גביע הליגה - עונת 2024/25

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/8/24.

1. Scouser Member

https://x.com/OptaJoe/status/1901347363836620838?s=19

ניוקאסל נעלה אותו לגמרי. כמובן שהוא היה גרוע אבל שוב, החוסר במגן ימני ראוי אפשר להם להביא דאבל טים עליו בלי לחשוש מההשלכות.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

הוא לא מקבל מספיק עזרה, אבל אני כל הזמן אומר שהוא תלוי בקבוצה. הוא לא ממש יכול לייצר לבד דברים.
    הבעיה היא לא שעצרו אותו היום אלא שאין לנו אף שחקן התקפה אחר שיכול לייצר משהו. התלות בו מבחינה התקפית מוחלטת.

ליברפול לעד ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא ראה כדור 90 דקות. בפעם היחידה שהוא קיבל כדור בשליש האחרון הוא הדביק אותו לדיאז על הראש שהוריד יפה לג׳וטה שמי יודע מה ניסה לעשות עם הכדור.

גם בגלל זה אני אומר שסלוט נפל פה טקטית. לא ייתכן שהשחקן הכי מסוכן שלך אוכל שמירות כפולות ומשולשות 90 דקות ואתה לא מוצא דרך לנצל את זה איכשהו.

@alexshw
    נגד פריז במשחק השני יכולנו להכריע את המשחק קודם, הייתי עושה חילופים הרבה יותר מוקדם גם. אבל בעיקר דיברתי על המשחק הראשון.

4. oranfu Member

איך תנצל את זה? יש לך בעיה אדירה עם שחקני ההתקפה.
    על סלאח יש שמירה כפולה\משולשת, אוקיי. דיאז היה כל המשחק מול טריפייר ולא הצליח להטריד אותו בכלל וג'וטה העונה נראה כמו שחקן גמור.
    אין לך מגנים שמהווים איזה איום אם מצטרפים להתקפה ווהקשרים שלך שאתה יכול לקוות שיעשו משהו אם יצטרפו (ולא מצטיינים בזה העונה) גמורים ונראה כבדים מאוד מהשריקה הראשונה במשחקים האחרונים.

לדעתי הוא מוציא מים מהסלע, למרות שניהול המשחק במשחקים האחרונים פחות טוב.

הקופ בישראל אוהב/ת את זה.
  5. הקופ בישראל Member

חוץ מסאלח וגאקפו כל השאר לא מסוגלים להבקיע או לבשל. נונייס כמעט בישל להם שער עם מסירה רשלנית. דיאס-נונייס-זוטה וקייזה צריכים לתת את המקסימום עד הקיץ ואז להימכר, חייבים בנייה מחודשת בחלק הקדמי, דווקא היחיד שאני מאוכזב שלא מקבל יותר קרדיט, הוא אליוט. הקישור העונה היה עצום ויוצא מין הכלל, פשוט הוא עייף ונשחק עד דק כמעט ללא מנוחה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנאערף. סובוסלאי גונב יותר ימינה ועושה עקיפות באגף, קוואנזה נשאר קצת מאחורה ומאפשר למאק לצאת קדימה יותר, ניהול משחק כבר הסכמנו שהיה גרוע אבל להכניס מוקדם יותר את אליוט שגם אוהב את הצד הזה ולהעמיס עליהם. היה דברים לעשות, תמיד יש מה לנסות. באופן כללי היום הרגשתי שסלוט הרבה פחות פרגמטי ועירני למה שקורה במשחק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

אז סובוסלאי עשה את הכניסות מהאמצע ולא מהצד.
    זה מה שהיה עושה הבדל?
    לדעתי לא.
    מקאליסטר לא נראה כמו מישהו שיש לו בכלל אנרגיות כבר לצאת יותר קדימה וגם לחזור להגנה, וזה נדרש כי גרבנבראח משחק בהליכה במשחקים האחרונים.

בשורה התחתונה שיחקנו רע וסלוט לא הצליח לשנות את זה, אבל אני חושב שאין כמעט כלים והשחקנים (הטובים) הקיימים כבר בלי אוויר.
    ואנחנו רואים שזה קורה כמעט כל עונה בשלבים האלה, הסגל הזה פשוט נשחק לחלוטין.