גביע המדינה 04\05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/10/04.

1. Zizou10 Member

ערכתי.
    זה מה שקורה שלא ישנים מספיק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. Makaay#10 Member

חח צחוקים איתך.

אני לא השווצתי בשום דבר ,פשוט שמחתי, ואני רוצה לראות מי יבוא ויגיד לי שאני צריך להיות עצוב כשהקבוצה שלי זוכה בגביע. אני אישית לא הלכתי לגמר גביע בגלל בעיה אישית אז שב בשקט כבר,
    והגועל שיש בי אם בכלל , מופיע בך פי 2, איך אתה בכלל מעז לדבר על חלוצים והגנה, סתכל על הפועל של פשוט קבוצה מגעילה שמנצחת בגלל שופטים כל העונה. אוקיי, אני כבר הודתי אם אני מצדיע להפועל במשהו זה על השופטים שהיא קנתה, פשוט תותחים.
    רוצה לדעת על מה בדיוק אני שמח אידיוט?, על גביע ועל אירופה, על זה אני שמח , לעומתך, רוצה שאני יגיד לך למה אתה שמח? , כי הפועל שלך לא יורדת ליגה אז שב בשקט , אתה זה שצריך להתבייש.

3. תמיד דל-פיירו Member

קודם כל:
    נדב מיכאלי-אני שמח שהייתה לך הרגשה שמאור ג'נאח יחטיא,אבל הוא כבש...
    רובין זה מי שהחטיא,פשוט בעיטה עלובה...

אני חייב להגיד שאתה פשוט נשמע עלוב אפו,שמע הם זכו בגביע,שיחקו גרוע מול קבוצה קטנה,נכון,הם גם מודים.. כל מה שאמרתנכון והם גם מודים...

אבל מה לעזעזל אתה מדבר??
    אתה מרוצה שהיו לכם שני משחקים טובים ברציפות??

חח גם לא,הפסדתם להפועל חיפה,אז מה אתה מתלהב??

להם יש גביע,בזכות..
    כי שחכת כבר אתץ מי הם עברו לפני זה,את מכבי פתח תיקווה ממרומי הליגה,אז קצת כבוד אנשים...

4. Makaay#10 Member

זה בסדר עדיין לא הגעתי למצב שאני צריך כבוד מאוהדי הבועל, רק שייסתמו ת'פה

5. M_T_A Member

אני לא מאמין שאני צריך לחזור מהמשחק ישר לתוך זיוני שכל של אוהד הבועל מתוסכל.
    מה אתה בוכה שבקושי נשארתם בליגה? שכבר 5 שנים לא לקחתם שום תואר?
    היחיד שצריך להתבייש זה אתה. לכם היתה עונה הרבה יותר עלובה מאיתנו וכבר 5 שנים אתם בלי שום תואר מסכן בזמן שאנחנו לקחנו 4 תארים וניצחנו כמעט את כל הדרבים. ואתה עוד מעיז לתפוס תחת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    אז נכון, שיחקנו גרוע. אבל את מי לעזאזל זה מפתיע?? ככה היינו כל העונה. לא ציפיתי ממכבי להרבה יותר מעבר לזה. מה שטוב שידענו לקחת גביע בעונה העלובה הזאת ולתת הופעה טובה בצ'מפיונס ליג.
    שנה הבאה יהיה יותר טוב.
    לא הגיע... למה להרצליה כן הגיע??? הם לא שיחקו יותר טוב. המשחק הזה היה ברמה גרועה בדיוק כמו הליגה. למה מה כבר ציפית???? מה אתה בוכה לי עכשיו????
    אתה יודע מה כל ההוצאת תסכול שלך על עונה של מאבק הישרדות על הזין שלי כי:
    מכבי לקחה גביע והפועל לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מכבי לקחה 4 תארים ב5 שנים האחרונות וכמה הפועל?... 0!!!!
    מכבי היתה בצ'מפיונס ליג והפועל לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אז שב בשקט ותמשיך לחלום על תארים ומשחקים מול יובה.

6. נדב מיכאלי Member

נכון אני התבלבלתי.אני יתקן ,תודה.

7. Makaay#10 Member

אךךךך בחורים כמו אפו גורמים לי לתהות, מה היה קורה אם היו 2 כאלו בפורום...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/5/05
  8. burning soil Member

אפו מתי הקבוצה שלך היתה בגמר גביע המדינה לאחרונה ?
    המצב שלכם בתחת וככה הבועל נראו כל העונה,אתה לא מודה בזה. אבל אנחנו אוהדי מכבי
    יודעים שמכבי שיחקו חרא כל העונה,אבל בניגוד אליכם אנחנו יצאנו עם תואר+הופעה מכובדת
    בליגת האלופות.

9. Apu Member

מטומטם תקרא את ההודעה שלך עוד פעם ואתה כמה אתה משוויץ על זה שאתה מקום אחד מעלינו, איך אני מעז לדבר על הגנה?! תגיד לי אין לך שום כבוד? הפועל הגנה הכי טובה בליגה אז שב בשקט ולך תספוג 2 מול הרצליה.
    שופטים? בואנה אתה הכי מטומטם בעולם אה? גם אתה מהבכיינים שחושבים שההתאחדות עושים הכל כדי להשאיר אותנו? שנארנו בכבוד, בזכות עצמנו, תודות לשחקן גדול שאתם זרקתם, פשוט הייתי מת מבושה להיות אוהד מכבי.
    ואתה לא מבין על איזה גועל אני מדבר אה? בן אדם (נתתי לך מחמאה) שהקבוצה שלו משחקת כמו ששיחקה, בא לפה ואומר לכולם לשבת בשקט כאילו היא הכי טובה, היחיד פה שצריך לשבת בשקט זה אתה, במקום להתלהב פה על כולם. אתה באמת צריך להתבייש.
    לך, לך תשמח על ה"ניצחון" שלך, אני אחגוג כפול עשר בדרבי הבא.

10. Apu Member

ביחד עם הופעה כזאת בגמר, באמת עדיף לעוף בשמינית,
    אני לא מודה במצב של הפועל?! תגיד אתה בסדר?
    כמה פעמים קראתי לאוגבונה קונוס? כמה פעמים רציתי להביא לשייע מכות על שטויות?
    כל העונה הזאת צרחתי על הקבוצה שלי, אז אל תבוא לפה אחרי שאתה אומר שמכבי יותר טובים אחרי משחק כזה, פשוט אין לך זכות לומר דבר כזה.
    ועל ה"מכובדת" שלך אני לא אדבר בכלל.

11. M_T_A Member

אוי שב בשקט יא פה גדול ומסריח למה מי זה הפועל???? מה עשיתם בזמן האחרון שאתה תופס תחת?????
    איך לך בושה אני לא מבין, קבוצה שאי אפשר לקרוא למה שהיא משחקת כדורגל, שבקושי נשארה בליגה, ששנים לא היתה באירופה, שלא לקחה תואר 5 שנים...
    על מה יש לך להתלהב בדיוק???? אנחנו לקחנו גביע לפני שעה. זה למה אנחנו שמחים. מה אתם עשיתם?
    אתה מדבר על כדורגל מגעיל? אוהד הקבוצה שהמציאה את הבונקר?

לך לך תספוג 4 מבני יהודה

12. Apu Member

למה מי זה הפועל? למה מי זה מכבי? קבוצה שחוטפת 3 מהפועל, מבית"ר, מחיפה, מפ"ת,
    קבוצה שלא כבשה 3 שערים במשחק כבר איזה עשר שנים, קבוצה שרבה עם המאמן שלה,
    קבוצה שהולכת להתפרק עונה הבאה.
    הפועל שנים לא הייתה באירופה, שנים אה? שנים? שנתיים! שב בשקט וזהו.
    אני עוד פה גדול.
    הקבוצה שלי המציאה את הבונקר? יא מטומטם לפני שעה עשיתם בונקר מול הרצליה, על זה אני מדבר.

לך, לך ספוג 3 בדרבי.

13. הרצליה Member

כואב כואב הלב.
    משחק מצוין של הרצליה עבד טיטי יכול היה לסגור את המשחק.
    כדור חופשי של אבו-לאבן לחיבור ששטראובר לקח.

מכבי 3 מצבים מסוכנים 2 שערים.

כואב הלב.
    אני ירשום פה עוד בהמשך.

אוהבים אותך עידן!
    http://images.one.co.il/images/d/gg13156.Xxx

14. תמיד דל-פיירו Member

פנייה לגל,אל תמחוק
    אני אף פעם לא הבנתי בשביל מה למחוק
    ככה זה כדורגל כועסים,צועקים ומקללים-אם אתה מוחק הודעות פה כאילו נכתבו לחינם ואני אישית ממש לא אוהב את זה...

אבל אתה המנהל,ואתה עושה את זה מצויין בכל אופן...

אפו,נראה לי גם אם תרדו ליגה ותפסידו בדרבים יהיה לך מה להגיד-העברת פעם ביקורות על הקבוצה שלך?

אף אחד מאוהדי מכבי פה לא אמרו שהם קבוצה גדולה או שהם נתנו משחק מצויין,הם שמחים על גביע שהם לקחו,אתה לא היית שמח??

אני הייתי שמח אחרי גביע גם אם המשחק היה נמכר והיינו מנצחים בפנדלים את הפועל מרמורק,זאת זכייה אז מה אתה רוצה מהם לעזעזל??

עכשיו באמת חבל על השורות שלכם כי אם תמשיכו לקלל פשוט ימחקו לכם את ההודעות..
    אז תתחילו לדבר על כדורגל במקום הקללות המטופשות...

15. burning soil Member

אתה מדבר כאילו הקבוצה שלך היא איזו אימפריה,כאילו שרצתם בצמרת לאורך כל העונה והצלחתם. מכיוון
    שהקבוצה שלך היתה כל כך מסכנה העונה,אתה רק עושה מעצמך צחוק כשאתה אומר שמכבי עלובה.

אל תשחק אותה,אתה יודע טוב מאוד שהיית רוצה שהבועל יעשו עונה אירופית כמו שמכבי
    עשו העונה. נראה לך שלמישהו בפינלנד הזיז כשהאלופה שלהם העיפה טכנית את מכבי חיפה ?

נכון זה ברור,צא מהסרט.