גביע המדינה - סנסציה! בניי ריינה מנצחת את האלופה בבלומפילד ומדיחה את הצהובים מהגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/12/24.

1. Butragueño מנהלים

מה הבעיה עם דהן במשחק הערב? אולי כדאי שיתחיל להיכנס לנבדלים כדי שתזכור מה יש לך ביד.

2. alexshw Member

אל תיקח לחם של אנשים אחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/24
  3. Butragueño מנהלים

מה קשה לשפיגלר להבין שדהן זה זה עם הנעליים הכתומות

4. oranfu Member

כבד מדי, מגיב לאט מדי לכדורים שמקבל.

זה שדוד נגר טמבל לא קשור. הוא עדיף על דהן.
    אחד לא צריך להיות יותר ממחליף במועדון, השני, עם כל הכבוד, לא מספיק טוב.

5. Sturridge Member

פחח נגמר רק 6, מדבר על חוסר מודעות.

Clock End Stand, חייל שוקולד ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. VAR Member

אולי כדאי ששחקנים שיודעים לשחק כדורגל יעלו בהרכב. גם זו אופציה.

נשגב מבינתי למה הקבוצה הכי טובה בעולם יכולה לעלות עם שחקני אגף בחוד כשהחלוץ שלה נראה כמו מישהו שהוחתם מבית הלוחם אשדוד אבל מכבי חיפה תעלה איתו 90 דקות כאילו היא קבוצה משנות ה70.

7. Butragueño מנהלים

סיים את המשחק עם צמד ונתן כדורים יפים עם משחק גב. אני לא מבין את הטענות. למה לא עלינו עם חג'ג' או חלאיילי בעמדת החלוץ?

8. VAR Member

במשחק כזה גם אתה יכול לעלות חלוץ וגם להבקיע, לא חושב שנרגיש בהבדל. אני מסכים עם אורן שהוא נראה חלוץ כבד ואיטי מחשבה ואלה אלמנטים שיהיה קשה להשתפר בהם.

בליגה אני בהחלט הייתי רוצה לראות יותר חשיבה מחוץ לקופסה. לא חייב חג׳ג׳ או חלאיילי. סבע שחקן עם תכונות של חלוץ, רפאלוב שיחק כחלוץ בבלגיה. בכר אפילו הזכיר את סברינה אחרי השער היפה שלו מול ק"ש. ומצידי שייתן גם לנהואל להיות חלוץ אם הוא כל כך רוצה להכניס אותו לעניינים.

קודם תעלה עם 11 שחקני כדורגל אחר כך תחשוב איפה ממקסמים כל אחד מהם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Butragueño מנהלים

אם המשפט הראשון שלך היה נכון, ככל הנראה היינו רואים יותר גולים מיותר שחקנים בדשא. בסוף צריך לבחון אותו לפי המעורבות שלו.
    2 שערים כשאחד מהם נבע מהשתחררות וכיבוש ב1:1 מול שוער. ראיתי חלוץ אחר שלנו שלא מצליח לעשות את זה גם מול שוער אזרבג'ני חלש מאוד.
    הוא לא מאוד מהיר, אבל זה גם לא הטיקט שלו. הוא יודע לשחק עם הגב לשער, יודע להשתחרר מלחץ ועובדה ששם לא מעט שחקנים בעמדת הבקעה.

לגבי סבע אני גם חושב שהוא יכול ואולי אפילו צריך לשחק חלוץ, לפחות מספיק משחקים כדי שדין דוד לא יצטרך לשחק 90 דק' פעם אחר פעם.
    הבעיה היא שאין לנו מחליף לעמדה שלו בקישור בד ימין. נהואל הוכיח שהוא יכול לשחק רק כ10, ושם יש גם את רפאלוב (יחזור העונה לכר הדשא או ישר יחליף את אלברמן?). מצד שמאל יש לנו עומס חריג עם חלאיילי, חזיזה וחג'ג' (אולי זה קטע עם האות הראשונה של השם). עד שראינו אחד כזה שיכול להחליף אותו, איזה אשקלוני פירק לו את הקרסול.

10. alexshw Member

עידן שריקי משחק נגד מכבי חיפה במשך 20 שנה יחד עם המשחק אתמול. ההופעה הראשונה באפריל 2004.
    עדיין ניסים כהן שובר אותו. שיחק נגד מכבי חיפה בין 1975 ל - 1999. גם בגיל, היה בן 44 ב - 1999 מול 43 של שריקי.

11. VAR Member

אחי, זה שהוא חלוץ טוב לרמות האלה, הוא הוכיח כבר בנוער. אשקלון זו לא רמה מעל...

אגב בשני השערים שלו הוא לא הצליח לייצר בעיטה נקייה. היה בעמדה טובה מאוד מול הגנה עייפה אז הדרדלה נכנס בכל זאת. לא למדנו עליו שום דבר מהמשחק אתמול שלא ראינו במשחק מול ריינה (ומול ריינה ראינו ממנו כלום בריבוע).

מתי סבע שיחק בכנף ימין? הוא משחק או כחלוץ שני ב3-5-2 או כ10 ב4-2-3-1. כשסברינה לא משחק בימין בכר לרוב מאלתר עם סייף או חזיזה או חלאיילי או אלימלך (ולרוב הוא עולה 3-5-2 גם ככה).

גם חזיזה וגם חג׳ג׳ שיחקו לא מעט בכנף ימין ובכל מקרה יותר משחקים מסבע בעמדה הזאת. אפשר בשקט לעלות איתו בחוד, אין שום סיבה בעולם שדוד ישחק 90 דקות כל משחק.

דמיין את סלוט משחק עם נונייז 90 דקות כל משחק "כי אין חלוץ אחר". תפקיד המאמן למצוא פתרונות לבעיות.

oranfu ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  12. Butragueño מנהלים

אם אי אפשר ללמוד על עומר דהן משהו מהמשחק אתמול, אז זה נכון לשני הצדדים. על המשחק נגד ריינה דברנו שנינו, אי אפשר לצפות ממשחק ראשון של חלוץ במערך שעדין לא היה מתואם לעשות ניסים ונפלאות. (אגב, כמה כלום בריבועים ראינו מדין דוד? יש משחקים שהוא משחק 90 דק' ולא נוגע אפילו פעם אחת בכדור, או נוגע פעם אחת כשהוא למעשה מחטיא פנדל)

אני דברתי על מערך בו אנחנו משחקים עם חלוץ אחד, בשילוב עם רפאלוב, ובמקרים האלה סבע משחק בימין.
    כשאנחנו עם 3 בלמים, אז לרוב סייף/חזיזה/חג'ג' משחקים כווינבק שמאל/ימין.
    סברינה שיחק, כמה(?), 4 משחקים העונה (במצטבר)? כמו נהואל, אין לי מושג מה העמדה שלו. אתמול שיחק כקיצוני ימני וגם שיחק לא רע. חלאיילי שיחק רק פעם אחת העונה מימין. התפקיד הטבעי, והתפקיד שהוא מקבל במשחקים האחרונים זה קיצוני שמאלי (נראה לי במשחק נגד נתניה הבנו שהוא לא יכול להיות ווינג-בק).

מחג'ג' אני אגב מתרשם. במינימום דקות הוא יוצר מקסימום פעולות טובות. הוא גם נלחם הגנתית. חזיזה הוא לא יותר מעוד דמות במועדון. אין לו (לצערי) שום ערך מוסף העונה (ואני גם לא מצפה משחקן שהושבת לכמעט שנתיים במצטבר בגלל פציעה).

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/24
  13. alexshw Member

לא מבין מה שחטאר רואה בדהן. אלא אם זה לא המצאת סוכן.

14. VAR Member

כשרפאלוב, סבע ודוד עולים בהרכב זה 100% מהפעמים ב3-5-2 כשסבע הוא אחד מה2. אפשר גם לקרוא לזה 3-4-3 עם דאבל 10 אבל בכל מקרה זו לא עמדת הקיצוני הקלאסית כמו זו שסברינה שיחק בה אתמול.

מותר לבכר לא להאמין בדהן ומותר לו לא להחזיק משוראנוב (אם כי הייתי רוצה לדעת ממנו ומדגו מה הסיבה, זה לא מרגיש לי כמו משהו מקצועי), זה לא מצדיק את הקיבעון המחשבתי הזה שלו שחייבים חלוץ 9 בהרכב 90 דקות ויהי מה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/24
  15. Butragueño מנהלים

אני לא חושב שדגו לא החזיק משראנוב כמו שהוא פשוט נפצע לו לעונה שלמה.