זה אמיתי הקריאות "תתפטר" האלה לקוז'וק? לברדה בעונה שעברה לקח סיבוב שלם עד שהקבוצה שלו נראתה כמו משהו שמזכיר קבוצת כדורגל, אני מבין שקוז'וק הוא לא ברדה אבל יהיה נחמד אם יקבל כמה, 5% מהקרדיט הזה אחרי הופעות גרועות בפאקינג גביע הטוטו?
כן התקשורת כבר מנפחת, אבל בהפסד הראשון בליגה זה כבר יהיה יותר מאוהד אחד ובהפסד הבא זה יהיה כבר חצי טרנר. קוז'וך לא יקבל רבע אחוז מהקרדיט שמאמנים אחרים יקבלו פה, או שהוא יצליח ואז הכל שקט אבל אם יהיה רק "סביר" כולם יפמפמו את הצורך בעזיבה שלו.
קוז'וק במלכוד, לא נראה לי שהוא מסוגל לשחק בשיטה המועדפת עליו עם ההגנה הגרועה שלנו. ויטור פצוע, טיבי בן 200, בריירו בלי רגל, בלוריאן עדיין לא פרץ, גורדנה לא קשר אחורי. הבילד אפ הרבה יותר טוב ביחס לברדה, גם האינטנסיביות. הבעיה שאין לו כלים.
למה לא? מאמן בפרופיל נמוך שלא עומד בציפיות הקבוצה במפעלים האירופיים (לדעתי הציפיות בבאר-שבע היו לעבור לפחות עוד שלב אחד, ובפועל שיחקו דרדל'ה ב-4 המשחקים במפעל) + הפסד 3-0 נגדנו, ועוד הפסד 3-2 לטבריה. אומנם רק שני מפעלים, וזה לא הליגה, אבל אלה לא קריאות מואקום.
בסדר, גם היו אוהדים של חיפה (והרבה יותר מאתמול) ששרו שהם הולכים לזיין את יענקלה ולבעוט אותו רחוק מהמועדון. לא צריך להתייחס לכל דבר. יהיו תוצאות אז ירימו לקוזוך. לא יהיו אז ימשיכו להתעסק בלמה הביאו אותו ואיפה ברדה. צודק אבל עדיין לא ראינו את ההרכב הנורמלי של הקבוצה, וכמו כל הליגה הרכש הזר מתעכב. בין כל השומן המיותר ושחקנים שכבר אי אפשר לראות יש גם לא מעט איכות. במועדון היו צריכים להיות יותר אגרסיביים עם החתמות ושחרורים של ישראלים. מקווה ששחקנים כמו בלוריאן, בדש, בריירו, מרציאנו ואפילו אליאס וסטויאנוב ימצאו את עצמם מחוץ למועדון. אין סיבה להחזיק סגל כזה רחב בשביל מסגרת אחת. בסוף זה גם פוגע במי שכאן וצריך דקות משחק וגב מהמאמן. קניונס למשל.
חלק באשמת המאמן, חלק כי זרים הגיעו מאוחר ופציעות. להעדיף את בדש על קניונס היה באמת צעד מטומטם שעד עכשיו אני לא מצליח להבין מה קרה שם. אם יקרה שוב אז יגיע לקוזוך לחטוף את כל החיצים שהוא יקבל מהקהל.
יש הרבה שירים מטומטים בכדורגל, השיר הזה בטופ, אותם ילדים מושפעים טמבלים ממש "יתחילו הכל מהתחלה, לא מפחדים גם מהליגה השנייה". הפעם אני כן בעד המחאה של אבוקות לדשא + השלט "הנהלה של חזירים" "קנס=קנס". מכבי חיפה יכולה לשרוד הכנסה של משחק גביע הטוטו למנוי. בסופו של דבר כולם תלויים בתוצאות, אבל מרגיש לי שהסבלנות כלפיו תיהיה הרבה יותר נמוכה רק בגלל השם שלו. זה עכשיו בנושא שלכם, אבל רואים את זה בכל מקום, 0 יכולת להכיל כמה הפסדים בודדים. ומעבר ליכולת הזו שאין, המהירות שבה שופטים שחקנים/מאמנים פשוט לא אפשרית, נכון רוצים תוצאות כאן ועכשיו אבל לא תמיד זה מסתדר, בכל מקצוע בד"כ אף אחד לא טוב במה שהוא עושה על היום הראשון שלו בעבודה. ראיתי את זה בשנים האחרונות עם פלאניץ' וסק שחצי מהקהל רצה לזרוק אחרי דקה וחצי ואז אחרי חודשיים לא יכולים בלעדייהם.
קוז'וק הוא המינוי הכי הזוי שבאר שבע יכלו לעשות, הוא לא מאמן כדורגל טוב ומעולם לא עשה סימנים של כזה. עדיין לא סיימתי משחק של מכבי נגד קבוצה שאימן בלי שעבר לי בראש שאין לו מושג.
בית"ר פתחה את המשחק עם הרכב שיכול לנצח 3/4 ליגה. תוסיפו להם את שועה, טוומאסי, מיכה וסורו ויש פה סגל שעם אמונה ובריאות יכול להיות פאקטור לאליפות. רק טיפה סדר בבלאגן בהגנה.
חבל להציף את האשליה הזאת של אליפות. כבר בפתיחת הליגה זה יתפוצץ וכל מי שהאמין לזה יתאכזב בענק. בכללי, אם בית"ר באמת רוצה להיות פאקטור רציני בצמרת (ולא פלייאוף בכללי אלא "להחליף" את באר שבע) היא צריכה לשדרג את הקישור האחורי + ההגנה ולהחתים שחקן התקפי זר ביכולת של עומר אצילי