26 שנה מאז הופענו במעמד חצי גמר כלשהו , כבר רואים את האור בקצה המנהרה ,אני יודע שאנחנו בדרך ,כולם יודעים שסיטי חזרה ,גם אם חס וחלילה זה לא יקרה מחר , אנחנו נופיע בקרוב מאוד במעמדים גדולים , אנחנו את שלנו כבר עשינו העונה בעצם השידרוג שהצליח מעבר לכל ציפייה , אז קדימה סיטי ! תמשיכי לספק לנו רגעים גדולים , הכל נגדנו מחר ,המאזן המושלם בבית כבר מתחיל להלחיץ ,היריבה מחר היא סיוט של כל אוהד תכול במנצ'סטר ,אני עדיין סוחב צלקות מהגמר ההוא ב81 ,ובכל זאת זוכר את החצי גמר ההוא בוילה פארק (81 0-1 נגד איפסוויץ ,משער של פול פאוור בדקה ה100 ) אלנו חוזר להרכב מחר , איסטלאנדס מלא מחר ברבע גמר גביע כמעט מובטח , בהצלחה מתוקים come on c i t y
עופר, הנאחס שלך גמר אותי השנה. אני מת מפחד, אני לא יודע אם אני ארדם הלילה ואני מחר כבר בכוננות אלכוהול.... חמסה חמסה חמסה!
מה קרה לך הוטספר , תגיד לא שמת לב שההעונה שלכם מתהפכת מאז המפגש לפני שבוע ,לפתע אתם מנצחים בפומפי דקה 80 סתם ככה , אני אמור לא לישון הלילה ,אבל מכוון שאני מכין את עצמי לרע מכל ,אני פשוט אעצום עיניים וארדם כמו תינוק, אגב לקחתי החלטה לא לספר לעידן על קיום המשחק מחר ,כל עוד אני יכול להעלים מימנו ,לפני שהוא יתבגר ,לא מוכן שהוא יעבור את מה שעברתי לפני 26 שנה , עד היום אני טוען שהכל היה יכול להשתנות אם היינו מנצחים את הגמר הראשון ( ההפסד הגיע בגומלין אחרי תיקו בראשון ,ועם שער עצמי בדקה ה80 ) שנתיים מאוחר יותר ירדנו ליגה ,והפכנו מקבוצת פאר ,למועדון נדנדה ,המועדון לדעתי לא התאושש במשך 20 שנה מהירידה ההיא . אני הכנסתי את עידן לכל זה ,לקחתי מראש את כל הסיכונים ,אבל עדיין יש הנחות ,ומחר אני עדיין מניח לילד .
השופט נפל על הראש??? בכל הסגל של טוטנהאם כרגע, יש בלם 1 שיכול לשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
נאחסים נאחסים נאחסים תרדו כבר ליגה ותצאו לנו מהחיים. רובינסון במשחק אחד עם הצלות שלא עשה בשני קמפיינים עם הנבחרת.
ברבאטוב אומן, כל כך הרבה טכניקה, איזה חוכמת משחק.. הוא לא נגע היום יותר מדי בכדור בגלל העשרה שחקנים והלחץ של הסיטי (לחץ ללא יותר מדי מצבים צריך לציין) אבל הוא נגע הוא תמיד עשה את הדבר הכי חכםם שהיה יכול לעשות. הוא גם התחיל את השער השני של מלבראנק, מתפרצת למופת. הסיפור של הסיטי נגמר אז הגיע הזמן לעבור לדקות האחרונות בבלקבורן...
תרשו לי לנצל את הבמה הזו בכדי להודות לכמה אנשים וקבוצה אחת מלונדון: תודה לטוטנהאם,תודה תרנגולים חמודים,אפרוחים יפים,אני מבטיח לא לעשות חביתה במשך שבוע. תודה לפול רובינסון על שהחליף את הכפפות שלו,שנה שלמה אני טוחן במוח לרובי קין לגבי זה,הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו,עכשיו הוא מבין. תודה לאריקסון שממשיך לתת מקום בהרכב לריצארד דאן העגל,מלבראנק כבר שכח מתי הוא נתן מברשת בין הרגליים, בארבאטוב גם כן עשה לו פליק פלאק לאחור וחבל שלא כבש את השלישי, אני מאוד מקווה שדאן ימשיך לקבל קרדיט. תודה לשחקן האקדמיה של שיטי,גונסון,תודה על שצלל והתחזה בנסיון להוציא פנדל, תודה לצלם שקלט זאת בבירור במצלמה שלו ושאף אחד לא יכול להכחיש זאת, תודה לשופט(על מה הוא הוציא אדום לזאקורה?)שראה זאת והוציא לו צהוב מוצדק. תודה לך שיטי על 32 32 32 32 32 32 32 32 שנים נפלאות בלי שום תואר(עם כל הכבוד לתואר הדשא המטופח באנגליה,זה עדיין לא נחשב כמו אליפות או גביע אנגלי או גביע הליגה,אפילו לא גביע הצדקה) אז תודה ושוב תודה.
גונסון לא צלל , הוא נדחף ,נכון לא פנדל ,אבל בהחלט לא צלילה וכמובן שלא צהוב , ושוב הניסיון שלך להקטין מערך הצוללן האמיתי בעולם הכדורגל לא יעזור . אני יודע שאתה מרגיש רדוף בגלל כמות הרמות שבקבוצתך המלוכלכת , אבל זה משפיע גם על זוית הצפיה שלך , או שלא , שהרי אתה היית היחיד בעולם שטען שלאנגליה יש מאמן נהדר , תגיד מה קורה עם גארי נוויל ? יש מצב שהפרישו אותו אצלכם ,או שהאפס המסכן הזה ,כבר עבר לאפסנאות ,מתי הוא כבר חוזר ,מישהו חייב "להציל "את הגנת הברזל שלכם . תמשיך לספור , העונה לא הסתיימה ,יש עוד גביע אחד קצת יותר גדול ומפואר , אנחנו בדרך הנכונה , אני יודע שאתה מוטרד ,וטוב שכך , המנקוניים האמיתיים היו היום באיסטלאנדס -יש קבוצה לעיר , יש גאווה לאיזור -0-1 ג'ואבני