יכול להיות שכן אבל אני בספק גדול אם הוא ברמה מספקת כרגע. לא ראיתי אותו כמעט אז לא באמת יכול לחוות דעה.
הלוואי. כשרון גדול שלא נופל מאח שלו. הסיכוי היחידי שיקבל דקות (קיצוני שמאלי) זה אם לא יגיעו שחקני הרכש (נהואל). נחכה לטורניר צעירות הבא כדי שיקודם. הייתי נותן דקות קודם לדהן. אנחנו עם 2 חלוצים בסגל. היום דוד עם יותר נפנופי ידיים מבעיטות, ופיירו עם יותר מסירות אחורה מבעיטות. אף אחד לא עושה תנועה קדימה.
לא יודע למה בכר לא מנסה את סבע כחלוץ. את די מהיר, יש לו יציאה מהמקום ואחלה סיומת. אפשר לרוץ איתו חלוץ כשרפאלוב וקינדה מאחורה.
כאילו צ'רלטון עושים לנו בכוונה כשהם שמים את אבי נמני במשחקים של האירופאיות ואת רמי וייץ במשחקים של חיפה.
בדרך לסופר קלאסיקו בגביע הטוטו ״שלא מעניין אף אחד״ ואמור להיות משהו נחמד עבור הקבוצות הפחות עשירות שעבורן מיליון ש״ח זה דווקא כן משהו בעל משמעות… מעניין כמה זמן הביזיון הזה של גביע הטוטו ימשך עד שמישהו יבין שמשהו פה לא הגיוני…
מכבי נתניה במחצית הראשונה הייתה הרבה יותר דומיננטית באמצע והייתה הפקרות אצלנו, בשנייה בצורה לא ברורה התבטלות ממש. גם החילוף של מקסים שיש עוד שנייה פנדלים לא ברור לי.