בדיוק - עוד משהו שמספר על הסיפור העצוב של המועדון הזה (על אף 2 התארים עם הבעלים האלה, הם אפילו לא היו כאלה משמחים). צריך 10-12 שחקנים חדשים לסגל הזה (כולל קישור חדש להרכב).
רודרי הערס המחורבן הזה דוחף בלי כדור את קראבליו מחצית 1, גם שם לו רגל בלי כדור. כלום. עכשיו ממשיך לדחוף בלי כדור, צהוב.
צ'מברליין זה הסמל הכי גדול לעליבות הניהולית שלנו. מישהו זוכר משחק טוב שלו מאז הרבע גמר מול סיטי ההוא? על מה אנחנו משלמים לו כבר שנים?
וזה שהנדרסון הקפטן ושחקן קבוע בהרכב שלך למרות שמסריח את הדשא שנה+ כבר זה לא סמל? קשה מאוד למצוא בשוק מישהו שיצעק ככה איך שנכנס. זה משהו שאי אפשר לשים עליו מחיר. מילנר בן 37 רץ על הקווים עד שיפרוש. כשסיטי זרקו אותו היה בטוח שסיים עם כדורגל בטופ.
Darwin Nunez would fall into a barrel of tits and come out sucking his thumb. 90 מיליון שירדו באסלה. אם קוראים לו בטעות דני אינגס כולכם מתפחלצים מהאנגלי הבינוני.
משהו חיובי - סימני חיים מפאביניו. אני נשבע שבמחצית הזאת שהוא על הדשא הוא חסם יותר מסירות וחילץ יותר כדורים ממה שעשה כל העונה. הלוואי שימשיך.
כן פאביניו נראה יותר רענן, כאילו סוף סוף קיבל קצת מנוחה. אבל עזוב, נסכם בסיום אבל יש פה מצב עגום בסגל, צריך באמת הרבה שחקני רכש. אני מתפלל שיגיעו בעלים נורמלים, צריך הרבה מאוד כסף לפזר בשוק.
ונקווה שזה לא יקח שנתיים ועד אז חצי מהשחקנים הטובים בסגל לא יהיו פה ונהיה עונה שנייה ברצף בלי אירופה.
מאנה, סלאח, פירמינו, דיאז, סוארז, טורס.. על כולם ראית במשחק הראשון שמדובר במפלצות כדורגל. כנל כל אלה שנכשלו אצלנו. מהמשחק הראשון היה ברור לאיזה מסלול הקריירה שלהם הולכת אצלנו. גם עם דארווין זה ברור. בעולם אחר היינו מחליפים אותו בקיץ במישהו טוב והוא היה עף לספסל עד שהיו משאילים אותו למילאן. הוא לא טוב, מספיק עם התירוצים. איך אתם אומרים? כששחקן לא טוב אז מספרים לי שהוא מנהיג וצועק וטוב לחדר הלבשה במקום להגיד שהוא פשוט פח. אותו דבר נוניז. מהיר, מגיע למצבים.. במקום להגיד שהוא פשוט גרוע.
אתה אומר המספרים במעט דקות הרכב שקיבל לא מספקים אז נמדוד החמצות. לא נבלבל עם עובדות. אינגס. הוא כבש בכלל חמישה שערים בכל הקריירה אצלכם? עריכה: יש לו 4. הייתי קרוב.
נונייז עם בישול היום, כן? זה המשחק הנורא של השחקן הנורא? 2 החמצות? עזוב אתה באמת פסול דעה בעניין הזה אורי. זה יפה שזה ברור לך שהוא ייכשל, בהזדמנות זו נזכיר שגם היה לך מאוד ברור שטיאגו ייכשל, באופן מאוד דומה אחרי כמה משחקים. היום כבר ברור שכבר שנתיים בערך הוא הקשר הכי טוב שלנו. זה שנונייז לא מלוטש זה ברור. אין מה לעשות, אתה לא משלם משכורות כדי להביא לפה סופרסטארים בשלים ואף אחד מהשחקנים שציינת לא היה כזה כשהגיע. הזוי באמת לאיזה כמות של dead weight בסגל הגענו. קייטה זה פשוט גופה כבר. גומז בירידה חדה. אוקס עדיין פה. מילנר. פיליפס. איפה שלא מסתכלים יש שחקנים שפג התוקף שלהם לפני שנתיים בערך.
היו לו 3 החמצות רעות. לא משחק טוב מבחינת הסיומת. יחד עם זאת, את רוב המצבים הוא יוצר עם המהירות והבישול היה מצוין. אבל הבן אדם ישן בבויידעם ומחכה לרגע שהבן אדם מחמיץ מצב כדי לקפוץ מהחור. את המשחק הזה ליברפול מפסידה על ההגנה וההזנחה של הסגל הרחב.