בשביל מה רכשת את ראמזי אם אתה עולה עם מילנר מגן ימני? הוא מחריד. FSG המחורבנים האלה, בגללם צריך לראות דקות של מילנר עד שיפרוש. מתחנן שיעופו כבר.
גומז כזה פח. מחכה שהכוכב שהיה חייב לעשות את הסגל האנגלי כבר יתן משחק אחד נקי העונה. 10 דקות ומחלק מתנה ראשונה. איפה ההוא ששונא את הארי? עקר את העיניים כבר?
אני שונא את מגווייר?? אני מת עליו! אגדת מנ. יונייטד מצדי שיקבל חוזה לכל החיים ושאחריו הילדים שלו יפתחו בהגנה שלכם. רק שלא יתקרב לנבחרת. גומז כבר לא יהיה כוכב (כמו שהוא היה נראה בעונת האליפות), אבל עדיין יותר טוב ממגווייר בכל מה שקשור לכדורגל - אולי חוץ ממשחק ראש. למזלך טן-האח נראה כמו ז*ן אבל לפחות אחד עם עיניים אז אנחנו לא נראה את אחד הבלמים הטובים בליגה לפני שתי עונות ומה הוא יכול לעשות מול האלאנד. אבל הלוואי שנראה. אם ז'ירו בפנסיה הצליח להגיע לפניו, אז האלאנד מדליק עליו חנוכיה ברוח החג.
תמשיך, 37 דקות וגם כמעט אקה המכוער חוגג עליו ועל מאטיפ. הוא כל כך גרוע שאני מתחיל לתהות אם פיליפס לא שווה פה צ׳אנס במקומו. הינה נאט נכנס, אולי נעיף את גומז ימינה וההגנה תתאזן לרמה של צ׳מפיונשיפ סוף סוף.
בשביל מה אתה מביא מגן ימני אם פיליפס משחק לפניו? זה בלם שאני מעדיף לשים את קאררגר מעמדת השידור לפני שאני ארכיב אותו.
בנבחרת בלגיה הוא לירון בסיס במקרה הטוב אבל בסיטי? זידאן בשיאו. ימח שמו הוא וכדורי החץ שלו. גומז במשחק עליו אורן נותן את הכינוי ׳גיס חמישי׳ אבל רק אם קוראים לך לוברן או מאטיפ. או ווינאלדום. או הנדרסון. או מילנר. וזהו לא ישכנעו אותי שנוניז חלוץ טוב גם אם יבקיע עוד 15 העונה. שחקן טיפש שצריך כמה שפחות זמן לחשוב. אם הוא עם הכדור יותר משניה וחצי נגמרה ההתקפה. Sent from my iPhone using Tapatalk
איזה קרוס של רוברטסון, כמו דה ברוינה רק עם שמאל. המחצית יכלה להסתיים בכיף 4-2 לסיטי שיותר טובים בינתיים.
לא יודע, שים את ההגנה הזאת מול ארגנטינה והמחצית השנייה לפרוטוקול. ההגנה הזאת זכתה בערך בדואל אחד במחצית הזאת.