מה ההבדל בין גוטה לנונייז, שלאחד אין לך סבלנות וכבר עוד מלפניי שהוא עולה מהספסל אתה תתחיל לבקר אותו, והשני יכול להחטיא ממטר כמו ההחטאה שלו בשנייה האחרונה ולא תגיד כלום ששנינו יודעים שאם זה היה הפוך היה פה כבר צרור קללות
ג'ונס שמוכרים לי פה כולם שהוא עילוי, מקבל מצב קל ובועט ישר לאמצע. תמשיכו לאונן עליו. ההבדל הוא שנונייז אפס מאופס שלא עשה כלום בכל הקריירה שלו ולג'וטה פה ושם היו תקופות טובות. זה ההבדל. מה הקשר ביניהם בכלל? נונייז אפס, תפסיקו כבר לכתוב פסיק אחד לטובתו. אחד. זה מטומטם. מי שכותב פסיק אחד לטובתו, מגיע לו ערימה של חרא שתעוף לו לראש.
בגלל פעולות כאלה אני חושב לשג'ונס יש הרבה פוטנציאל. בגלל שהוא עושה אותן באופן נדיר אני מאוכזב ממנו. אמנם החמיץ אבל זאת פעם ראשונה במשחק ששחקן שלנו קיבל כדור תחת לחץ, השתחרר והוציא אותנו להתקפה מסוכנת.
הנה נונייז עוצר כמו חרא. אתם טמבלים. נקודה. אסון של שחקן. נמאס לי כבר לראות אותו נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג׳ונס לא צריך לסיים, זה בונוס. ג׳ונס צריך לפתוח את הצפיפות באמצע ולקדם את המשחק מהר והוא עושה את זה יותר טוב ממאקאליסטר וסובו במעט שמשחק. אלוהים יודע למה חיכה ל2-0 ו56 דקות.
ביחס למספרי 8 בליגה הסיומת שלו מצוינת. חד וחלק. פה? כן היה צריך לכוון לאחת הפינות. אבל הוא מוסיף לכם למשחק אלמנטים שלא היו קיימים בחצי הראשון. אחלה שחקן, לוקח אותו שלשום אלינו.
בסדר אחי אני אכתוב פסיקים לטובתו כמה שבא לי. לפחות אני מבקר שחקנים בצורה שווה. מחכה לראות עוד פעולות גרועות של נונייז רק בשביל שתמשיך להקציף מהפה
תכתוב. ואתה תאכל על זה חרא, יש לך ספק? הלוואי אם יש אלוהים שייתן לי לאכול 3000 כובעים וישחק כמו כדורגלן מהיום. הלוואי אמן.