מול הצד השני; הפועל ב"ש, הפועל חיפה, מ.ס אשדוד ומכבי חיפה. בפעם האחרונה שהיה מסלול דומה, מי שעברה לקחה את הגביע (מכבי חיפה).
גם עונה שעברה היה לנו מסלול קל יחסית - קטמון, סכנין, רעננה ואז פ"ת אבל הודחנו מול פ"ת. במשחק מול ביתר ת"א הסיכויים זה 55-45 לנו בנטרול השפעות זרות. אגב גם לדעתי צריך לאסור עליהם להשתתף בגביע. מה קורה אם יש גמר ביתר ת"א נגד מכבי תל אביב?
בעונת 07/08 הפועל הייתה קבוצת תחתית והייתה במקום האחרון בטבלה הרבה מאוד מחזורים באמצע העונה הגיע גוטמן וייצב את הקבוצה בדרך להשארות בליגה. בחצי הגמר נפגשה מול הסינדרלה מהליגה הארצית- ביתר שמשון תל אביב, שאז עשתה מסע מדהים אפילו יותר מהמסע הנוכחי שלה. במשך 120 דקות הפועל תל אביב נראתה רע והמשחק נגמר ב-1:1. בפנדלים לאחר דו קרב מפרך הפועל ניצחה 9:8 רק כדי להפסיד בגמר לביתר בדו קרב פנדלים נוסף. התקציר מראה רק את הגול של הפועל ואת ההדיפה של אניימה בפנדלים לא מצאתי תקציר אחר
מעניין. לפני משהו כמו עשר שנים יונג אייאקס (הקבוצה השנייה של אייאקס שקיום משחקת בליגת המשנה) הגיעה ביחד עם האחות הבכירה לחצי גמר הגביע ההולנדי. סידרו את זה שלא יהיה מפגש בינהים ו"למזלם" נחסך הבלאגן של גמר בין הקבוצות שיונג אייאקס הפסידו 1-2 בחצי הגמר. מעניין אותי לדעת מה היה קורה בין משחק בין מכבי לרמלה. אמנם זה לא קבוצת בת בהגדרה אבל הקשר ברור. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אני לא מפשפש להם בתלוש, אבל אני לא חושב שהם במשרה מלאה. גם להפועל פתח תקווה יש אנליסט ופסיכולוגית ככל הידוע לי.
כנראה שתרומות מדוד פינגווין לא נכנסות לתלוש. בחיאת, אם זה חוקי אז אין מה להתנצל אבל באיזה יקום בית"ר ת"א בכלל קיימת בלי קבוצת האם שלה ועוד רושמת הצלחה כזאת בגביע ובליגה הלאומית? למה בית"ר תל אביב צריכה אנליסט? כדי לחפש איזה שחקן נוער מקריית שלום להשביח? כל המערכת הזאת פועלת בשירות מועדון אחד ולמועדון הזה לא קוראים בית"ר תל אביב. ולמקרה שזה לא ברור, הלוואי שגם באר שבע הייתה מתנהלת ככה, אבל בשביל קבוצת בת צריך קודם כל שחקנים נורמליים שיצאו מקבוצת האם.
זה מצחיק, אבל דווקא בשנה שעברה שקיבלנו הגרלה סופר קשה בגביע (אשדוד חוץ, נתניה חוץ, חיפה חוץ בסיבובים הראשונים), לקחנו גביע...
די נו, קיבלתם ברבע קבוצה עם ממוצע קבוצתי של 37% שומן ובחצי שוב קבוצה מהלאומית, בעוד שקבוצת התמנון עם הזרועות הארוכות קיבלה ברבע ובחצי את שתי ההגרלות הקשות ביותר שיכלה לקבל. אז זה לא מסתדר עם הקונספירציות שלך, אבל לפחות תשמור את הסרקזם בצד הפעם. אגב את אותה נמושה עברתם בבזבוזי זמן ושריקות קטנות לטובתכם לאורך כל הרבע האחרון של המשחק. אבל מה שבטוח זה שלא תתקשו מול כל צעירי מכבי ב׳ על שלל צעיריה ויחסי הציבור שלהם. בהצלחה.
מישהו ערער על זה שמכבי ת"א לא קיבלה הגרלות קשות בגביע? טענתי שמכבי ת"א נגד מכבי ת"א ב' לא ייצא בהגרלה ואכן זה מה שקרה.
בלי קשר, ברור שצריך להסדיר את זה כי הקשר בין המועדונים הוא הרבה יותר מלהשאיל להם כמה שחקנים. הפעם נמנעו מזה בצורה כזו או אחרת, אבל רצוי לא להשאיר את זה פרוץ (אז בטח ישאירו את זה פרוץ כי למה לתכנן קדימה...).