אוזן אשכרה אמר עכשיו שסלאח לא יקבל את הול היום ושזה חסרון גדול?? הוא עדיין פצוע עם דימום רקטלי מהמפגש הקודם.
עולב זה לזיין במח לאחרים על מה חשוב להם. הליגה חשובה לי פי מיליון מהגביע הזה, וכל גול ותוצאה בליגה חשובות לי פי מיליון. כל עוד הליגה לא סגורה, תיאורטית, הלחץ שלי הוא מהליגה.
לא מתרגש, אבל כמו שאמרתי אני עדיין מעדיף לנצח. חוץ מזה שזה בעיקר מטריד אותי לגבי הליגה. הקבוצה על אדים, בלי מגנים ועם שחקן התקפה מתפקד אחד.
כי פשוט אצל היריבה שלכם עם 1 אחוז לאליפות יש כל כך הרבה שחקנים מתפקדים כרגע. גאקפו חוזר לכשירות בקרוב, זה כבר תוספת חשובה לכוח המלחמתי.
כן ויעידו אינסוף השערים שהבקיעו בליגה מאז המשחק ההוא מול סיטי. על מה אתה לעזאזל מדבר? שכבו על צ׳לסי משחק שלם והבקיעו שער מסכן. כולם יודעים, כולל אחרון האוהדים שלהם שזה יגמר דו ספרתי אבל למה לא לייצר דרמה כדי להאדיר את ההישג. היה פתטי בינואר ופתטי גם עכשיו.
זה לא כדי להאדיר את ההישג. זה מלחץ אמיתי. אתה לא יכול להבין כי אתה אוהד הצלחות הלכת לקבוצה הכי מצליחה וראית 20 אליפויות ברצף. אנחנו רואים בעיקר וכמעט אך ורק חרא, כולל נפילות הזויות שלא קורות לקבוצות אחרות. ההישג אם יתמשש, הדבר שהכי פחות מעניין אותי בעולם זה איך זה נראה לאחרים. איך שהמשחק הזה נראה, אני תוהה מי באמת חושב שליברפול הזאת היא קבוצה ברמה גבוהה. ניוקאסל הרבה יותר טובה. יש לנו המון כשלים בהרכב ובסגל. יש מלא עבודה לקיץ.
לדעתי לא ראיתי משחק טוב בוומבלי אף פעם. בכללי גמרים זה כמעט תמיד משחקים גרועים. בעיקר מורגש שהם מנצחים אותנו בקישור באופן מובהק.
דיבורים קלאסיים במשחק של ליברפול אחרי 35 דקות. עוד עשר דקות יתחיל המלטדאון הקבוע של אורן במחצית שכולם גרועים וסלאח צריך לעוף לסעודיה בדרך לתסריט המוכר והקבוע במחצית השנייה. כמו סיטקום שלא נגמר. 30 עונות של סבל. סברי מרנן.