גביע המדינה 04\05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/10/04.

1. Makaay#10 Member

עכשיו כל קבוצה מפחידה אותי, עד שהגביע יהיה בידה של מכביתה.
    ואז אני אהיה רגוע, למרות שאני אישית לא רואה את זה כמחפה על העונה העלובה בלשון המעטה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

גביע לא יחפה על העונה העלובה שלנו. העונה הזאת אפילו יותר גרועה מהעונות האחרונות של גרנט אצלנו (מבחינת מיקום בטבלה: 6 אצל גרנט, 8 אצל קלינגר).

3. shmulikwe Member

ועוד עם גרנט הייתה ליגה יותר גדולה..
    בכל מקרה אין להשוות בין הרמות של שני המשחקים- המשחק הראשון היה עלוב מאוד ולא רק מבחינת הקצב אלא גם דיוק ופעולות יחידות וקבוצתיות של השחקנים והקבוצות. היחידים שהרשימו אותי זה צ'קאנה שבאמת יש לו משהו והמגן השמאלי של אשקלון (מאיר בונפיר? או משו כזה..) כמה קילומטרז' הוא עשה, הגן על הכדור ועשה התקפות מצויינות.
    את המשחק השני ראיתי עד המחצית ומידי פעם זפזפתי אליו, אם הבעיטה של אמבמבה הייתה נכנסת זה היה בול כמו הגול של ביטון (או לירן כהן..) מול חיפה! בכל מקרה, אולי פ"ת שלטה אבל היו לה בקושי מצבים ונצחנו מהגול הכי עלוב שראתי בכדורגל. טוב נו, אוליפחות מהגול של אוואט מול בית"ר

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/05
  4. burning soil Member

יצא לי לראות את עשר הדקות האחרונות של ההארכה(חזרות לטקס יום השואה..),איזה
    שער עצמי מצחיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx על שאר המשחק אני לא אגיב כי לא צפיתי בכולו. בכל מקרה משמח
    לעלות לגמר ואם לא יהיה גביע העלייה לא שווה. מקווה להיות בגמר !

5. יוגב אסולין Guest

אוווי אוווי אווי.. עד עכשיו תמיד ראיתי נבחרות וקבוצות מפסידות בפנדל. תמיד אמרתי זה מבאס ולא כיף.. והיום למדתי על בשרי עד כמה זה אכזרי וגם כואב. לא חושב שהגענו לנו יותר מידי לנצח אבל בטח שגם להרצליה לא היה מגיע ואם בכל זאת צריכה להיות קבוצה בשלב הבאה אז לננו היה יותר מגיע. אבל אין מה לעשות "מגיע" זה לא מושג בכדורגל אלא "להשקיע" אם היינו יודעים לבעוט את הפנדלים כמו שצריך אולי היה ניראה אחרת. אבל אני האחרון שיבוא ויתלונן על הקבוצה שלי שנתנה שנה חלומית הרבה גאווה והמון שימחה. לי ולכל העיר. אז אני למרות כל העצב יברך את הרצליה על העלייה לשלב הבא. ויגיד תודה ענקית ענקית לכל השחקנים שלנו על שנה גדולה שאותה אני לא אשכח במהרה מבטיח.

6. Makaay#10 Member

זה רק אני או שאמבמבה אפס בלהשתלט על כדורים ארוכים?,או שהוא אפס בכלליות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    פשוט שיגע אותי שכל נגיע שלו בכדור והופס! הכדור כבר לא אצלו אלא אצל מכבי השניה.
    המהלך שהכי התרשמתי ממנו היה המסובבת למשקוף

7. הרצליה Member

יוגב!
    קודם כל תודה רבה.
    נכון ששתי הקבוצות לא הציגו יכולת גבוהה במיוחד.
    אבל לפי מה קבעת שהגיע לכם יותר ההחמצה מול שוער?
    גם לנו הייתה החמצה כזאת ואפילו ממצב יותר טוב.

היה משחק שקול מאוד ולאף קבוצה לה היה מגיע יותר.

בכל זאת אני מקווה שתהיה לכם עונה מוצלחת גם בעונה הבאה-
    רק אל תנקמו בנו אה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    ותגיד אתה היית באיצטדיון כמה אוהדים הבאנו 500? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני יכול לציין 4 שחקנים במכבי ששיחקו ברמה הרצויה:
    אדוארדו מארקש - עשה עבודה נפלאה במרכז ביחד עם ברונו רייס (הייס, איך שבא לכם), עד שהאחרון יצא.
    ברונו רייס/הייס - שחקן שהחזקתי ממנו בעונת האליפות, בשתי העונות האחרונות הוא נחלש בצורה נוראית, אבל היום הוא הראה מה הוא שווה ביחד עם מארקש.
    לירן כהן - האגף השמאלי של מכבי במשחק, עם פריצות, מסירות וכל מה שצריך קיצוני לעשות. ברגע שמסיקה נכנס, לירן נעלם לגמרי.
    פרוחה - כן... גם כשהוא נכנס כמחליף הוא שינה את המשחק של מכבי. הקבוצה התחילה להראות את היכולת מהמחצית הראשונה (אם החצי מספרת שלו הייתה נכנסת, לא היינו צריכים את הגול העצמי), שותף מלא בניצחון הדחוק הזה.

היה צריך להיות אדום לטועמה!

9. יוגב אסולין Guest

לפי מה קבעתי שלנו מגיע לעלות? אמממ קודם כל לפי קהל ולפי אווירה של מסביב זה דבר אחד..
    דבר שני גם על המגרש עצמו אחרי חציש עה ראשונה שהיינו בשוק אני חושב שדי שלטנו במשחק ויצרנו הרבה מצבים כמעט לכל כדור הגענו ראשונים גם עם לא עשינו עם זה הרבה. אמרתי משחק חלש עם יתרון קטן לנו בעיקר במה שמחו למגרש..

בקשר לכמה קהל. תאמת זה היה מאוד מבלבל ומצד שני יפה השילוב של הקהלים עם הצבעים של מכבי ת"א איתכם ב11-16 ושלנו ושל פ"ת ב1-2.. יצא נחמד..

בכל מיקרה בהתחלה באמת היה ניראה כאילו הייתם איזה 200 אוהדים. שהיה גול הקהל של מכבי קפץ יחד איתכם וזה היה ניראה כמו 4000... אחרי זה אני עליתי למעלה ראיתי את ההפרדה הבאתם משהו כמו 1000-1500 עד כמה שראיתי בהנחה שכל האוהד'ים שלכם היו רק ב13...

ואנחנו הבאנו משהו כמו 7000 בסופו של דבר.... ואיזה קשה לעודד בר"ג.. יוווו כמה קשה!

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש יש יש שאבי לוזון ייחנק מהמילים שלו, כי פ"ת שלו לעולם לא תהיה רבע ממכבי ת"א, יש יש יש איזה יום מושלם של כדורגל

11. יוגב אסולין Guest

נתייחס מעט למשחק השני.. למרות שאני יצאתי כבר בערך במחצית שלו קצת לפני וראיתי אחרי זה תקציר. מתחילת העונה לא היה ספק שלמכבי ת"א יש קבוצה טובה מבחינת שחקנים אבל עיסוק בהרבה דברים שהם מעבר לכדורגל גרמו לכך שהמועדון הזה לא יכל להיות יציב ומרוכז לאורך כל העונה ובעצם מה שקיבלנו זה התעלות של הקבוצה במשחקים מסויימים לצד משחק ממש חלשים של הקבוצה הזאת. אני חושב שבגדול הכדורגל הישראלי מרוויח מעצם זה שמכבי בגמר היא יכולה לזכות ולהיות בשנה הבאה בגביע אופ"א וזה עדיף מאשר נציגה מהמקום השישי בליגה שלנו.. שיהיה לה גם ככה קשה להעמיד קבוצה ראויה לליגה שלא לדבר על אירופה.

אבל אסו רלמכבי לשוח שבשנים האחרונות הקבוצות הקטנות הם אלו שעשו את ההפתעות הם יצטרכו ללמוד את הרצליה טוב שהרצליה לא תעשה להם מה שהם עשו להפועל פ"ץ. צריך ליזכור שמכבי עברה דרך קשה של משחקים נגד קבוצות מליגת על אבל דווקא פה זה יהיה האתגר האמיתי שלהם. נגד קבוצה חלשה אלמונית אבל עם המון רצון מוטיבציה ודחיפה גדולה... מכבי ביום טוב לא צפויה ליתקל בקשיים.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגש, ניחשתי את הגמר.

ותאמין לי יוגב מי כמונו יודע על הפסדים מול קטנות...הפעם אני מקווה שהגביע יחזור לחלק הנכון של ת"א : )

בסופו של דבר הקהל של מכבי לא איכזב עם משהו בין 7 ל-10 אלף...כל 11 היה כמעט מלא, שזה לבד משהו כמו 7 אלף (שער 11 מלא זה 8), והיה בשער 3 שרובו היה שלנו ועוד טיפה ב-4 כך שיצא שהבאנו 9 ככה אולי טיפה יותר...

לגמר אני מאמין שנביא לפחות 20 אלף.

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכזבה מחצאי הגמר היום. תמיד כואב לראות קהל רב מתאכזב בפנדלים, אבל המשחק היה ברמת ליגה לאומית ואת הפנדלים הכחולים בעטו גרוע. לגבי המשחק השני האכזבה היא שלמרות עונה עלובה בצורה שמעולם לא ראיתי, מכבי ת"א תהיה באירופה גם בשנה הבאה.

שמעתם את תקרית לוזון-דריקס? חבל שלא עושים כלום למשפחה השכונתית הזו! העיקר הם בקרוב ינהלו לנו את הכדורגל.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל תאמר מה שתאמר אבל למכבי ת"א הגיע לנצח היום את המשחק, והיא שיחקה טוב היום. אני לא מבין איך במחצית השניה הסיפור לא נסגר ב-90 דקות, כי להוציא את השער של פ"ת הם כמעט לא הגיע לנו לשער בעוד שאצלנו לירן כהן ממצב קורץ החטיא, מושיקו מישאלוף לבד עם הזדמנות בנגיחה העיף לשמיים, אמבמבה החמיץ, ומסיקה מהאוויר הכדור שלו שרק ליד המשקוף, שלא נדבר על הארכה שלמכבי היו חוץ מהגול שני הזדמנויות טובות של מסיקה ופרוחננקובס, ופה אני לא מזכיר ת המחצית הראשונה עם המשקוף של אמבמבה ועוד מצב שהיה לו. בניגוד למשחקים בליגה, בגביע מכבי באמת היראתה יכולת טובה, ואני חושב שהיא עשתה את הדרך הכי קשה לגמר, ואני מקווה שהיא לא תקל ראש בהרצליה, כי אם היא תקל היא תפסיד, אם לא היא תזכה.

עכשיו צריך להתכונן בשקט למשחק בשבת באשדוד ולנסות לחזור ממנו עם משהו.

15. שגיא Guest

תגידו, לא נמאס ללירן שטראובר?

אני פשוט לא מסוגל לראות את הבנאדם הזה. כל כדור גובה שקופצים יחד איתו (ונכון, זה ברחבת החמש ואסור לגעת בו), הוא ישר תופס את הכדור ולמרות שהעבירה נשקרת הפוזות פשוט נוזלות ממנו. מה הקטע? שרקו לך עבירה? מה אתה צריך לנגוח תוך כדי שכיבה באיזה שחקן מכבי פתח תקווה שאני אפילו לא זוכר מי זה היה...

לא יודע איך, אבל מכבי מצליחה לצאת עם תואר מהעונה הבזיונית הזאת. לא מתעסק פה באם היה מגיע או לא, כנראה שפתח תקווה הוציאו את הכל במשחק בין שתי הקבוצות בסוף השבוע ולא נשאר להם כלום לאתמול. ערב מאוד ארוך של גביע המדינה היה אתמול. רק חבל שרמת גן, בגמר, יהיה ריק....