למה אין קשר? כמה זמן שחר בעלים? כמה פעמים ראינו משחקים כאלה בעשור האחרון מול מכבי ת"א? לא היתה היום שום סיבה להפסיד, אבל מהדקה הראשונה המאמן והשחקנים שידרו לוזריות. מאיפה אתה חושב זה הגיע? יש למכבי חיפה בעיה מנטלית קשה ביותר במשחקיה מול מכבי ת"א. במשחק כדורגל הרבה יכול לקרות, אבל מה שהיום ראינו בעיקר קשור למנטליות חלשה להחריד. באמת, זה יכול לקרות פעם, לא מעל לעשור מול אותה יריבה...
שכטר מאמין לעצמו? מביך בראיונות כמו שמביך בצלילות. "לא התעסקנו במי שחסר". גם היום לא הפסיק לזרוק את עצמו על הדשא. שחקן מגעיל.
דווקא לחזור מולם ל2-2 בבלומפילד מלא אחרי פיגור 2-0 זה בדיוק ההיפך ממה שאתם מתארים פה. וזה היה במשחק חוץ כשהם בהרכב חזק.
גם אצלנו בגביע הוא עשה את זה, כולל בחצי הגמר מול מכבי חיפה בסמי. הוא מרשה לעצמו שם לעשות שינויים והימורים שלא עושה בליגה. ההפסד היום הוא קודם כל על בכר.
ואיצטדיון מלא כשכולם בטירוף. הבעיה עם בכר שהוא עושה לפעמים את הניסויים האלה גם בליגה. שם אסור שזה יקרה, גביע זה רק בונוס.
למה אתה חושב הזכרתי את שחר? בכר השנה נכשל למעשה רק מול קבוצה אחת, זו שניצחה אותנו שוב, אבל היות שאותה היריבה הקשה כבר עשור עושה מאיתנו צחוק אני הרשיתי להזכיר את הבעלים. השחקנים כבר נכשלו היום, אבל כמו שהם באים עוזבים רק איש אחד נשאר בקבוצה....
אני מצטער, אני פשוט לא מבין איך הגול הראשון לא נבדל. הראו רק פעם אחת עם הקו ולא ראיתי מספיק טוב אבל בהילוכים רגילים, גם כשעוצרים את התמונה, אני פשוט לא מבין איך אין שם נבדל.
הוא עושה את זה גם לא מעט בליגה. רק שכשאתה עושה את החילוף הנכון במחצית, מול קבוצה שלא מאומנת, אתה עוד איכשהו יכול לנצח. אבל גם בליגה זה עלה לנו בלא מעט נקודות.
אגב אחרי שחיפה דפקה את מכבי ת"א פעמיים רצוף בגביע בזמן שהיא זבל אדיר (גמר גביע 15/16 אחרי 6-0 ו3-0 בסמי עופר ב17/18) - היום סוג של קרה ההיפך. חיפה הייתה פייבוריטית (קיבלו בווינר איזה 1.9) ודווקא מכבי ת"א נצחה ועלתה.
אוהבים לעשות השוואות ל - 15/16, אז בכר הפסיד לנו בחצי גמר תוך משחק נוראי ממש של ב"ש. -) וצריך להבין שב"ש היו באמצע רצף של 29 מחזורים ללא הפסד (שמשומר עתיד להרוס). בכלל ב"ש של אותה עונה יותר איכותית ממכבי חיפה של העונה.
מכבי חיפה של העונה לא איכותית. אולי איכותית ביחס לליגה, אבל גם אם תיקח אליפות - מעבר לסטטיסטיקה אף אחד לא יזכור אותה. פשוט בגלל שהמועדון נמצא במדבר אנחנו נואשים לזה.
לצד זה עשיתם אבל ניצחון גדול ברוסטוב. לא מובן מאליו בכלל. אבל כן, לא קבוצה מרשימה. ראיתי אתכם פעמיים נגד הפועל ת"א. אשכרה גירדתם נגד אלטמן ודוידה את ה2-1 הזה כאילו אתם משחקים בחוץ נגד אולימפיאקוס. היה נראה שיש מצב שהפועל תבקיע יותר מ-1 שם.
לא יודע, שרי בעט לקורה ונתן כדור גדול לאבו פאני שלא כבש במחצית הראשונה. אם שני המצבים ואפילו אחד מהם נכנס אולי הכל היה נראה אחרת...
נכון אבל גם היו לה שחקנים איכותיים יותר. שרי וחזיזה לא מתקרבים אפילו למליקסון ו-וואקמה. גם הקישור שלנו נחות בהרבה מזה של ב"ש ההיא. בשאר העמדות אנחנו לא נופלים מהם.