כל הכבוד לבורו על 10,000 האוהדים שהגיעו איתם למשחק ועשו הרבה מאוד רעש. חבל שהשופט לא שרק לאף אחד מהפנדלים שהיו, חבל שסמולינג, מטריאל ורוני קיבלו דקות ולא זכו למנוחה היום, אבל סך הכל ההפסד לא נורא, פציעה של אחד מהשחקנים או יותר הייתה הרבה יותר מכאיבה. מקווה שהשנה קבוצה שלא מהגדולות תזכה בתואר, לראות את התשוקה של בורו ולחשוב על קבוצה בגודל שלה זוכה בגביע הליגה (זוכר את הפעם האחרונה שהם זכו בגביע הליגה ואת השמחה העצומה במועדון), המפעל הזה נועד בשביל קבוצות כאלה.
ליברפול משחקת הרבה יותר טוב, אפילו לוקאס נראה טוב כבלם. היות והשנה אני לא צופה במשחקים שאינם של יונייטד ורק קורא את התגובות בדיון של ליברפול - אני מניח שהוא יבקיע שער עצמי בדקה ה-90.
קלטתם עכשיו איך שכנר הקיא לנו בפרצוף את מיניולה בכושר לא רע בזמן האחרון ולך תדע מי יהיה השוער הראשון של בלגיה כדי לפרסם את היורו רק בצ'ארלטון? בחיי שאני לוקח את ההגנה שלנו עם וארלה בלינד קאריק וריילי/בורטוויק ג'קסון/פוסו מנסה בפעם הראשונה בחיים שלו כמגן בבכורה לפני ההגנה של סיטי, מה זה הדבר הזה?
קוטיניו, אוי קוטיניו....מדהים שכשיש לך שנייה לכוון את הבעיטה זו פצצה שרואה רק רשת אבל כשיש לך דקה היא פשוט זוועה.