דקל לא מתאים למכבי,זה הוכח היום-לא רק שאין לו ניסיון הוא פשוט לא כזה טוב.. אני דווקא כן הייתי רוצה למכור אותו,אנחנו משאילים יותר מדי שחקנים,צריך להשאיר רק את הטובים ביותר. בקשר למשחק,מגיע לבני סכנין לעוף-שיחקנו גרוע ובכלל השנה הם חלשים. רמת גן שיחקו סביר ומגיע להם,אולי נזכה לראות עוד קבוצה מרמת גן מניפה את הגביע או לפחות מגיעה לאיצטדיון רמת גן לפיינל פור... בני יהודה כבר מובילה 2-0 משער של בלדוט,ממשיכים להראות כדורגל נהדר ובהחלט מגיע להם להיות ב8 הגדולות.
הכח ר"ג מדיחה את בני סכנין. כמה אירוני שאורי מלמיליאן מגיע עם כזאת קבוצה אומללה לרבע גמר גביע המדינה דווקא בשבוע שבו אלי אוחנה מוחתם בבית"ר לעונה נוספת. ויוה אוחנה!
גם אני לא מחזיק מדקל קינן בלם ברמה,מסתבר שלא כל שחקן שיוצא ממחלקת הנוער של חיפה הוא כוכב לעתיד. אבל עם עבודה קשה הוא מסוגל להשתפר. קחו לדוגמא את תחילת הקריירה של טל בן חיים במכבי ת"א-המון טעויות,חוסר יציבות,אבל עם עבודה קשה הוא שיפר את משחקו וקיבל חוזה באנגליה. לפני זה אף אחד לא דיבר עליו כשחקן שמסוגל לצאת לאירופה.
כפי שדורון אמר, עוד מוקדם מדי לחרוץ קריירה של בלם בכזה גיל צעיר, מאיפה שהוא נמצא היום דקל יכול להתפתח לכל מיני כיוונים, ואני מאמין שעם מבנה גוף כמו שלו ועוד קצת נסיון הוא אולי יתאים להרכב של מכבי חיפה בעתיד. אבל נכון לעכשיו, הוא באמת לא מספיק טוב, וגל אני יכול לומר לך בבטחון שזו לא הפעם הראשונה שהם סופגים בגללו העונה. הטעות שלו שהכי זכורה לי היא דווקא במשחק שלנו נגדם, אותו משחק עם שער הנצחון המגעיל של ברדה בתוספת הזמן, בו הוא גרם לפנדל תוך כדי גלישה פראית ולא נחוצה על קטן (לא משנה שאת הפנדל עידן טל החמיץ ברשלנות). מי שנראה קצת יותר טוב מקינן ולא הייתי מתנגד לראות בחיפה הוא הפרטנר שלו בנבחרת האולימפית חיימוביץ', אבל זה כבר באמת שייך לדיון אחר...
בני יהודה עם 3-0 על רעננה ברבע הגמר, מכבי פ"ת מדיחה את הפועל ת"א (1-0, כפיר אודי), והרצליה מדיחה את צפרירים חולון לאחר 3-0 בהארכה.
רק מוכיח לך עד כמה אוחנה הוא כישלון. עם תקציב שהוא פי 10 מהתקציב של הכח הוא שנתיים לא עובר את השמינית גמר ,השנה לא ניצח בכלל את סכנין והכח עם הקבוצה הזאת ניצחה אותם ,הכח תיהיה ברבע הגמר ובית"ר לא. יחי מלמיליאן . תפסיק להיות עיוור . איזה כיף ,גם הכח ניצחה וגם הפועל הודחה,ממש כיף . אני ממש במתח לקראת הדרבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אני לא רוצה שמכבי חיפה תזכה בדאבל,ממש לא ,כי אז זה יהפוך להיות כמו בכדורסל ,גם הגביע ינתן לאלופה. אני בעד הסינדרלות. הרצליה ניצחה ככל הניראה 0-3 את חולון (והלוואי שהכח תפגוש את הרצליה/אשקלון ברבע הגמר)
הרצליה ,הכח,מכבי פתח תקווה אשקלון תארו לכם הרצליה הכח ומכבי פ"ת בחצי גמר יצטרכו להעביר אותו לראשון לציון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
הארכה מצוינת של הרצליה מתפוצצות. 3-0 גדול. צפרירים האלה כאלה חלשים אלוהים ישמור! משחק מצוין של יניב לוזון!!!! אני לא אכפת לי כבר איזה קבוצה נקבל יאלללה מכבי!!!!!!!!!!
אודי סגר חשבון עם הפועל תל אביב!!! אחרי שכפיר אודי ניזרק מהמועדון הקודם שלו (הפועל ת"א) בשנה שעברה, כבש כפיר אודי את השער למכבי פ"ת בדקה ה-74 בניצחון 0:1 על הפועל ת"א והעלה את מכבי פ"ת לרבע הגמר. לכתבה המלאה ליחצו כאן!!!