קבל קטע, אני חושב שאתם מגוחכים עם זה שסיימתם לו את הקריירה גם היום, לא רק באוגוסט. אין לי בכלל ספק שהוא לא האפס שאתה הופך אותו בכל משחק ושהוא עוד ידבר ברמות הגבוהות גם אחריכם. ואז נחזור להודעות שהוכנו באוגוסט. אגב, הוא ממש לא רע במשחק הזה.
תקשיב חדל. באמת. אתה מביך את עצמך. השחקן הראשון בהיסטוריה להגיע ל900 בישולים ו900 שערים וכל זה בלי טכניקה לא בכוונה ועם עין אחת פוזלת החוצה ושאריות קקי במכנס. זה מביך. אומר לך בכל האהבה.
אפשר לבטל 90 אחוז מהבישולים בכדורגל אם אנחנו נתחיל להתפלסף על מה הייתה כוונת המוסר. סלאח זיהה איזור שיש בו שלושה שחקנים בלי שמירה טובה וכיוון לשם מסירה נוחה שהייתה יכולה ליפול לנונייז ונפלה נהדר לגאקפו שהגיע עם הפנים לשער. כמה שחקני אגף היו מוציאים שם מסירה גבוהה לשום מקום שתכוון לקורה הרחוקה או לראש של הבלם? סלאח הלך על מסירה מסובכת יותר של גאון כדורגל שמבין לאן המתקיפים שלו מגיעים. שחקן אדיר ואני מבין שאנחנו בימים קשים מאוד אם הגענו למצב שמוציאים לסלאח ואר ובדוקים ברזולציות של מיקרונאנו כל פעולה על המגרש. לא קל לקבל ממנו את המנה הקבועה של השער ושני בישולים.
אי אפשר קצת חילופים? עוד שבוע יש לנו 5 משחקי ליגה בשבועיים וחצי בחייאת. אברטון חוץ וולבס בית וילה חוץ סיטי חוץ ניוקאסל בית. קשה.
אל תתרגש, זו טוטנהאם. כל קרן לאמצע זה גול. חכם שמכניס את דיאז ל10 דקות. מספיק זמן כדי שגם הוא ישמן את הנצרה.