אל תכניס לי מילים למקלדת. אמרתי לפנתאון? או אמרתי שבגביע הליגה יש משחקים יותר טובים? שיחקה יותר טוב מארגנטינה נגד יפן, קיבלה שם קאמבק ובקושי עברה את החצי 20 דקות. אחלה נגד קוסטה ריקה. רמה שווה לספרד. בטח שזה יד המקרה, יפן יותר טובה ממנה? ככה בנוי הטורניר, יד המקרה מכוונת את התוצאות שלו.
אנחנו לא ראינו את אותו הטורניר. 60 דקות היא שיחקה רע מאוד מול קוסטה ריקה. להגיע לרחבה של יריבה כל כך חלשה לא הופך אץ המשחק שלך לטוב/טוב יותר. מה זה קיבלה קאמבק מול יפן ולא שיחקה 20 דקות? אתה מבין מה אתה אומר לי פה בכלל? אתה יודע בכדורגל יש גם הגנה, כשההגנה שלך מגוחכת אתה לא כזה טוב. מצד שני אתה מציג את זה כאילו ארגנטינה נשענת על משחק אחד טוב בטורניר… אז קשה בכלל להתחיל דיון כשאלה נקודות הפתיחה.
אז אל תתחיל אותו. אני רושם מה שאני ראיתי. אתה רושם מה שראית ועכשיו חוזר על עצמך כדי שאני אחזור על עצמי? ראית מה שראית, ראיתי מה שראיתי, נקסט. ארגנטינה משעממת אותי בטירוף. תשעמם אותי גם ביום ראשון אני בטוח. נהנתי לראות אותם נגד פולין. בגדול מתגעגע לגביע הליגה, הטורניר של המונדיאל מראה איכות מאוד נמוכה. טוב שסיימנו עם זה עד קיץ 2024 אז אכתוב לך על הרמה של היורו.
התרגשות רבה בפורום. מחר הרגע הגדול לו חיכו חודש. לסטר סיטי מגיעה למילטון קיינס. כדורגל אנגלי במיטבו! שמינית גמר שלישי - 20/12 21:45 MK דונס - לסטר סיטי 21:45 ניוקאסל יונייטד - בורנמות 21:45 סאותהמפטון - לינקולן סיטי 21:45 וולברהמפטון וונדררס - ג'ילינגהאם רביעי - 21/12 21:45 בלקברן רוברס - נוטינגהאם פורסט 21:45 צ'רלטון אתלטיק - ברייטון אנד הוב אלביון 22:00 מנצ'סטר יונייטד - ברנלי חמישי - 22/12 22:00 מנצ'סטר סיטי - ליברפול
התארים הקטנים האלה חשובים לי, הקדנציה של קלופ שווה הרבה יותר מ-7 תארים ולא רוצה להרגיש פספוס ביום שזה ייגמר (למרות שזה יהיה פספוס לא משנה מה עם 2 אליפיות כואבות שהפסדנו לשיטי ו-2 גמרי אלופות כואבים), בטח כשיש הזדמנות יוצאת דופן לתואר כי כל החזקות בחוץ, ההגרלות יהיו קלילות בשלבים הבאים רוב הסיכויים. 90 דק׳ וישר פנדלים או הארכה ? מקווה שקלופ יעלה חזק. בנוק אאואט הולך לנו טוב נגדם, באפריל לקחנו אותם בחצי גמר גביע, ביולי מגן קהילה, אשמח לסיים את השנה עם עוד תואר לקחת להם. הפסדנו להם במגן הקהילה בפנדלים ב-2019 אבל לקחנו ברבע גמר אלופות 2018, כלומר בנוק אאוט ממש הולך לנו נגדם. הפסדנו להם 5-0 באתיחאד לפני כמה שנים, 4-0 ב-2021 ו-4:1 ב-2020, אשמח לנקום שוב.
נחמד מאוד שחוזר וצריך להתלבט מה לצפות בין מ.ק דונס-לסטר לניוקאסל-בורנמות'. @yakov_y אני לא הייתי מתנגד לגביע הזה אבל המאבק על מקום 4 הולך להיות מוכרע על דקויות ואין לנו סגל, עדיף שנעוף.
מדובר במשחק חזרה לקראת הליגה, משחק רשמי ראשון אחרי תקופה שלא, לא רואה שום סיבה שקלופ לא יעלה כאן בהרכב הכי חזק שאפשר. אופתע אם ייעלו כאן הילדים, אולי רק קלהרר מהספסל יפתח כי הוא שוער הגביעים. מצבת הפצועים זה גם משהו שקשה לעקוב אחריו, ראמזי שוב נפצע, מה עם קייטה, מתי דיאז חוזר ? הפציעות של דיאז וג׳וטה גמרו אותנו, קיצוני זאת העמדה מספר 1 לחיזוק בינואר, יותר מקשר.
אישית הייתי עולה רק עם ילדים ומחליפים, אבל ברור שזה לא יקרה. הסגל במצב רע, יש לנו מאבק בשיניים בשביל איכשהו להשתחל לטופ4, לא הייתי מסכן אף שחקן בשביל הגביע הזניח הזה. שחקני ההתקפה היחידים בסגל שלנו עד פברואר הם סלאח, פירמינו ונונייז. אין לנו אפילו מחליף אחד!!! אני מעריך שההרכב יהיה קלהרר, מילנר, גומז, מאטיפ, רוברטסון, באייצ'טיץ', טיאגו, אליוט\הנדרסון\אוקס, סלאח, פירמינו ונונייז. אליסון, פאביניו וטרנט חזרו רק אתמול\שלשום. לא רואה סרט שהם עולים בהרכב. דיאז צפוי לחזור במרץ. אבל מי יודע, היה אמור לחזור כבר עכשיו.
ליברפול 4-4-2 יהלום עם קרבאליו שיזוז קצת שמאלה כנראה. קלהר, מילנר, מאטיפ, גומז, רוברטסון, באיצ'טיץ', אליוט, טיאגו, קרבאליו, סלאח, נונייז. מאטיפ לא היה כתוב בסגל אם אני זוכר נכון, נכון? סיטי עם חצי הרכב בערך, אבל KDB והאלאנד. אורטגה, ריקו לואיס, אקנג'י, לאפורט, אקה, KDB, רודרי, גונדואן, מאהרז, האלאנד, פאלמר. אם פאלמר ישחק בשמאל שזה הצד הפחות חזק שלו אז נקווה שמילנר לא יביך את עצמו יותר מדי. אם האלאנד ירצה, הוא יגמור אותנו. אם לא, אז יש סיכוי לעלות. ספסלים: סיטי - קאנסלו, ברנרדו, גריליש, ווקר, סטונס, פודן, קארסון, רוברטסון (קשר אמצע לא קשור לאנדי), סרחיו גומז. ליברפול - אדריאן, פיליפס, דואק, רמזי, אוקס, צימיקאס, הנדרסון, פאביניו וקייטה.