להמשיך ולתקוף. התוצאות לא אחרו לבוא: בדקה ה-85 השאיר ארבייטמן את הכדור לאולג מוזגובוי. האחרון, בנגיעה אחת מ-16 מטר, נעץ את החמישי בשערו של אלמדון - 5:1. בדקה ה-90 הוכשל ארבייטמן ברחבה. אדורם קייסי שלח את הפנדל למשקוף, וחיפה ניצלה מהספיגה השישית. רוני לוי: "מקווה שזה לא יקרין להמשך" מאמן מכבי חיפה, רוני לוי, נראה נינוח לאחר התבוסה, אך ברור שמאוכזב מהתוצאה והיכולת. "הפסדנו בצורה לא טובה. שיחקנו רע מאוד. אני מקווה שזה לא יקרין להמשך. נצטרך לעשות חושבים ולתקן את הליקויים. פתח תקווה היו טובים יותר וניצחו בצדק". על דבריו של איל ברקוביץ' , לפיהם הוא רוצה לחזור לחיפה, אמר לוי: "אני מופתע, חשבתי שהוא רוצה להמשיך ולשחק באירופה". המאמן המנצח, דרור קשטן: "ב-20 דקות הראשונות נתנו למכבי חיפה יותר מדי כבוד, אבל חזרנו לעצמנו. אני שמח על סדרת ההצלחות". הרכבים: מכבי חיפה: תום אלמדון; אורי אוזן, ווסקלי גונזאלבס, אריק בנאדו, חיים מגרלשווילי (נג'ואן גרייב, 70); רביד גזל (מיכאל זנדברג, 65), וואליד באדיר, עידן טל, גוסטבו בוקולי (שי בירוק, 55); יניב קטן, אליניב ברדה. הפועל פתח תקווה: רפי כהן; קלמי סבן, דושקו דוריצ'יץ' (אבי יחיאל, 79), זאב חיימוביץ', אדורם קייסי; עומר בוקסנבוים, יוסי שבחון, האמר יוקאן (אלנתן סלמי, 87), מנור חסן (אריאל פייטרס, 74); אליה יבוריאן (אולג מוזגובוי, 63), שלומי ארבייטמן. חצי גמר גביע הטוטו הראשון, הפועל פתח תקווה 5 -1 מכבי חיפה!
פחחח איזה כתב ישראלי ממוצע... מחפשים את המשברים בנרות. הנה מה שכתבתי ביום ראשון בערב, ואני עדיין מאמין בזה:
אני משפשף את עיניי ולא רואה,ניסיתי לראות את המשחק מכל זוית,לראות שמה שאני רואה זה נכון,מסתבר ,אשדוד בגמר-אכן לא יאומן.סנסציה.