אני בשוק שזה לא אדום. כוס אמא של פרץ. שלושה מקרים בטוחים בהמשך המשחק: 1. שכטר מקבל פנדל. 2. טוויטו מקבל אדום. 3. פרץ יעשה עבירה ברורה של צהוב שני והשופט יתעלם.
די כבר חבורת ליצנים די כבר! זה צהוב שני? הרמת הרגל לפנים והפאול על פיבן הם חד משמעית צהובים כל אחד אבל זה צהוב? התנגשות רגליים שבכלל לא הובילה לנפילה של אלמוג, הוא נפל כשהוא נתקע ברגליים של עצמו. איך כולם רצו בתיאום כמו להקת פינגווינים לשופט, פשוט לא יאומן כמה זה בדנא שלהם. דודי טוויטו החמור הזה צריך לצאת במחצית, פשוט שחקן אידיוט שנראה כאילו שם בבטים שהוא מסיים עם אדום.
שחקן שמקבל טיפול לאחר שנעברה עליו עבירה שבגינה נשלף כרטיס צהוב או אדום לא מחויב לצאת מהמגרש לאחר הטיפול.
שומע דיווחים על מה שקורה לשחקני בית״ר במחצית, באמצע המשחק, בסוף המשחק, כבר כמה משחקים. לא יודע מי נותן לשחקנים האלה אישור לשחק אבל משחקים פה בחיי השחקנים. שערורייה. עד ששחקן חלילה לא ימות במגרש את אף אחד זה לא יעניין.
הייתה התקלות רגליים לא מכוונת, כמה דקות אחרי ששכטר ואלמוג פגעו בשחקנים שלנו באיחור בלי לקבל כרטיס, כשלאחר מכן עוד שחקן של מכבי עם פגיעה מאוחרת בלי כרטיס, או שאתה סופר רק לשחקנים שלנו ולא מעניין אותך אחידות?
באמת יש לך טענה לשחקני מכבי תא שהם מפעילים לחץ על שופט על עבירה של ספק צהוב שני? הלוואי היה בחדרה שחקן אחד כזה! חבורה של **** השחקנים שלנו עם מנטליות של ליגה א׳. ספק עבירה, ספק חוץ, ספק לא משנה מה השחקנים שלנו שותקים ומקבלים בכניעה מה שיהיה. כל הכבוד להם על זה.
אין לי טענה לאף אחד, זה לא שבבאר שבע לא עושים את זה. זה פשוט מצחיק אותי כמה הם משחקים על זה, לא ראיתי בחיים קבוצה שבאופן שיטתי רצה לשופט על כל שטות הכי קטנה גם כשהם יודעים בעצמם שהם עושים סערה בכוס תה. זה פשוט פתטי כשזה עובר את הגבול של לחץ על שופט בהחלטות גבוליות. הוא פאקינג עמד מטר מול התקרית, מה אתם באים לחדש לו בדיוק?
העבירה של פרץ לא צהוב, ניסה לגלוש לכדור כשאתם משחקים בחצי שלכם ונגע ביריב, לא משהו רציני. טוויטו הספיק לבעוט בפרצוף, ולגלוש גלישה גסה מאוד. על השלישי עצר התקפה מבטיחה, על זה עוד אפשר לסלוח ולהגיד שצהוב שני היה טיפה רע מדי, אבל עדיין לדעתי השופט לא היה טועה אם היה מוציא צהוב שני.
כמה עוד פציעות אינעל רבאק כמה עוד פציעות?! מה יהיה הסוף עם החרא הזה כבר ולמה דווקא השחקנים הטובים נפצעים? איזה קבוצה מקוללת.
כרגיל- נותנים לצהובים מתנות. הפעם הם לא לוקחים. לא ברור למה הם פתחו עם הרכב כזה. היה עדיף לפתוח עם שחקני ההרכב וללכת לנוח במחצית.