גביע המדינה 23/24 - באר שבע נגד מכבי פ"ת בגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏20/9/22.

1. עידן444 Member

ראיתי אתמול רק חצי ראשון ואם החצי השני לא היה שונה בהרבה- איפה ראית שמכבי פ"ת באה לשחק כדורגל אתמול? איך שלמה אמר? "בואו נלך ישר לפנדלים, לא חבל על הזמן של כולנו פה?".
    מדהים שלמכבי פ"ת, שהיא קבוצה טובה יותר מנתניה העונה(למרות ששיחקה בפליאוף חצי כוח כדי להתמקד בגביע כולל הפסד לנו כמה ימים לפני החצי גמר שהם טיילו במגרש היא אפילו סיימה לפננו בטבלה) על משחק כזה קל לפרגן אבל על בלבול שהיה מרחק נגיעה עם קבוצה עקומה שהוא נמצא בה חודש, לטנף כפי שאתם עושים ברמה שאתה אפילו מזכיר את השם שלו עכשיו.
    ההבדל בין אתמול לבין החצי גמר לא קשור למכבי פ"ת ונתניה בעיני- הוא קשור לב"ש עצמה. נגד נתניה הייתם 3 דרגות מעל הביזיון של אתמול.

שוב, שלא יצטייר שאני פה איזו גרופי של בלבול וברור שאם זה הכדורגל שהוא ישחק עונה הבאה הוא לא יחזיק אצלנו חודשיים ואני אקרע אותו לגזרים- אבל זה די הזוי וגם מעיד ממש על בורות לגבי מי זו מכבי נתניה העונה הביקורת עליו.
    עם קוזוך וצרפתי היינו יורדים ליגה העונה. בלבול לגמרי הציל אותנו עם אחת הקבוצות הגרועות ביותר שנבנו בנתניה אי פעם ועם לא מעט כסף ע"י אלמוג כהן וקוזוך.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

ברכות ובאמת מפרגן למכבי פ"ת וכמובן שזה הרע במיעוטו אתמול מבחינתי. ובטח שאפרגן לקוזוך, בן שכבה שלי, עם לא מעט חברים משותפים ויצא לי גם לדבר איתו כמה פעמים באופן אישי ואפילו לשחק איתו כדורגל איזה פעם פעמיים. זה לא סותר את זה שכפי שרשמתי מעל, ברמה המקצועית- הבחור היה נוראי בנתניה מכל בחינה אפשרית- כולל תוצאות, למי שבוחן את הסטטסטיקה כפי שהיא ולא מסתנוור מאיזה חודשיים שהוא ניצח בלי הפסקה... אנשים שוכחים שהוא לא היה בנתניה חודשיים- הוא היה שנה ומלבד אותן חודשיים הוא כמעט לא ניצח.

יעקב הזכיר פה את זה שניצח את ב"ש בגמר פעמיים. את גמר גביעי הטוטו הוא ניצח בפנדלים אחרי שבמשחק לא הגיע למצב(חוץ מפנדל דקה 90- שהוחמץ) כשב"ש ממשיכה לשלוט במשחק גם ב 10 שחקנים רוב המחצית השניה. אתמול יאמר לזכותו שהוא הביא לגמר חבורה של לוחמים לעומת הביזיון המנטלי והמקצועי בעונה שעברה- שהוא בעיקר עליו(ואלמוג כמובן).

ואם נעלה מדרגה למעלה, אני חושב שהניצחון אתמול של מכבי פ"ת בגמר מוכיח כמה הרמה בכדורגל שלנו ירדה..
    קבוצה בלי זרים דומיננטים... שהכוכב שלה הוא שחקן כמו מאור לוי... למעשה קבוצה בלי כלום שאם אני מכבי ת"א או מכבי חיפה ואני רוצה להתחזק מתוך הליגה... אין שם אפילו שחקן אחד שמעניין אותי להביא אותו בקיץ.

3. yedidel Member

לא היה כדורגל אתמול.
    קוזוך (בעזרה אדיבה מאוד של השופט) בהחלט הצליח בתכנית המשחק שהיתה להרוג את המשחק והקהל עם אינספור עצירות ועבירות. להגיד שהם נתנו כדורגל זה הזוי. היה פשוט גמר גרוע.

Sir Alex Ferguson, עידן444 ו-rivaldo אוהבים את זה.
  4. zivmay Member

ברדה טעה כמו טירון בבחירת המערך. בקושי שיחקנו העונה 3-5-2, במיוחד שבזה הוא מבטל את הבידודים של קניוניס, וחטואל כחלוץ שני לא יותר טוב מסבתא שלי ז"ל.
    כבר מחר אני מביא את מימר, רב"ש כבר לצערי בנבחרת.
    אם לא נעשה מהפיכה בסגל ובצוות המקצועי, נהיה בדרך הבטוחה לירידת ליגה בשנים הקרובות.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד המשחקים הבודדים מהכדורגל הישראלי שראיתי השנה.

ברכות למכבי פ"ת על זכייה ראויה. היא היתה טובה יותר בכמה רמות מהפועל ב"ש, ה-0:1 בפנדל אפילו עושה עימה עוול.

מדהים בעיניי שמכבי פ"ת הביאה למעלה מ-6,000 אוהדים לגמר, זה כמו 20,000 של באר שבע מבחינת הפרופורציות. אני שמח בשבילם שהם ראו תואר.

אני מקווה ומייחל בשבילם שיעשו שוב את מה שעשו לפני 19 שנה באירופה, עם הגרלה זה עוד אפשרי, ואם לא באירופאית, אז בקונפרנס.

הפועל ב"ש - סיפור שנדון לכישלון, הכתובת היתה על הקיר, אליניב ברדה מיצה, אלונה לדעתי, הטעות שלה שלא קפצה להחזיר את ברק בכר. כך או אחרת, היא חייבת להיפרד מברדה, ולו בשביל משב רוח חדש במועדון. אם אני מסאי דגו, אני לא הולך להפועל, אני הולך לבאר שבע.

6. alexshw Member

מה יש לבכר לחפש בב"ש שוב?

7. hbs7 Member

ברדה זה שילוב של רוני לוי ואבוקסיס.
    מאמן הגנתי, מבוהל שאין לו מושג בלהעמיד קבוצת התקפה.
    הוא מחליף שם אינספור שחקנים ובאף עונה אין לב"ש שלו משחק התקפה מתפקד קבוצתית. תמיד יכולת אישית ולא איזה בנייה מסודרת שאתה אומר וואלה זו קבוצה שאני רואה טביעת אצבע של מאמן.
    לוקח שחקני אגף ותוקע אותם באמצע, לוקח שחקני אמצע ותוקע באגף.

גם אתמול עלה בגישה פחדנית של לעשות מערך מראה כדי לנטרל את פ"ת בפאקינג גמר, והתעקש על זה 90 דקות.
    להחליף את עומאר ודיינר בספר ובדש זה משהו שרק הוא מסוגל לעשות.

מאמן נוראי בעיניי. כל העונה אנחנו משחקים את הכדורגל הכי גרוע בליגה, זה שמגרדים 1-0 בזכות שחקנים פרסנוליים לא עושה עליי רושם.
    כי יש שחקנים טובים בהפועל ב"ש.
    אליאסי, ויטור, טיבי, גורדנה, עומאר, קניונס, חטואל - אחלה שחקנים.

אף אחד לא דורש ממנו אליפות או הזייה אחרת, רק כדורגל חיובי ולסיים מקום 3 שאתה קרוב יותר ל2 מאשר ל4.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. wings Member

מאמן לא שונה מכל מקצוע אחר. ניסיון זה דבר חשוב. לכל אחד יש את התקרה שלו כמובן.

9. Roma מנהלים

אולי לא לטופ 2, בנינו אין הרבה גם במועדונים אחרים, אבל יש שם בסיס נחמד של שחקנים עם הינדי, שטור, וולף וטוקלומטי.

כמובן שיש עוד שחקנים צעירים שצפויים לעשות פריצה כמו גיא דזנט ואריאל לוגסי שהסיפור אתו לא ברור.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויטור פונה אתמול לבית החולים עם חשש לשבר בכף הרגל…

11. עידן444 Member

אני לא פוסל אף אחד.
    אני התייחסתי נכון לרגע זה.
    גם עידן טוקלומטי שעשו ממנו המנור סולומן הבא… בינתיים לא כצעקתה.

12. Butragueño מנהלים

אתה מגזים.
    ניב יהושע כוכב כדורגל שהייתי מת שנחתים ונבנה סביבו קבוצה.
    טוקלומטי מהיר וחד ברחבה. יודע לחלץ כדורים משחקני ההגנה של היריבה.
    גם שטור עושה רושם לא רע. ירדן כהן נתן אתמול משחק נהדר ובכללי אני חושב שהוא מגן שמאל לא רע כמחליף לכל קבוצת פליאוף עליון.
    גם מרקו וולף שוער שהייתי מביא בכיף שיתחרה עם כיוף.

13. alexshw Member

טוקלומטי השחקן הכי אוברייטד במכבי פ"ת.

matanbl22, Ori8, Clock End Stand ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

רוני לוי הוא אנטיכדורגל ואדם ששונא את הענף. רוני לוי גנב את הדעת על הטרלה של שכטר בסמי עופר מספר חודשים. בסוף הבלוף שלו התפוצץ כי הכדורגל שלו והיחס שלו הם איומים ונוראיים.
    כל אדם בר דעת יעדיף ברדה על רוני לוי בטח בב"ש. רוני לוי נכשל רוב הקריירה שלו ובצורה יותר רצינית מברדה העונה.
    בסוף המסר של אלונה לא טוב בפיטורים בגלל הסיבה שנראת לעין. לפטר את ברדה מב"ש עבור מסאי/מימר(ולא נראה לי שדווקא עכשיו היא תביא זר) זה לשדר שרוצים להיות בינוני.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

העילויים שעניינו אותי במכבי פת זה יהושוע, שדיברתי עליו עוד לפני שפרץ כשראיתי אותו מולנו, דזנט שלכל הפחות שווה הרכב במועדון גדול בארץ וחזן בהתקפה.

טוקלומטי אכן אוברייטד גדול.

ירדן כהן לא צעיר אבל הוא לגמרי אחד המגנים השמאליים האהובים עלי בליגה.