גביע הליגה - עונת 2023/24

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/8/23.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה גול.
    איזה קבוצה.
    סיטי יאלצו להסתפק רק בליגת אלופות העונה אין מה לעשות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

איך אמרו לי פעם שג׳סטין הזה כשרון גדול.
    יכול להשאר בצ׳מפיונשיפ, קריירה ארוכה כשל נתנאל צ׳אלובה לפניך.

3. Sturridge Member

פרק 2 במולדת הכדורגל- קוון מרים דגל לנבדל של שחקן שעומד מאחורי קו החצי.
    צוות השיפוט זה כאילו כמו הקבוצות, מעלים הרכב שלישי לגביע הליגה?

LFC-Gerrard1 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. cheddar Member

מי זה ג'סטין

5. oranfu Member

.The prince that was promised
    אין יותר גול ג'רארד ממה שהנסיך עשה הערב.
    צריך לבדוק שהמשקוף לא נשבר שם.
    לדעתי מי שמופתע ממנו זה רק מי שלא ראה אותו עוד קודם, מגיל 16-17 אפשר היה לראות שיש שם פוטנציאל לסופרסטאר.
    כמו שניר לוין הזכיר, הוא מספק את הסחורה מגיל נוער עבור הנבחרת שלו והקבוצות שלו.

קוואנסה עם משחק טוב אבל צריך לראות עוד בשביל להבין אם זה בלם רביעי לגיטימי כרגע.

לא יודע מה אתם רוצים מקונאטה, האמת.

לגבי דואק, הוא מאוד מאוד לא צפוי. הולך בקלות גם על שמאל, אני אומר את זה בביטחון מלא אחרי שראיתי אותו הרבה מאוד בנוער.
    לא רק שהוא הולך גם על שמאל, הוא גם מוביל את הכדור הרבה פעמים ברגל שמאל בדריבל.

אבל בדומה לסטרלינג, האיכות בפעולה האחרונה בינונית מאוד.
    הוא פשוט כמעט בלתי ניתן לעצירה באחד על אחד אז מכניס הרבה מאוד כדורים מסוכנים לרחבה.

צריך לתת את הדעת על ה"נימנום" שלנו בתחילת משחקים, אבל נהנתי מהמשחק היום.

6. k_700 Member

יש כפתורי חיפוש בפורום הזה.

אז סיטי, ברייטון עפות. טוטנהאם כבר עפה לפני, המפעל מתנקה.

נ.ב.
    איך פפ הולך להתבכיין עכשיו לקראת חלון ינואר, שהוא צריך עוד חלוץ או שהוא צריך עוד 8 התקפי? אולי גם וגם.

oranfu
    סטרלינג ידע להשתמש בגוף שלו בצורה מדהימה מגיל צעיר. זה אחת הסיבות שלא הופתעתי בזמן אמת שעשה את השיפט כל כך מהר מנוער לבוגרים. יכולת להוציא ממנו כדורים בעבירה. לא מזהה את זה עדיין בדואק. פיזית דואק מרגיש לי מתקשה כשסוגרים אותו טוב למרות שברור שהוא מוכשר מאוד, מהיר מאוד וגם טכני מאוד וכמובן צעיר מאוד.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק נוראי. מטעימה של מירוץ אליפות, לכנראה עוד פעם להיות בעד ליברפול במאבק תוך 4 וחצי חודשים. לא קל.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק פנטסטי שלנו, לא פחות. היה צריך להיגמר 8-9 וזאת אפילו לא הגזמה. חושב שבעיקר טקטית אנחנו משתפרים ממשחק למשחק, והעובדה שהיום היה כדורגל מעולה אחרי 10 שינויים בהרכב אומרת הכל. הקבוצה הזאת אחרי שנה לא פשוטה מתחילה להיראות שוב כמו קבוצה דומיננטית, שיודעת מה היא עושה עם הכדור, לוחצת מעולה... קבוצה של קלופ בקיצור. עם בלם איכותי נוסף וקשר אחורי רציני היינו רצים לאליפות.

מבחינת המשחק, מעבר למה שכתבתי במחצית - קוואנזה בחצי שני מצוין גם כן, בישול נהדר לג׳וטה. חראפנברח היה נראה יותר דומיננטי ונתן בישול ענק לגאקפו (פיניש ומשחק מעולה). אליוט עם 2 החמצות ענק אבל חושב שהוא היה מאוד פעיל ומסוכן היום. דואוק לצערנו קצת נעלם. אנדו באחלה של משחק, סגר שטחים יפה, מסירה טובה לבומבה של סובוסלאי.

נונייז בלאגניסט כרגיל. סובוסלאי כבר כתבתי, שחקן בלי תקרה. פוטנציאל אינסופי. רכש 10/10, כל הסופרלטיבים האפשריים.

יופי של קבוצה הליברפול 2.0 הזאת.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. Rushie Member

מודה שאני עדיין לא סגור על מה הרגל החזקה של דואוק מרוב שהוא משתמש בשתיהן. גם בדריבל גם במסירות וגם בבעיטות.
    נראה לי שימין.
    אין ספק שהשלב הבא בהתפתחות שלו זה ללמוד להרים את הראש ולקבל החלטות טובות יותר שגם יתנו אנד פרודקט. לשם כך הוא צריך להמשיך לקבל קרדיט במפעל הזה ובאירופית יחד עם באייצ׳טיץ׳ וקוואנזה שהם לדעתי הטופ 3 של הכשרונות שלנו כרגע.
    חבל שבובי קלארק לא קיבל הזדמנות היום. נראה לי אחלה של שחקן בפרי סיזן אבל אני מבין שאין אפשרות לשמור את כולם מרוצים.

זה שג׳וטה וגאקפו לא פותחים אצלנו במשחקי ליגה זו ההגדרה במילון לעומק. שני שחקנים מצוינים. המצב שלנו בהתקפה טוב מאוד.

10. oranfu Member

אי אפשר היה לקחת לסטרלינג את הכדור בנוער, זה נכון.
    דואק לא כזה, אבל הוא מאוד מאוד ישיר ומאוד מאוד קשה לעצור אותו.
    מה שהוא צריך לשפר זה את הכדור האחרון אבל גם בלי זה הוא כבר ברמה של להשפיע על משחקים ברמות האלה.
    אני מקווה שהוא ישפר כי הוא רק בן 17 והפוטנציאל גדול.

11. די קאניו אגדה Member

כמו שכתבתי טרם המשחק.
    באמת קבוצת הייטק,איזה לחץ על הכדור ,שטף התקפי והכול בהרכב משני.
    ההרכב הזה של היום יכול לרוץ למקום 1-3 לדעתי.
    לא רק ההרכב הראשון.

12. oranfu Member

למחוק.

13. k_700 Member

הרכב עם צימיקס, ילד בן 17, גאקפו חלוץ, אנדו, ג׳ונס מגן ימני היה רץ 1-3 בליגה וכל זה על סמך נצחון של קבוצה....מהצ׳מפיונשיפ?
    ממש היי-טק אם כך.
    רק מדמיין שמינית מההרכב הזה אצלינו בטעות למשחק בשבת ורמת הגי׳האד שהיית מעביר פה את המאמן.

oranfu
    יקחו כמה שנים טובות עד שדואק ישפר את הקבלת החלטות בשליש האחרון לרמה גבוהה.
    זה אחד הדברים האחרונים שבדרך כלל קיצוני משתפר בהם. אני חושב שעוד לפני זה הוא צריך לצמוח קצת, להתחזק, ללמוד להיות אפקטיבי יותר בתנועות בלי הכדור לעומק, לחפש קצת אופציות לאיום בבעיטה מחוץ לרחבה, לשפר לינק אפ עם חלוצים אחרים.
    יש בהחלט עם מה לעבוד שם אבל זה לא מרגיש לי כמו סטרלינג שהיה נראה מוצר מוכן שקח ותשתמש כשחקן מוביל מday1 או גארנצ׳ו כזה שידעת שאת כל מה שעשה ברמות הנמוכות יותר הוא לוקח ועושה העתק-הדבק לרמות הגבוהות(וגם הוא צריך לשפר עוד לא מעט דברים כדי לעלות כתה).

קלופ יהיה חכם לדעתי אם יהיה מאוד זהיר איתו ובעיקר גם ישמור אותו מפציעות שיכולות להגיע מעומס או מול קבוצות שאתה יודע שלצאת לשחק נגדן זה לצאת כמו ליום כייף בקסבה בשכם באינטיפאדה. הוא מאוד מושתת על המהירות שלו, לא היית רוצה שזה יפגע בגיל צעיר.

קוואנסה לא מפתיע אותי בכלל אגב. הראה את הכשרון הזה והנוחות עם הכדור גם באקדמיה שלכם ואני זוכר אותו כאתלט מרשים מאוד. גם אותו קלופ צריך לשלב בחוכמה ולא לזרוק עליו יותר מדי משחקים בשלב מוקדם. בישול איטי יכול להוציא שם בלם טוב מאוד. אולי אפילו יותר ממה שגומז היה צריך להיות.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

אני לא מדבר על קבלת החלטות.
    קבלת ההחלטות שלו בסדר גמור.
    תנועה לעומק בלי כדור הוא עושה דווקא, אבל כשמשחק ככה באגף מול קבוצה שמסתגרת אין ממש תנועה לעומק.
    כשהוא משחק בנוער ויש לו שטחים הוא עושה את התנועה הזאת.
    לצמוח, להתחזק, סבבה. מבחינת כח ואגרסיביות הוא כבר היום מוכן, זה יכול להשתפר אבל הוא לא מתקשה פיזית.
    לשפר לינק-אפ, בעיטות וכו? כן.
    לשפר את הכנסת הכדור לרחבה, זה בעיקר מה שהוא צריך לשפר.
    כל פעם ששיחק בבוגרים הוא הראה שהוא שורף את השומר שלו שוב ושוב.
    הוא בן 17.

כמובן שצריכים להיות זהירים איתו, בגלל זה הוא גם מוחלף אחרי 60 דקות כשפותח.

לגבי קוואנסה, כן.
    כבר כתבתי פה בעבר שהוא הבלם הכי מרשים שראיתי בנוער שלנו אי פעם (תחרות קלה).
    הוא בנוי טוב, הוא מתנהל טוב עם הכדור, הוא מוסר טוב, הוא טוב באוויר, מהירות סבירה.
    אבל הוא עדיין לא נבחן ברצינות ולכן הוא לא צריך להיות יותר מבלם לגביע הליגה\ליגה אירופאית בשלב הזה.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להגזים. ההרכב הזה לדעתי במקסימום מקום 11-12 בליגה וגם זה פירגון רציני. זה לא סיטי של גוארדיולה עם כל הכבוד. בסופו של דבר שיחקנו מול קבוצת צ'מפיונשיפ שעשתה 10 שינויים בהרכב בדיוק כמונו.

אבל כן, השיטה שם, טקטית דברים מתחילים להתחבר לנו, נראה ששחקנים מבינים היטב את התפקיד שלהם במערכת ובשיטה. זה מצוין בשבילנו. מרגיש כמו תחילת 17/18 בעיניי, קבוצה איכותית מאוד שכנראה לא תתחרה על התארים הגדולים אבל בדרך הבטוחה לשם עוד שנה-שנתיים.

בנוסף לא זוכר מתי פעם אחרונה היו לנו 3 שחקנים שעולים תוך שנה בערך מהנוער --> סגל ראשון ונותנים הופעות טובות פלוס. דואוק, באייצ'טיץ' וקוואנסה זה בדיוק מי שצריכים להיות השחקנים ה19-20-21 בסגל, יש להם מה להוכיח, יכולים לדחוף קצת את שחקני ההרכב מאחורה. נראה שעל אף המחסור ברכש איכותי להגנה ולקישור האחורי בנינו סגל מעולה סה"כ. קשר אחורי תותח במקום אנדו והיה מושלם.

Liverpool-Forever ו-crazyjoedevola אוהבים את זה.