גמר גביע המדינה: מכבי ת"א - מכבי הרצליה (רביעי, 19:00, אצטדיון רמת גן): מכבי ת"א מגיעה לגמר כפייבוריטית ברורה, ועל מנת להציל את עצמה מעונה גרועה בליגה (מקום 8) וביזיונית עבור האוהדים (שכבר שכחו מליגת האלופות), היא חייבת ניצחון על מכבי הרצליה, ניצחון שיביא גביע מספר 16 למועדון. גביע ראשון מאז צמד הגביעים הרצופים של ניר לוין ב- 2001, 2002. הרצליה, מבחינתה, רוצה להמשיך את מסורת הזוכות המפתיעות של השנתיים האחרונות, ולעשות סנסציה ענקית בעצם זכייתה בגביע בפעם הראשונה. פרדי דוד יודע שעצם ההעפלה לגמר של קבוצתו, הממוקמת שביעית בלאומית, היא הפתעה גדולה, אבל בסופו של דבר קבוצתו נמצאת 90 דקות מהגביע והיא לא מסתפקת בסגנות. סיפור מעניין בקבוצה הוא של רמי אבו לאבן ושחר כדורי. האחרון הניף גביע על חשבון הראשון לפני שנתיים במדי הפועל ר"ג והפועל ב"ש. http://www.sport5.co.il/_uploads/imagesgallery/2847caduri.Xxx יעשה זאת שוב? כדורי. שתי הקבוצות מגיעות למשחק הגמר לאחר ניצחון ליגה שהבטיח את הישארותן בליגה (כל אחת והליגה שלה). מכבי ת"א ניצחה 0-2 את נצרת עילית (סטרול ולירן כהן), מכבי הרצליה גברה בביתה 0-1 על מכבי נתניה (איסוקו). הדרך לגמר- מכבי ת"א: סיבוב ח': מכבי ת"א 3 - 1 הפועל ב"ש. למכבי ת"א: ארז מסיקה, לירן כהן, ערן לוי. שמינית גמר: מ.ס. אשדוד 2 - 3 מכבי ת"א. למכבי ת"א: אמיל אמבמבה (צמד), אדוארדו מרקש. רבע גמר: הפועל חיפה 1 - 2 מכבי ת"א. למכבי ת"א: אמיל אמבמבה, אנדראס פרוחננקובס. חצי גמר: מכבי ת"א 2 (1) - (1) 1 מכבי פ"ת. למכבי ת"א: אדוארדו מרקש, שי בנאי (עצמי). מכבי הרצליה: סיבוב ח': הפועל עכו 1 - 1 מכבי הרצליה. הרצליה ניצחה בדו קרב פנדלים. למכבי הרצליה: אליאסו איסוקו. שמינית גמר: מכבי הרצליה 3 (0) - (0) 0 צפרירים חולון. למכבי הרצליה: יניב לוזון, אופיר חלוואני, יהודה גינשווילי. רבע גמר: הפועל פ"ת 2 (2) - (2) 3 מכבי הרצליה. למכבי הרצליה: דייהו דייויס, עבד טיטי, אליאסו איסוקו. חצי גמר: מכבי הרצליה 0 - 0 הפועל אשקלון. מכבי הרצליה ניצחה בדו קרב פנדלים. כדאי לשים לב בהרצליה: הקבוצה לא ניצחה עדיין בגביע ב-90 דקות. האם גם מכבי ת"א תגרר להארכה? אליאסו איסוקו, כוכב הקבוצה, כבר הכניע את רפי כהן מחצי מגרש. מה הוא מתכנן לשטראובר? כדאי לשים לב במכבי ת"א: אמיל אמבמבה לא ממש פוגע בליגה. בגביע הוא דווקא מחזיק מאזן נאה. זה האס של קלינגר? מכבי ת"א שיחקה עד כה רק נגד יריבות מליגת העל. האם היא תופתע דווקא מקבוצה מהלאומית? קהל: כ- 25,000 צופים צפויים באצטדיון רמת גן. כ-4000 הרצליאנים, כ-20,000 אוהדי מכבי ת"א, ומוזמנים. http://images.one.co.il/images/d/gg53450.Xxx והכל בשביל זה.
בהצלחה למכבי הרצליהמחזיק לכם אצבעות יש לי 2 שאלות ''להרצליה'': מי הקפטן של הקבוצה? ומאיר סוויסה עדין משחק בקבוצה?
תודה רבה על המידע אחי. בקשר לשאלה שניה וואלה נזכרתי בו היום היה פעם שחקן די טוב בהכח רמת גן ומשהו עבר להרצליה לא שמעתי עליו... או שהוא בספסל או שהוא עבר לקבוצה אחרת נחכה לתשובה מהרצליה
ברור. הוא שיחק רק 10 דקות בגלל העונה הזאת כי הוא שיימן רצה קיצוץ בחוזה הוא לא הסכים והוא השעה אותו. בסוף הוא חתם ובדיוק במשחק שהוא חזר הוא נפצע נגד צפרירים. יש לו מקום בהרכב לדעתי לצד עבד טיטי. כי מאור ג'אנח ועידן רובין לא פוגעים כל העונה.
הרצליה אתה לא במגרש ? הלו בגמר ב90 הייתי ב10 בבוקר במגרש יחד עם עוד 30 אוהדים. תיסע כבר לפני שהמתנחלים יסגרו לך את צומת גלילות ופעם הבאה כבר לא תהיה...אני מפרגן לכם כל הכבוד תבלו יפה לפני ותפסידו אחרי.
אתה צודק כי בהכח ואולה איזה שחקן הוא היה באמת אחד הטובים שם ותמיד ידעתי שיש לו פוטנציאל גדול אבל לא מממש את זה ומהירות חבל על הזמן שחקן לגיטימי בליגת לאומית מתאים כמו כפפה ליד! בכל מקרה שיחזור בשלום למגרשים ויקרע רשתות
בהתחלה הימרתי על 0-3 למכבי תל אביב. זה כבר לא יקרה היום. אם הרצליה תזכה בגביע זאת תיהיה סנסציה יותר גדולה הזכיה של רמת גן וסכנין,כי אם כל הכבוד הם היו נגד קבוצות ללא עבר מפואר כמו מכבי תל אביב. זאת תיהיה סנסציה אדירה . אבל בהתחשב ברמה של מכבי השנה.... הנה כבר 1-1 .
הרצליה הולכת להפסיד, אם לא יקרה משהו יוצא דופן. מכבי פשוט יושבת עליה ואי אפשר להמשיך ככה בבונקר. הגול שלה היה מקרי ולמרות שאני בעדה בגמר הזה קשה לי להאמין שהיא לא מפסידה. קבוצת התקפה גרועה כמוו מכבי ת"א מצליחה לעשות מה שבא לה בהגנה של הרצליה...הגול באויר. בכל מקרה אני בעד הרצליה , מכבי תישרפי.