אליוט שחקן איטי, באגף לא יכול לשחק ובאמצע הוא לא אגרסיבי ומביא מספרים, צריך לצאת להשאלה, לא ברמה. זלצר קורא לפיליפס צעיר, בן 25 ועוד מחמיא לו.
בינתיים, הוא חצי שעה על המגרש. 0 טעויות. תמשיך אבל להתפלל שיטעה פה כמה פעמים כדי שתוכל לקבל את גומז בבוקסינג דיי.
מה זה משנה חצי שעה? אנחנו במונדיאל פה? ראיתי את פיליפס מספיק בחיים שלי. אסור לו ללבוש את החולצה שלנו בחיים. הנה פספס נגיחה. על מה אתה מדבר איתי תגיד לי?! מה אתה רושם 0 טעויות כאילו מה זה מוכיח? ואז בזמן שאתה מקליד הוא עושה שגיאה. מספיק עם ההטרלות האלה.
איפה היו המגנים שלך בקורה הרחוקה כששני שחקני סיטי פנויים שם? אהה הינה פספס נגיחה מכדור של דה בריינה. יפה. מחכה לפעולה הראשונה המוצלחת של גומז במשחק הזה, אסתפק גם במסירה קצרה לשוער.
מה זה השמירה הזאת? קשה לי להאשים את פיליפס, היו שם איזה 3 שחקנים של סיטי חופשיים לגמרי. כאילו פעם ראשונה אנחנו רואים את הקרן הקצרה הזאת עם הגבהה של KDB/
אקה במשחק הכי טוב בקריירה שלו. אין מה להחליף אותו, זה גביע הליגה. את החילוף הנחוץ שיזרוק את אקנג׳י החוצה הוא עשה. שיכניס את פודן במקום פאלמר.
צריך ללמד אותו שיעורי פיזיקה. איך בזווית בעיטה כזאת זה יכול ללכת למסגרת? אין שום סיכוי. עדיפה כל פעולה על פני צורת בעיטה כזאת, כבר פעם 2 במשחק הוא סתם מעיף החוצה.
החילופים זה עוד אלמנט שמספר את הסיפור. קנינו חלוץ במקום ווינגר בקיץ, עוד קשר התקפי שבא בחינם. כמה פציעות לאחר מכן - ואנחנו עולים עם 4 שחקני אמצע בכל משחק כי אין אפשרות אחרת. בזמן שסיטי מובילה 3-2 ומעלה את גריליש ופודן מהספסל.
איפה אתה ואיפה סיטי? הם מפציצים כל קיץ, אתה מזניח את הסגל כבר שנים. מה זה צ'מברליין הנדרסון מילנר פיליפס קייטה אם לא סימן להסרחות שלך בחלונות?