אני כן מסכים איתך שמדובר בפרוספקט גדול, אבל לא מסכים עם איך שאתה מנפנף הופעות נוראיות כמו אתמול או את הבעיות במשחק שלו כאילו זה נון אישיו. אני רוצה שגם יהיה שחקן מטרה של 20-30 שערים כמו האלאנד וגם שיתרום עם הגב לשער, א' יש לו את היכולות לזה וב' אני לא חושב שיש היום ברמות הגבוהות מקום לחלוץ שהוא רק poacher. קבוצה כמונו שרוב הזמן תוקפת מול 9-10 שחקנים חייבת שגם החלוץ שלה יוכל לייצר מצבים לאחרים.
ממוצע דקות לשער\בישול הכי טוב בליגה חוץ מהאלאנד וזה כשהוא לא מבושל\בוסר\לא מתאים\לא מאוקלם\חצי מהזמן משחק באגף. נשמע לי לא רע. בלי קשר שברור שהוא עוד צריך להשתפר ואתמול היה לו משחק שחייב היה להסתיים לפחות עם כדור אחד ברשת. מצד שני זה היה עוד משחק שראיתי שגם ההגנה של סיטי לא ממש מצליחה להתמודד איתו. האלאנד לא תורם כלום חוץ מלשים את הכדור ברשת. מעניין אם אוהדים של סיטי, כל ה4, גם באים בטענות לזה שהוא רק poacher.
זה ברור שהוא ברדק להגנות יריב. הבעיה היא בסיומת, היא לא חכמה, היא הכי חזק שיש לו וככל שהמצב יותר נוח נראה שיש יותר סיכוי לטעות. אני גם לא מבין מה הוא מחפש באגף, מזכיר לי את הסקי שהוייה שלח לאגף כדי שירוץ כמו סוס ויעביר רוחב. לא יכול לראות דברים כאלה גם אם יוצא מזה בישולים, הוא צריך לשחק רק 9 וסביב הרחבה. אני חושב שצריך להביא חלוץ ברמה במקום פירמינו ושה5 ההתקפית הזאת תעשה רוטציה על מלא, מי שבכושר שישחק. סלאח מסריח העונה, הייתי מספסל גם אותו בשיטה הזאת. אני מצפה מהבעלים החדשים לעשות את השינויים הנדרשים ושנפתח את 23-24 בלי בינוניים ברוטציה.
איפה ראית אותי מנפנף? תיקנתי את וולקן אתמול שהןא אפילו החמיץ יותר וזו הייתה הופעה רעה מאוד מבחינתו בכל מה שקשור לסיומת מול השער. לדעתי כל הסיומת שלו מעידה על חןסר שקט נפשי. הןא שחקן מאוד אמוציונלי, הוא קורא ומגיב להכל גם על המגרש. הןא לא קיבל את התמיכה הנכונה מקלופ ואם פרמינו כשיר אתמול הוא בכלל פותח את המשחק כקיצוני ולא בעמדה הטבעית שלו(אם גם דיאז או גוטה כשירים הוא אולי פותח על הספסל). כל הבעיטות שלו לשער מעידות על מישהו בלי שקט נפשי שפשוט מחפש לבעוט חזק כדי לכבוש כי מי יודע אולי עם פחות משער ובישול הוא לא פותח את המשחק הבא בהרכב. אני ראיתי את נונז משחק עם שקט נפשי ובטחון. אתה מוזמן רק לעבור על מקבץ השערים שלו מהעונה שעברה ולהגיד לי אם אתה רואה משהו דומה לשחקן הלחוץ והחסר שקט נפשי שמחפש לפוצץ את מרכז השער מכל מצב. אם זה לא על קלופ אז מה כן? חצי עונה עוד מעט, הוא היה כשיר וזמין ברוב הזמן והןא שיחק 11 פעמים בהרכב בכל המסגרות.
אני בהחלט מסכים שיש שם חוסר שקט נפשי. אני רק חושב שהסדר הפוך, זה לא שהוא לחוץ כי קלופ לא משחק איתו, קלופ לא משחק איתו כי הוא קולט שהבחור לא רגוע. אני מבין שיש כאן נטייה להתייחס לשחקנים כאילו זה פוטבול מנג'ר, בסוף יש כאן בחור בן 23 שעבר למדינה אחרת, עם שפה שהוא לא מבין בה מילה ועם תג מחיר ענק. יש עליו לחץ עצום. המקרה עם הנגיחה בשחקן של פאלאס במחזור 2 שידר בדיוק את זה. קלופ מכניס אותו לעניינים לאט כמו שהוא עשה עם רבים וטובים לפניו. עוד חודשיים אם ג'וטה ודיאז יהיו כשירים אני בטוח שנונייז יהיה שחקן הרכב ובעמדה המועדפת עליו.
היו לו דקות טובות העונה ואז ראית אותו פותח על הספסל במשחק העוקב או נכנס מחליף לאגף כי יש את פרמינו באמצע. זה לא טיפול שאמור להעלות את הבטחון שלו. למה פרמינו לא נענש על משחקים שהוא לא נוגע בכדור יותר מפעמיים? למה הוא יכול להרגיש בטוח עם המקום שלו? תשאל את השאלות האלה. אצל נונז כל החמצה זה ספסל או אגף במשחק הבא לרוב. חצי עונה, 11 הופעות בהרכב. ואתה מספר לי סיפורים על הנגיחה ההיא במחזור השני. אנחנו בכריסמיס.
תפסיק לקשור בין פירמינו לנונייז. פירמינו בקרוב יהיה שחקן עבר. נונייז זה העתיד וחשוב היה לקלופ להכניס אותו לעניינים לאט מסיבותיו שלו. נונייז לא השחקן הראשון ולא האחרון שנותן הופעה טובה ומשחק אחרי זה מסופסל. הוא יהיה בסדר. אתה טוען שנונייז בחור אמוציונאלי, אני מזכיר את הסיפור עם הנגיחה בשחקן של פאלאס כדי לחזק את הטענה הזאת, ואתה אומר שאני מספר סיפורים...
בוודאי שאני אקשר את פרמינו לנונייז כי אתה לוקח את הדקות של נונייז ומלביש אותן על שחקן שעןד כמה חודשים לא יהיה פה. זה מה שאתה משדר לשחקן שכבש יותר מ40 שערים בעונה שעברה וששילמת עליו 100 מליון אירו. נונז בחור אמוצינלי, ראית את זה גם במונדיאל. הדרך לטפל בזה היא לתת לו הרגשה שבהחמצה הבאה הוא יורד לספסל גם כשיש 3 שחקני התקפה פצועים ובשביל שחקן עבר ששכח לפרוש לפני שנתיים?? ויחד עם זאת , הוא מקבל מעט מאוד דקות ואתם מתדרדרים בטבלה וביכולת(אין פה מקרה הפוך). אז בוודאי שאני אשאל שאלות על ההזיה הזאת. הרי טופ 4 בשבילכם זה משול להאם יהיה איזשהו סוג של רכש או שתמשיכו להדרדר. מה שהיה במחזור השני הוא היסטוריה. קיללנו, ביקרנו, נתנו לייקים לגיל שאיחל לו כל מחלה קיימת בספרות הרפואית והמשכנו בחיינו. מאז הוא נתן לך דקות מצוינות, התחיל לכבוש בקצב שרק האלאנד נותן באנגליה ואתה מספר לי סיפורים שהשילוב האיטי שלו הוא לטובתכם….. רק שימשיך ככה. לא יכולתי להאמין בפנטזיות הכי ורודות שלי שאחרי חצי עונה יהיה ביננו פער כזה ממכם. זה גם לא שיש לך פריבלגיה לשלב אותו איטי. אתה תוקע ילדים בני 19 בהתקפה ואת פרמינו במרכז ההתקפה. שיהיה בהצלחה עם הטיפול העדין של קלופ, בהחלט תורם להתנעת העסק. אולי בהחמצה הבאה גם אוקס יקח לו קצת דקות משחק, הוא בדיוק בשבוע וחצי של העונה שהוא כשיר מספיק כדי להרשם בטופס.
לא יודע אם השילוב האיטי הוא לטובתנו, יש מצב שלא, בעיקר בגלל הפציעות של ג'וטה ודיאז, אבל מה שבטוח זה שהוא מכוון ואני סומך על שיקול הדעת של קלופ בעניינים האלה קצת יותר מעל שיקול הדעת שלך אפילו שנונייז בסוכנות השחקנים שלך ואתה בטוח שאתה יודע מה טוב לו. לצד העניין הנפשי שהסכמנו שקיים, יש גם עניינים מקצועיים עם נונייז, הופעות כמו אתמול למשל, שמקלים על קלופ לתת לו את הטיפול האיטי.
אין מה לשלב איטי כשהמחליף שלו מזעזע. סופסל גם אחרי כיבושים ומשחקים טובים. יש פה טיפול תמוה. אגב אפשר וצריך לפקפק גם בקלופ, העונה עושה לא מעט שגיאות. לא רק השחקנים בעונות לא טובות. הוא לא מושלם, גם אם הוא המאמן הכי טוב שלנו אי פעם (או ב30 שנים האחרונות).
הופעות כמו אתמול שמה? הוא בישל לך שער אתמול. רק נזכיר שההופעה האיומה הזאת שהעולם טרם זכה לראות מחלוץ הסתיימה גם עם זה. יש לך עוד איזה הברקה של ירידה לפסים אישיים לשלוף לי מהשרוול שעוד לא נתת ואז גם להדגיש שאתה בעצם מסכים איתי שמדובר בכשרון ענק(כנראה כדי לכסות משני הכיוונים למקרה שהשחקן מהסוכנות שלי יתברר כאחד משני החלוצים הטובים בליגה מתישהו…)? לא צריך להתרגש אתה רק מגמגם לי בהודעות. שמור על פאסון. נאחל לנו לכריסמס שנזכה לראות את פרמינו המבריא בבוקסינג דיי כי נונז היה נוראי אתמול. הלוואי.
ימים נוראיים כמו אתמול של נונייז הם עדיין יותר טובים מפירמינו הנוכחי. הוא מגיע למצבים שפירמינו לא יכול בכלל להגיע אליהם. הוא בישל גול שפירמינו אולי יכול לבשל לפני 3 שנים. עצם זה שאנחנו פה בדיון על חלוקת הדקות בין 2 שחקנים עם פער איכות כזה גדול ביניהם זאת העדות הכי ברורה לטעות של קלופ.
בישל שער, אבל גם יכל והיה צריך לנצח לנו את המשחק מ4 הזדמנויות קורצות ולא עשה את זה. זה שאתה מתעלם מזה רק מוכיח את חוסר האובייקטיביות שלך לכן גם ההיעלבות שלך לא ברורה כי כל הדיון התחיל מזה שטענתי שאתה כותב עליו מפוזיציה. כתבתי שהוא כישרון ענק רק כדי לכסות משני הכיוונים. בדיוק. רק אלוהים והמשתמש מקס ארונס מבינים מה אתה רוצה.
פירמינו מגיע ל4 הזדמנויות תוך כמה משחקים? נונייז מחמיץ הזדמנויות שבלעדיו לא נגיע אליהן בכלל. מי שנותן דקות לפירמינו על חשבון נונייז יש לו בעיה רצינית.
כל הדיון אתה מגן על ההחלטה לשלב אותו איטי כשהחלופה היא פחות או יותר רק פרמינו ואתה מדבר איתי על פוזיציה וחוסר אובייקטיביות. כמה מגוחך זה. איך גיל שאל אותך, ל4 מצבים האלה כמה משחקים פרמינו צריך?? את הבישול שלו אתמול פרמינו היה עושה ב2019. אבל תמשיך לדבר איתי על פוזיציות ולא להרגיש את החמאה נוטפת על המצח. להעדיף את פרמינו חצי עונה על נונז שקול לראגנינק שהעדיף את אלאנגה על ראשפורד. מגוחך. כמה שראשפורד היה רע, כמה שהבטחון שלו היה ברצפה. מסוג ההחלטות שלוקחות אותך קילומטרים מהטופ 4 ומשאירות אותך עם התירוצים אחר כך. אז לסיכום, נאחל לך עוד הרבה מחזורים שפרמינו העגלה יפתח בחוד ובמחצית נשלוף את הסטטיסטיקות שהוא השחקן היחיד במגרש שלא נגע בכדור ואתה כרגיל תתעלם מהפיל שבחדר ותקפוץ בהחמצה הראשונה של נונז(שבטח גם יבקיע באותו משחק). רואים לך.