מכירה של בכר. הוא עשה הכל כדי שהקבוצה שלו תפסיד, מכר את השחקנים שלו. אחרי ההשפלה היום האליפות כבר לא מעניינת אותי, אני לא מתכוון לצפות במשחקים שנותרו.
מה יש להסביר? הוא החזיר את הצב הספרדי להרכב. הקבוצה עם הצב הספרדי בהרכב לא מתפקדת כבר כמה חודשים, ובלעדיו היא פורחת.כל אוהד של מכבי חיפה יודע את זה. אני בכלל לא מדבר על זה שהוא השאיר את חזיזה על הספסל ועלה בלי שחקן כנף שמאל טבעי או על זה שהוא הכניס את גרשון הדוגמן בחצי השני. הפסדנו את המשחק ברגע שהוא החליט לפתוח עם הצב הספרדי
זה לא היה משחק חלש של מכבי תל אביב, לפחות אחרי הדקה ה-30. לא עומק הסגל ניצח אתמול, וזה לא שלחיפה יש קאדר מצומצם.
* מכבי חיפה קיבלה הזדמנות על מגש של כסף ובזבזה אותה לחלוטין, לא פשוט להציג הגנה עם שלושה שחקנים מחליפים ועוד בלי ייני אפילו. כמובן שאליפות היא הפרס הגדול והחשוב באמת, ועדיין, הייתי אומר שאם היא תנצח זו "אליפות עם כוכבית" - קטנטנה. עזבו הזדמנות לדאבל שהוחמצה אלא הבעיה הזו, נו - לא מצליחים לנצח את מכבי ת"א. בשום מצב. * הטיעונים על מדוע רודריגס שיחק ולא חזיזה או כל שחקן אחר הם נכונים מצד אחד ומצד שני שחקן אחד לא אמור "לחרבן" קבוצה שלמה, בטח אם היא קבוצה טובה, בטח לא מול יריבה בהרכב טלאים ככה שזה פאתטי בעיניי לחלוטין, גם אם בכר אכזב ובגדול. אני חושב ששוב ראינו שאי אפשר לסמוך על ההגנה של מכבי חיפה. * מכבי חיפה קבוצה טובה, קבוצה מצוינת ביחס לליגה ומה זה משנה? תמיד ההשוואה היא "ביחס לליגה" לא כל אלופה צריכה להיות פה הפועל ת"א של הדאבל, מכבי ת"א של זהבי או באר שבע של ברק בכר. אני חושב שבפלייאוף ראינו מכבי חיפה טובה ובהחלט במשחק הליגה האחרון. * שרן ייני שיחק בסוף בקישור, עשה עבודה פה ושם של בלם ובישל את הגול באומנות כמו מגן\קשר שמאלי, תצוגה למופת הייתי אומר, וגם של שכטר שלא זוכר מתי הוא כבש את הצמד האחרון שחו, היה במקום הנכון ובזמן הנכון, גדול מאוד.
ייני נתן אתמול משחק מופת. מאז עונת 2000 היו 4 כאלה, שלוש מהן בעונה של 33 מחזורים. סביב 20% זה לא ממש נדיר. הכל מתנקז בסוף לאחוזי הצלחה. אפשר להפסיד 10 משחקים בשנה ולהיות עם מספיק נקודות לאליפות (זה כן נדיר, אבל אפשרי).
נכון, זה מעל הממוצע במשחק או שניים אבל אף אחד לא טוען פה שמדובר באיזה קבוצה מושלמת שתיזכר בספרי ההיסטוריה כאימפריה האדירה של שנת 2021. עדיין לא קיבלתי הסבר לכל הסיסמאות של משדרים לוזריות שמגיעה מלמעלה.
גם כנראה שלא תקבל הסבר. תן לי כל עונה לשדר לוזריות ולהיות במקום הראשון, לכבוש הכי הרבה, לספוג הכי מעט, לנצח הכי הרבה, ולהיות מרחק פסיעה ורבע מהדבר הכי חשוב שיש. הייתי מוכן להפסיד עוד 1000 חצאי גמר גביע בשביל לנצח בראשון את אשדוד וברביעי את ק"ש. ושלא יובן לא נכון, על המשחק אתמול יש וצריכה להיות המון ביקורת, אבל להשאיר אותה עניינית.
רודריגז זה מחבל מקצועי. הא משחק בלם-קשר אחורי, ומחרב לנו את ההגנה, את הקישור ואת ההתקפה. ראיתי המון שחקנים גרועים במכבי חיפה ב-30 שנה שאני עוקב אחרי הקבוצה, מחבל מקצועי כזה מעולם לא ראיתי. בכר מחוק אצלי. לעולם לא אסלח לו על המכירה אתמול.שילך לעזאזל ויקח איתו את רודריגז וגרשון
אבל אין מה לדון על רודריגס, מסכימים שזו טעות, אבל אם ממשיכים לציין את זה שוב ושוב, נגד קבוצה ששיחקה בהרכב חסר מאוד - הרכב שטוב נגד כל קבוצה בליגה אבל לא נגד ה-11 של מכבי חיפה - זה בעצם להעביר מסר של "אנחנו קבוצה חרבנא" וזה לא המצב. מכבי חיפה רועדת ממכבי תל אביב ואתמול בתזמון רע זה היה המשחק הכי חלש שלה העונה. בואו נגיד שהיא זייפה בארבעה מחמשת המשחקים ולזכותה אפשר לציין רק את ה-2:2 כשחזרה מפיגור ולא הייתה רחוקה מלנצח את המשחק. הטענות נגד יעקב שחר מגיעות מצד אותם אנשים. אגב, ג'ראלדש רחוק מלהיות מדהים במכבי כרגע אם אני מסתכל רק על חצי העונה הזו ולא על מחשבה שבעונה הבאה חיפה תצטרך להשתדרג במגן ימני. צירפו של אצילי היה אדיר, הוא מבשל וכובש ומעבר לכך גרם לשאר השחקנים להיות על המשמר, הנה חזיזה סופסל אתמול. @קשר שמאלי אין בעייה שאתה אנטי כלפיו, לכל אוהד בכל קבוצה יש שחקן כזה, אתה מגזים ולא רציני. מכבי תל אביב לקחה אליפות ב-2003 שהייתה עונה יוצאת דופן - עם שמונה הפסדי ליגה, מחציתם בסיבוב הראשון. חמישה הפסדים זה בטח לא חריג מה גם שיש פלייאוף עליון ולא שלושה סיבובים.
אני לא מגזים בכלל. כל אוהד של מכבי חיפה שמבין טיפה כדורגל יודע שלשחק עם רודריגז בהרכב זה כמו לשחק עם 10 שחקנים נגד12 של היריבה. זה לא רק שהוא שחקן גרוע שמאט לנו את קצב המשחק ותוקע לנו התקפות, בגללו גם לביא ואבו פאני משחקים בעמדות קדמיות יותר ולא מוצאים את עצמם במגרש. ויש לו גם השפעה שלילית על הבלמים שלנו. הוא מחבל מקצועי. עם רודריגז בהרכב אנחנוי לא שווים ניצחון מול שום קבוצה מהפלייאוף העליון. אתה חושב שזה מקרי שכל שנה הוא מחליף קבוצה? שום קבוצה לא השאירה אותו אצלה מעבר לעונה אחת
הדיון פה הוא בכלל לא על רודריגס, לא התרשמתי ממנו, שם משפחה מגניב, ספרדי, רזומה לא רע והיה במכבי ת"א. לא התלהבתי ממנו מעולם, בעניין הזה אני איתך. הדיון הוא מעבר - בחירה אחת לא נכונה של ברק בכר לא אמורה לפרק את הקבוצה הטובה הזו בצורה כזו, נגד מכבי ת"א שהגיעה למשחק הזה במצב רוח מחורבן, בלי כל הזרים וגם עם פצועים נוספים כמו גולסה וכן הלאה - כלומר בחצי הרכב. שכטר היה עדיפות אחרונה בהרכב, זה האבסורד, גררו היה אמור לפתוח בחוד אבל טל בן חיים נפצע באימון המסכם או משהו כזה. אגב אף אחד לא הפך כאן את בכר לקאפלו או פפ. מאמן טוב מאוד, שגם הוא טועה, שלפעמים גם כן מתחכם ו-'עולה לו'.