https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/162699240_845859682665748_6578529433423717317_n.Xxx?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=QpTFxU2opGYAX_1Etb8&_nc_ht=scontent.ftlv1-1.fna&oh=2e851a232dec964f9bab237442bd8ab1&oe=60782BF8
אין לי מה להתלונן. שמח שלא נפגוש בנתיים את מכבי ת"א או אשדוד. זה יהיה כמובן המשחק המרכזי בסיבוב הזה. צריך להגיד את האמת, הדרך האפשרי של האלופה לגמר היא בהחלט לא פשוטה. ב"ש, הפועל חיפה ועכשיו אשדוד.
שלושת ההגרלות האחרונות של מכבי: ב"ש בחוץ, הפועל חיפה בחוץ, אשדוד בחוץ. מישהו לא עושה את העבודה בממלכת התמנון. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
מזכיר קצת את הדרך שאנחנו עשינו בזכייה האחרונה שלנו (בית"ר, הפועל חיפה, בני יהודה, הפועל באר-שבע ומכבי ת"א בגמר).
חבל לי שהפועל רמת גן, קבוצת גביע טיפסית לא ברבע הגמר וכנ"ל הפועל ירושלים על העונה המצוינת שלה בלאומית בדרך לליגת העל (ב"ה). אני מקווה שנראה כמובן את ארבעת הפייבוריטיות בחצי הגמר, לכבוד המאורע, אבל גם אם לא אז שלפחות יהיה דרבי גדול בין בית"ר/מכבי ת"א למכבי ת"א בחצי גמר : )
ההתאחדות מקבלת סטירה אמיתית על חוסר היכולת שלה להסדיר את עניין המושאלים וקבוצות הב'. אני מהמר שזה יגמר בהגרלה של קבוצת הבת נגד חיפה בתקווה שהעניין יפתור את עצמו.
למה שידברו בתקשורת על המתנה שמכבי ת'א קיבלה במהלך שהוביל לגול? הרי אם זה היה הפוך עשרות כותרות זועקות על טעות שיפוט נגד התלאביבים המסכנים. לא ראיתי פיסקה אחת של טענה ב5 אתרים. במקום זה 'מי אם לא הוא', כאילו דור פרץ נתן פה איזה גולאסו.. דיפלקשן שאם לא קורה ג'ראפי לוקח כדור פשוט. ברור שמכבי גנבה פה עליה, כי אשדוד הייתה יותר טובה ובמשחק רגיל מכבי לא הייתה קרובה להבקיע. בא שופט צעיר טירון ומושתן ונותן מתנות לגדולות כי נוח לו. מה לא אמרו על השיפוט בארץ אבל מה שקרה היום זו חרפה.
מתי תפסיקו להיות מופתעים? "מה שהיה היום זה חרפה", "כזה דבר לא ראיתי" וכאלה. השופטים פה בכיס שלהם ותאמין לי שגם בלי גול בדקה 50 הוא היה ממציא להם פנדל לקראת הסיום אם היה צריך. ואת זה אני אומר בלי שבדקתי אפילו מי היה השופט בובה הפעם.
זה קרה בעבר גם בספרד (ריאל ניצחה את קאסטיה) 6-1 בגמר 80' וכמעט בהולנד בתחילת המילניום (איאקס 2 הפסידה בפנדלים בחצי הגמר). לידיעתי קבוצות ב' כבר לא משתתפות בגביעים המקומיים בדיוק בגלל התקדימים האלה. איזה ערך יש למשחק בין מכבי לבין קבוצה שבה 20 מושאלים ממכבי?