איך לא נמאס מהסיסמה הזאת? המאמן והשחקנים שידרו לוזריות? מה זה אומר בכלל? אם תקחו אליפות בעוד שלושה ימים או שבוע אז הם שידרו ווינריות? אבל כמובן שלזה שחר לא קשור, חלילה לפגוע במציאות שיצרתם לעצמכם
חיפה "שידרה ווינריות" פעמיים העונה: 1. מהפך ברוסטוב ושמירה על היתרון איזה חצי שעה 2. לחזור ל2-2 נגד מכבי חוץ מזה גם כשהם מנצחים זה כי הם סוגרים את זה דקה 65. לא זכור לי העונה איזה שער ניצחון שלהם בדקה 81 אפילו.
לא מספיק מהלך וחצי ב 90 דקות. שרי צריך לאנוס את המשחק אליו בכח ולייצר ללא הפסקה, בפועל זה רחוק מאוד משם. אני מתעכב עליו בגלל השיח על שחקן שהוא מעל הליגה, הוא הראה בכמה מקרים שהוא אולי כזה, הדיסוננס במקרים שהוא משחק מול מכבי ת"א, קבוצת כדורגל ראוייה היחידה שהוא פוגש בישראל, פשוט זועק לשמיים. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
היו למכבי חיפה גם מהפכים העונה. יש 3 משחקים(המטרה צריכה להיות שיהיו 2), צריך לשחק עם מה שעובד. אין מה להמציא את הגלגל וצריך לשחק בקצב גבוה למן הפתיחה. יש בקבוצה בעיית ריכוז קשה. נטייה להסתבך מכלום, וכאמור נטייה לאבד פוקוס כשצפים דברים מחוץ לכדורגל. זה רע מאוד.
ולהיות עם למעלה מ-70% הצלחה, להוביל את הטבלה כל העונה, להבקיע הכי הרבה ולספוג הכי מעט, זה לא קשור לעניין? הלוואי עלי להיות כזה "לוזר"
הוא לא מעל הליגה, הוא כן שחקן מוביל בליגה כמו שדרור אמר. אבל עם כל הכבוד, הוא לא שחקן אגף שמאל. בכר שם מקלות בגלגלים היום. הוא בקושי קיבל כדורים וגם כשכן - מהאגף הזה קשה לו לייצר דברים. כשהוא עבר למרכז המשחק כבר היה גמור.
בסיבוב הראשון הקבוצה של בריבו הובילה עלינו 1-0 (משער שאושר בצורה ביזיונית לחלוטין כששחקן בנבדל מונע פיזית מהשוער לזנק) והפכנו לניצחון 2-1 (עם עצירת פנדל של כהן בסיום אחרי שטות של ארד שמחליק עונה שלמה עם מלא פאשלות אבל כל הביקורת מופנת רק לפלאניץ').
צר לי, אני לא מצליח להבין למה הפסד לקבוצה במקום השלישי בחוץ מראה על לוזריות שמגיעה מלמעלה. מ-33 משחקים טבעי שתפסיד חמישה, זה כדורגל...
לא אומר שהם לוזרים גמורים, אבל ברוב הזמן מרגיש שאין להם את היכולת לתת את השער שצריך בדקה 87. גם צריך להגיד שאין להם אבל שופט שיעזור להם בזה.