אחלה קריירה הייתה לג׳וטה אצליכם. רכש זול שנתן מעל ומעבר עם גוף בעייתי שהפציעות בסוף מכריעות. הוא בן 28 אבל עם כמות הפציעות שעבר זה כבר מרגיש כמו שחקן שחצה את ה-30. שנה שעברה הוא תרם 19 שערים ובישולים עם מעורבות בשער כל 90 דקות. זה מצוין, בטח לשחקן שלא מסוגל לשחק רצוף.
נקווה שהפתרונות אצלו כי הם בטח לא אצלי. אני יודע שכשקבוצה נראית כל כך גרוע במשחק שהיא אמורה להגיע בו לפיק של ריכוז, טירוף ויכולת אז יש בעיה גם של המאמן. טקטית לא מצאנו פה מרווחים 99 דקות. סלאח ראה אולי 4 כדורים בשליש האחרון כל המשחק. הגולים שלהם היח קלים מדי. לא הכל זה רק השחקנים.
תסתכלו על נונייז... תסתכלו. תרחיקו אותו מהחיים שלי כבר. קייזה כובש. לא נותנים לו דקות כל העונה, במקום זה נותנים לנונייז האפס בלי הפסקה. יאללה תתקפו תעשו 2-2 כסעמקערס.
כמה זה דומה לעונה שעברה שהיינו טובים ובכמה וכמה מסגרות בערך עד השלב הזה בעונה שפשוט קרסנו? מחכה לשמוע איזה תירוצים האוהדים הטיפשים יתנו הפעם מבלי להבין שהכל נובע מהסגל הקצר והלא מספיק איכותי. וגם אז את מי יאשימו? את יוז.
תוספת זמן בגמר גביע וגימיירש דופק רולטה בחצי שלו, למה שחקני כדורגל כאלה מטומטמים לפעמים (זה הנגיחות אני יודע).
חד משמעית. אליוט מוסר מעולה, כנראה הכי טוב בקישור שלנו. קייזה על רגל אחת פינישר יותר טוב מנונייז בלי ספק בכלל. מישהו חושב שנונייז מבקיע את זה?
אני גם לא אצליח להבין איך שחקן כמו קייזה הוחבא בעליית גג של אנה פראנק עונה שלמה. גם אם אתה לא מת עליו, שחקן עם האיכויות והנסיון שלו חייב לשחק כדורגל. מעניין כמה יוסיפו פה השופט, 3 דקות גילחו לבדוק את הסיפור הזה.