גביע המדינה 2019/2020 - בפעם השניה בתולדותיה - הפועל ב"ש זוכה בגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏20/12/19.

1. עידן444 Member

מצחיק שבדיוק היום בצהריים הזכרתי אותו :)

ריף מסיקה פספוס גדול.
    בקבוצת הנוער שהוא שיחק היתה רשימה די מרשימה של שחקנים: דניאל לפשיץ, שיר צדק, עשאל בן שבת, אלמוג כהן, שניר גואטה(כבוד הרב יש לומר), אוראל דגני, ודלה ימפולסקי.
    ריף מסיקה היה הכוכב של השנתון הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. DRORIKO Member

האמת? כשכתבתי את ההודעה בהתחלה שמתי תיוג שלך בתור היחיד שמכיר אותו(מבלי שידעתי בכלל שהוא שיחק בנתניה) אבל הורדתי את זה כי תכלס יש פה הרבה פסיכים כמוך :p

3. Telkiyski Member

שיר צדק גדל בנתניה?

4. DRORIKO Member

בית שאן

עריכה:לפי הגוגל עידן צודק. אמנם התחיל בנוער של בית שאן אבל יש לו עונה אחת לפנתיאון בנוער של נתניה(אחרי זה כמובן שעבר לקריית שמונה)

5. עידן444 Member

פעם הייתי הרבה יותר חזק...
    את אלה זוכר טוב כי זו בערך העונה האחרונה(2006/2007) שיצא לי לקפוץ מידי פעם לקופסא לראות את הנוער שלנו מקרוב.
    הכי הרשימו אותי בקבוצה הזו ריף מסיקה ועשאל בן שבת. ודווקא שניהם הלכו לאיבוד...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. South Boy Member

דג'אני בא שתי עונות אחר כך, דווקא עד כמה שזכור לי היה טוב בעונה הזאת, נראה לי היה בנתניה. הלוואי היה בבאר שבע של אז.
    אותה עונה הייתה בעיקר בסימן זרים למקצוע כמו ננאד קיסו מרצ'ין צבאיי לאריה קינגסטון ואחרים.
    האמת שאם לא בית הדין היינו יורדים באותה עונה, אז אולי ריף מסיקה לא כזה דביל. אבל אם היינו יורדים לפחות הוא היה יורד לעיני 12 אלף אוהדים בוסרמיל ולא חמישים בהברפלד:)

7. DRORIKO Member

אתה מדבר על זה שהורידו את מכבי פתח תקווה

8. Telkiyski Member

בית שאן? אז זה מסביר יפה את נגיעת היד שלו בטדי נגד ביטר בדקה 90 שנתנה לביטר נקודות חשובות במאבקי התחתית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. South Boy Member

אכן. אם לא הנקודות שלקחו להם בבית הדין הם מסיימים מעלינו.
    בקיצור, ריף מסיקה פספוס. יכל בקלות לעשות קריירה נחמדה בליגת העל אם היה בוחר יותר נכון.

10. DRORIKO Member

לגבי כשרונות שכן ידעו מה לעשות עם הקריירה שלהם, או יותר נכון שהמקריות ידעה מה לעשות עם הקריירה שלהם. אני זוכר בעונת העליה של בני יהודה עם אבוקסיס שהיה דיבור חזק על דולב חזיזה בתור כשרון גדול. לדעתי היה השחקן הכי טוב בלאומית באותה שנה. משהו שם נתקע, אני חושב שזה גם הפציעות. כמה שנים אחרי זה אותו אבוקסיס חזר לבני יהודה וחזיזה פרח אצלו מחדש. המעניין הוא שהוא הגיע לחיפה כחלק מעסקת חבילה על יובל אשכנזי בכלל, והוא רק המשיך שם את ההתקדמות שלו עוד יותר. אני לא חושב שהוא שחקן גדול, אין לו את הקסם שיש לשחקנים גדולים, אבל הוא שחקן מאד יעיל, שילוב של אינטיליגנציית משחק וגרניטה. בליגה שלנו זה מספיק בשביל להיות שחקן טופ.

11. zivmay Member

איביץ יזכור את זה שליאני הוסיף לו 3 דקות על התוספת הרישמית? שהאפס הזה יכריז על עוד מסיבת עיתונאים.

12. DRORIKO Member

אגב יש משהו מצחיק בהתייחסות של התקשורת והאוהדים להדחה של מכבי. אום אל פאחם היא מקום רביעי בליגה הלאומית, אמנם במרחק 9 נקודות מהמקום השני, אבל עדיין קבוצת צמרת בליגה שלא נחותה בהרבה מליגת העל. זה שהיא הדיחה את מכבי זה אמנם סנסציה, אבל לא איזה משהו הזוי שאמור לגרום לכולנו להיות בשוק. אבל כנראה שהשם "אום אל פאחם" מעלה לאנשים אסוציאציה של קבוצה נידחת מהמגזר, אני בטוח שהרבה חושבים שהיא בכלל משחקת בליגות הנמוכות. מבחינת רוב האנשים מכבי כאילו הודחה היום על ידי בני ממבע. אני בספק אם היתה כזאת תגובה היסטרית אם מכבי היתה מודחת על ידי קטמון, למרות שבינה לבין אום אל פאחם מפרידות רק 4 נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/19
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. כולם יודעים שזו קבוצה בלאומית שפיזרה המון כסף והביאה המון שמות שיוצרים באזז ברשתות כמו ברקוביץ וערן לוי.

14. DRORIKO Member

אני לא יודע אם היית ציני, אבל הרוב לא יודעים את זה. מבחינת רוב האנשים כדורגל ישראלי זה מכבי/הפועל/חיפה/בית"ר. הליגה הלאומית מעניינת מעט מאד אנשים, חצי מהם סוכני הימורים. אום אל פאחם עלתה טיפה לכותרות בגלל כל הסיפור עם ערן לוי, אבל להוציא את תושבי ואדי ערה ומשפחת ברקוביץ' אני לא חושב שיש עוד מישהו שעוקב אחרי הקבוצה הזאת. אם תעשה סקר רחוב לפחות חצי יגידו לך שהיא בכלל משחקת בליגה א'.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה היה מוצדק, לא שיחקו 2-3 מתחילת התוספת. בזכות הבכי שלו נתנו לו מה שמגיע לו. אם זה היה קורה לנו ליאני היה שורק בדוק דקה 94.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk