דעתי על הסנסציה בקריית אליעזר : קודם כל הפועל חיפה הובילה 3 פעמים במשחק ,הגיע לה פנדל שלא נשרק . הפועל חיפה ניצחה בגלל הזילזול של מכבי חיפה. הפועל חיפה זאת קבוצה מאד נחמדה,סימפטית ,מבחינתי ,הייתי מעדיף שהם ישארו ושסכנין ירדו . חבל שבגלל הניהול שלהם הם ירדו ,מילה טובה מגיעה להפועל חיפה אחרי שהקבוצה כבר כמעט באופן סופי ירדה ליגה,היא העיפה את האלופה במשחק גביע משובח. מחמאות לניר לוין ולשטראוס שהם הגיבורים הטרגיים של העונה הזאת אצל הפועל חיפה היום יצאו ווינרים. הקבוצות שעלו בינתיים : אשקלון,הכח,מכבי פתח תקווה,בני יהודה,הרצליה,הפועל חיפה , מכבי תל אביב/אשדוד ,הפועל פתח תקווה/נתניה. יהיה מעניין.
כמו שזה נראה כרגע הכדורגל הישראלי יאלץ להסתפק בעוד נציגה חלשה בגביע האופ"א בעונה הבאה,אלא אם מכבי ת"א תתעורר באשדוד. עריכה- אולי כי מכבי שמעו אותי,אולי כי הקבוצה משחקת נורמלי,אבל אדוארדו מרקש מחזיר למכבי את היתרון,2-1. כוס אמק,2-2,משה אוחיון.
תזכרו אותי... אחרי שפעם ראשונה קבוצה מהליגה השנייה לקחה את הגביע (ר"ג), פעם ראשונה קבוצה ערבייה לקחה את הגביע (סכנין) השנה זה התור של אשקלון מהארצית...
טוב, נקצר תגובה ארוכה מאוד שכתבתי ובדיוק שלחתי כשהייתה את התקלה- איך אין דאבל השנה? איך אין טרבל בכלל? אם לא השנה, מתי תהיה עוד עליונות כזו של קבוצה על הליגה?! אין גביע מ-98 נגד הפועל י-ם (הייתי בגמר הזה) ואין דאבל מימי עטר ברקו ובנין ב- 91! איזו עליבות, איזו הגנה גרועה! פשוט ביזיון. ומתי לאחרונה ניצחנו בפנדלים?! (אני זוכר ניצחון על הפועל פ"ת בימי קנדאורוב, נדמה לי שזה היה ב-98). אני מבואס ביותר מכל העונה הזו, רצוי מאוד שיהיה צ'מפיונס בעונה הקרובה, אחרת האוהדים פשוט יאבדו עניין. ועוד תהייה- איך יכול להיות שבליגה ב-30 משחקים בערך קיבלנו 10 גולים, ובגביע הטוטו אנחנו מקבלים חמישיות ובגביע שלישיה מהתקפת המחץ של הפועל חיפה עם אותה הגנה בדיוק?! לסיום, הגביע העונה יגיע לעיר פ"ת, אבל אני לא בטוח למי משם.
הרבה הרבה סינדרלות הגיעו לשלב הזה... כרגע הקבוצות הטובות ביותר בליגת העל.. בכושרן הנוכחי (בעניי) לפי סדר: מכבי חיפה מכבי פ"ת נצרת עלית בית"ר ירושלים הפועל פ"ת.. זה בערך הסדר כרגע בעני.. מלבד 2 הפ"ת העולות הם לא מהחזקות ביותר בליגה.. מה שאומר שיש הזדמנות טובה לקבוצה עם הגרלה נוחה להגיע מאוד רחוקה השנה.. אנחנו עד עכשיו בגיע עומדים טוב מאוד אחרי ה6-0.. אז נכון היריבות לא היו חזקות מידי אפילו בכל המיקרים חלשות מאיתנו אבלן עדין רבע גמר זה רבע גבר.. וכדי לתת 4 גולים ב19 דקות צריך לדעת לשחק אחרת גם מול קונוסים זה קשה.. אז עכשיו אני מקווה להכח רמת גן או הרצליה בשלב הבא.. ואז להגיע לר"ג..
לא יודע אם זאת היתה הפעם האחרונה, אבל אני זוכר ניצחון בפנדלים על הפועל חיפה בדיוק בגביע בעונת 99/00 - כשדודו אוואט הוא זה שבועט החוצה את הפנדל האחרון של הפועל חיפה. זה היה המשחק שבו בניון סירב להתחלף עם רפי כהן, מה שחשף את פיצול האישיות של אלי כהן.
ההדחה של מכבי חיפה היא עדות נוספת לכך שהקבוצה לא תהיה כמו מכבי ת"א כדורסל,לפחות מבחינה מקצועית(וגם כל עוד רוני לוי הוא המאמן). מכבי ת"א כדורסל מגיעה ברמת מוכנות גבוהה למרבית המשחקים בעונה,גם לזניחים שבהם. נכון שיש נפילות מידי פעם,אבל הצוות המקצועי של מכבי לא נותן למערכת להרגיש ירידת מתח כלשהיא,אם ישנה כזו אז היא לא תורגש לאורך זמן.
קודם כל התקציב של אימפרית הרשע מיד אליהו הוא פי חמש מהשנייה הפועל י"ם אז אין בכלל מה להשוות לפער של מכבי חיפה משאר הליגה מבחינת התקציב. למשחק עצמו, קבוצה שסופגת שני שערים מהפועל חיפה ב15 הדקות הראשונות באה לא מוכנה למשחק והאשמה נופלת כולה ככולה על המאמן. הוא האשם הבלעדי, אומנם לא היחיד אבל בהחלט הבכיר..אני לא יודע מה עוד שחר צריך בשביל להעיף את המאמן הזה.. מעבר לזה כואב הלב על עוד עונה שבה אנחנו עפים מהגביע בפנדלים אבל זה מה שיפה במשחק הזה וכל הכבוד לסרדינים על הניצחון.
אולי דווקא היום בני השרון ינצחו וימשיכו את שבוע הסינדרלות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בהצלחה ללבנים מהשרון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
הבלעדי אבל לא היחיד? זה לא כל כך מסתדר. כל השוואה בין מכבי ת"א בכדורסל למכבי חיפה לא במקום. כדורגל זה לא כדורסל. בכדורסל, הקבוצה הטובה יותר כמעט תמיד תנצח. בכדורגל אפשר להיות הרבה יותר טובים (לא שזה מה שהיה כאן בהכרח) ולהפסיד.